Åska & regn

Ja, nu har vädret vänt helt & hållet. Igår var det ju helt underbart, jag & Hugo satt ute & njöt så mycket vi kunde men i natt kom åskan & det small som bara den. Lilla Dixi var livrädd, inte alls kul...hon är jätte rädd för åskan & skott, nyår är rena mardrömmen för henne!:( & när jag gick upp ur sängen idag öste regnet ner utanför vårt sovrums fönster...Blääää!!!

Men, jag kollade på vädret för en stund sen & snart är regn & rusk borta igen. Helgen kommer bli toppen till max, runt 30 grader varmt ska det bli!:) Mannen ska till Gränna på rasspeciallen & ställa ut Billy, mycket spännande. Det var tänkt att vi skulle åka hela familjen men det blir lite för kämpigt tror jag, så jag & Hugo stannar hemma.

Min syster två döttrar kommer till lilla Hyssna idag, dom har ju sommrlov nu & min syster & hennes man behöver lite tid för sig själva...fast deras minsta kommer iofs vara med dom, han är ju inte så gammal än. Men men, det är trevligt iaf så jag & Hugo ska ner till mina föäldrars gård & hälsa på hade jag tänkt!;)

Jag längtar tills Hugo blir lite äldre så att man kan komma iväg på små semestrar, speciellt dom i Sverige & typ Norge, Danmark som tex liseberg, skara sommarland, legoland, high chaparall, öland, gotland med mera. Ska bli riktigt kul & vi har ju verkligen nått att se fram emot. Men än så länge nöjer vi oss med att vara hemma & njuta, han är min lilla mys kille!:)


Soligt & varmt

Ja...visst är det härligt!:) Hade det inte vart för dom friska vindarna så hade man inte kunnat vara ute, men det fina vädret får gärna stanna kvar läääänge till. Hugo har badat ute i sin lilla pool idag, det gillade han verkligen!:) Jag vill med ha en pool att gotta mig i!;)


Lite bilder från idag



Hugo ute i solen i sin badbalja, som endast går att sitta i nu för att han har blivit så stor. Mysigt... & så massa leksakar att busa med!:)





Parasollet vi köpte igår var ett bra köp. Går ju att sätta den nästan överallt & varför inte på stolen så att Hugo inte bränner sig i den starka solen!?





Opps...Leksakerna sitter fast om foten!:) Men det är inget som Hugo inte kan klura ut iaf!;) Blev så himla söt bild med ju!;)




Och här har vi männen i mitt liv! Hugo bus & pappa bus...kärlek!♥

Spark i magen

För en liten stund sen kände jag något som jag endast känt som gravid. Det kändes precis som om någon sparkade mig i magen, som en liten bebis!:) Men det är omöjligt så det var säkert bubblor som var igång, har hört många mammor som tycker det känns som sparkar i magen efter att bebisen kommit ut. Saknar faktiskt magen, men någon dag längre fram hoppas vi på ett litet syskon till Hugo & då får jag tillbaka lilla/stora magen!;)


En toppen helg

Det har verkligen vart en toppen helg. I fredags var det ju både midsommarafton & mannens födelsedag & det var verkligen jätte trevligt, träffade lite släkt, åt gott & det var så där mysigt liksom. En utav dom bästa midsommrarna hittills.

På lördagen blev det att städa & plocka undan efter firandet, men när det var klart passade vi på att njuta utav det underbara vädret. Vi åkte till en sjö & satt i solen & gottade oss, på kvällen grillade vi lite fläskfile & hade klyftpotatis, sallad & tzatziki till....MUMS!;)

Idag åkte vi till Göteborg, mannen ville nämligen spendera lite utav pengarna han fick & hade kollat in ett spel till sitt xbox. Det blev även en ny haklapp till Hugo & ett parasoll till barnvagnen. Märkte att det är väldigt mycket rea nu med så vi stack in på stadium xxl & då var det min tur att hitta nått, en super nice lila tröja & ett par mjukisar.

Ja, det ända som inte har vart bra är väl att mannen känner sig lite kass i halsen & att vi inte hunnit hälsa på Lucky, så det blir kanske i veckan istället, saknar lilla räkan!


Hugos favorit

Ja, detta är Hugos absoluta favorit... päron & banan yoghurt!:)


Två utav älsklingens presenter

Här är 2 utav älsklingens presenter som han fick när han fyllde år. Vi ville ha ett litet cafe bord med 2 stolar ute på våran lilla balkong, har 2 balkonger & solen flyttar sig från den ena till den andra & det är härligt att äntligen kunna njuta utav den på båda sidorna. Sen var det en ny skohylla, sedan älsklingen kom hem med nya hallöbler har vi märkt att den gamla skohyllan inte alls passade in men nu är det fin fint!:) Utöver dom presenterna fick han även, kläder, presentkort, pengar, bilbarnstol till Hugo, sulky till Hugo (vi hade köpt en dagen innan så nu har vi 2...men men, kommer säkert till användning den med), parasoll & parasollfot. Toppen toppen, mycket som behövdes med också en del praktiskt & kul!;)




Lucky & valparna

På språng ute för första gången!:)









Bilder från midsommarafton

Det var faktiskt en riktigt bra midsommar, förutom vissa människor som fått för mycket av det goda då...men men!:/ Den bästa midsommarafton på väldigt länge iaf & det var super trevligt!:) Vi var hemma vid 9 tiden på kvällen & orkade inte göra mycket men vi satte ihop några utav presenterna älsklingen hade fått & efter det tänkte vi titta på en film, efter bara en liten liten stund kände vi att det var sängen som gällde så vid halv 11 låg vi i sängen... HELT SLUT!!! Precis som jag trodde!;) Här kommer lite bilder iaf!

2 utav min storasyster godingar En trött liten Hugo

Svärfar, mannen & hans farbror med fulla munnar Min storasyster, hennes Liam & min lilla mamma Lillebror Emil & svärmor Monika

Gose killen Hugo Svärmor, Hugo & mannens farbror Billy & mannens bror Alex Jag & älsklingen Mannens farmor Birgitt

Estelle & Liam med en alldeles för stor midsommarkrans Min pappa & lillebror Älsklingen & hans mamma


Midsommar & firande

Idag gick jag & Hugo upp klockan 7 & började fixa tårta & kaffe till älsklingen, han fyller nämligen 25 år idag. Gjorde tårtbottnarna igår & blev inte klar fören halv 1 på natten...trött ja, men glad ändå!:) Tårtan skulle vart täckt med jordgubbar på toppen men det fanns inga kvar i affären, så den ser lite tråkig ut men fy vad god den blev!;) Kladdkaksbotten med jordgubbsmousse i & grädde på...mums! Gick in i sovrummet med allt & sjöng "ja må han leva" jätte kul & mysigt, ska det firas så ska det!;D Senare idag blir det ännu mer kalas & det ska bli trevligt, men vi kommer med all säkerhet vara helt slut efter denna dagen!

Tråkiga men goda tårtan!;)



Önskar er alla en trevlig & glad midsommar & grattis till älsklingen!




Lite nytt till Hugo

Idag har Hugo fått lite nytt igen!:) Hittade äntligen en babypool till honom & han älskar den. Sen fick han även en ny solhatt, ett linne, ett par shorts & en enkel sulky som är bra att ha när man ska ut & handla mat...Den har fått sin plats bilen så slipper vi släppa med stora barnvagnen varje gång. Men nu är det bannemej köpstopp ett tag framöver, får se hur det går!;) Fick iaf handlat det sista inför midsommar/kalaset imorgon, ska bli trevligt & bilder kommer säkert!:D

solhatt & babypool linne & shorts



Tillägg...

Hugo fick en liten nalle med, så söt att min man inte kunde motstå att köpa den till honom!;) Hugo gillade den verkligen med, kul kul!:D








Grattis grattis grattis


Till min lilla Pappa som fyller år idag!:)

Things to do

Japp, nu har jag/vi haft saker att göra. Mannen fyller 25 år på självaste midsommarafton & vi ska självklart ha kalas, runt 20 pers som kommer. Så vi har vart iväg & handlat lite saker inför det & annat 2 dagar i rad nu.

Har försökt hitta en babypool till Hugo med, men dom har vart slut överallt så imorgon ska vi leta lite till!:) Ska ändå iväg & kolla lite mer saker, mestadels mat.

Idag var vi på IKEA, mormor, jag & Hugo. Hugos mormor skulle nämligen köpa en present till mannen där & vi hängde på, plus att vi passade på att hälsa på min storasyster som bor i närheten... kul kul!:D Sen jobbade jag lite med, alltid bra med extra pengar & Hugo kan vara med på samma gång.

Är helt slut i huvudet just nu, men ingen vila här inte... Finns alltid nått att göra!;) Uscha...vet inte vad jag ska skriva mer, känns som seg kola i huvudet på mig så nu är det over & out!:P


E.L.F Translucent Matte Powder

 

Var med & tävla, klicka på bilden!


Helgen i Sätila

Skrev ju i ett tidigare inlägg om helgen som spenderades hos min mans farmor, hittade lite bilder jag tänkte lägga in ifrån just den dagen!:) Hon har en fantastisk trädgård, tyvärr ger inte bilderna den rättvisa...men men, det får duga ändå!;)









Idag är Hugo ett helt ½ år gammal

Stora killen, det går så fort. Jag säger det hela tiden men det är faktiskt så...hinner knappt med, vart har min lilla bebis tagit vägen!?:) GRATTIS vårt lilla mirakel!:D




Mamma Babba

På morgonen idag vaknade vi till en glad liten Hugo som låg & sa Mamma Pappa Mamma Pappa osv. Jag brukar gå & säga Mamma Pappa Mamma Pappa hela tiden så nu har Hugo med börjat med det...fast Pappa är lite svårt att säga så det blir Babba istället!:) Mamma Babba Mamma Babba Mamma Babba...Haha!;)

Sko shoppingen


Pappa sko




Mamma sko






Hugo sko








Testa Philips Satin Perfect Epilator



Smartson söker tio Testpilotsteam, med två Testpiloter vardera, till Philips nya epilator SatinPerfect. Samtliga tjugo Testpiloter utrustas med varsin epilator.

Om du blir uttagen som testpilot får du testa epilatorn kostnadsfritt i en månads tid. Du förbinder dig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt Testpiloterna. Efter genomfört test får du som Testpilot behålla epilatorn.

Att bli testpilot för denna epilatorn hade vart toppen, letar nämligen efter en bra epilator till bra pris. Lånar min mammas då & då men har önskat mig en egen ett tag nu. Men nu är det bara att vänta & se, man vet ju aldrig.
Bli testpilot du med, klicka bara på bilden!:)

Shoppat, grillat & filmkväll

Idag har vi haft fullt upp men det har ändå vart härligt!:) Vi började dagen med att åka & köpa skor, jag behövde nya eftersom det hade blivit hål i mina gamla efter allt promenerande. Det hela slutade med att hela familjen åkte hem med ett par nya skor, kunde ju inte motstå dom söta mini skorna som fanns så Hugo fick ju såklart sitt första par riktiga skor. Bilder kommer!;)

Vi hade planerat att grilla, så efter skoköpen blev det att handla lite mat. Det blev fläskfile, sallad & någon ny fryst potatis jag hittade, minns tyvärr inte vad den hette men det var super gott. Vi grillade hos mannens farmor som är utomlands just nu så vi lånade hennes hus idag, jätte mysigt var det. Mannen klippte hennes gräsmatta & vattnade hennes blommor, så gullig så!:)

Efter grillningen blev det film & godis i soffan. Kollade på The Book Of Eli, en väldigt bra film faktiskt. Hugo sov så gott i min famn & jag & älsklingen myste. Såna här dagar är toppen & nu är jag slut i kolan, men så ska det va!;D


Mamma Melissas tio anekdoter

Läsvärt!

Klicka här & läs du med!

Underbara Hugo

Idag höll vi på att fixa lite inför mannens 25 års dag som är på midsommar i år, under tiden låg Hugo (aldrig ensam) på en studsmatta i trädgården & gottade sig... & suga på underläppen är ju så gott!;)









BVC & playdate

Idag var det dags för 6-månaders kontrollen på BVC. Allt såg bra ut & Hugo väger nu 9450 g & är 70 cm lång, våran stora kille!;) Han tyckte inte att det var så kul först men efter en stund var det väldigt intressant, han är lite blyg lillkillen & behöver en liten stund för att värma upp!:)

Efter BVC träffade vi Annsofie & hennes söta Annabelle, dom var med på BVC idag, så efter det passade vi på att ta en liten promenad ihop, köpte lite dricka & gick & satte oss & babblade. Det var jätte kul & trevligt, skönt att komma iväg lite. Hugo & Annabelle är nästan lika gamla, lilla Annabelle är bara 2 dagar äldre!:) Dom tittade på varandra & försökte båda få tag i samma flaska, jätte söta!:D

Väl hemma gick jag & hämtade posten & fann ett kuvert som var lite tjockare än alla dom andra, i kuveret låg en sked, en portion vällingpuvler, rabattkupong & en liten bok om mat. Märker att man får en mängd saker hemskickade nuförtiden, vissa roligare än andra men alltid lika kul!;)



Kolla vad Hugo fick på posten



En liten broschyr om dom första tänderna, en tandborste & lite tandkräm!:)

Sunny day

Idag har vädret vart underbart & jag, Hugo & hunudarna har vart ute på promenader flera gånger. Min mamma ringde mig & undrade om jag kunde komma med bullar så skulle hon bjuda på kaffe, hon & lillsyrran höll på att fixa en hage inte långt ifrån mig & dom tyckte det kunde bli mysigt med en fika ute på ängen, kunde ju inte annat än att hålla med!:)

& ja...jag är en bonna tös!;)

 


På tavelhyllan i sovrummet








Lite saker

Idag fick jag 2 överraskningar på posten, det var paket från elf & kalasbolaget. Jätte fina saker såklart!:) Så imorgon blir det att prova elf för första gången så det kan nog komma upp en liten recension. Fick fotat lite utav dom saker som hängde med hem till Hugo från Ge-kås, så här kommer några bilder...














Nöden har ingen lag

Idag hade vi absolut inget att göra, så vad hittade vi på då!?... Jo, vi åker till Ullared!:) Detta kom vi på vid 2 tiden & vi var vid Ge-kås typ kvart över 3. Inte alls mycket folk så man kunde ta det lugnt & köpte faktiskt inte något onödigt mer än ett snyggt väggord där det står lycka!;)

Vi behövde nytt & sånt som behövdes fyllas på. Till hundarna blev det tuggben & leksaker. Hugo fick med leksaker & lite nya kläder men till mig & mannen blev det inget eftersom vi inte behövde nått. Bilen fick med lite nytt som tvättsvampar & lampor...bara sånt som behövdes faktiskt!:)

Hugo var på gott humör hela dagen & folk kom & pratade med honom & han svarade med ett leende då & då, goa killen!:) Vi planderade att ta en bit mat innan vi åkte så vi gick till Burger King & där blev Hugo inte alls glad & skrek, så mitt bland folk fick jag sätta mig & amma...Nöden har ingen lag! Så är det bara! Inte för att jag flashade mina bröst för folk men det var några som tittade!

På vägen hem tog vi en sväng om Ballstaff & hälsade på Lucky & hennes små, men innan vi kom så långt fastnade vi i värsta bilkön på motorvägen. Vi satt fast i en hel timme, skit jobbigt. Men Lucky var lika glad även fast vi var lite sena!:D Hennes valpar växer & frodas, så fina så.

Tar väl några bilder på dom nya köpen som kanske kommer in här på bloggen imorgon...vi får se!:) Nu är det sängen som gäller iaf, men det blev en bra söndag & vi fick gjort nått annat än vad vi vanligen gör.

Godnatt!

Billy sömntuta

Tog en bild på Billy när han sov härom dagen, visst ser det kul ut!?:) På bilden är han visseligen halv sovandes, därav dom öppna ögonen!;)

 

 


Lille killen x 4

Det blir ju en hel del Hugo i bloggen, men det är mittpunkten i mitt liv ju!:) Så här kommer lite bilder på våran lille kille. Han brukar ligga på ett täcke i vardagsrummet med massa leksaker ibland, just nu är en mjuk fotboll det mest intressanta. & så får man ju passa på att fota lite!;)











Dagens shopping

Besöket på NELLYs outlet var en besvikelse, fanns inte alls mycket kul utan det var väldigt utplockat. Skulle nog åkt dit direkt när det öppnade, men nått fick vi med oss hem iaf. Det blev 1 t-shirt för 120:- & ett par skor för 100:- till mig, till mannen blev det också en t-shirt för 100:- & Hugo fick tyvärr gå tomhänt därifrån, barnavdelningen var nog den avdelningen som var mest urplockad.

Vi hittade även en födelsedagspesent till min pappa som fyller år snart, ett jätte fint salladsset för 120:- Fanns ett jätte fint set med en saftkaraf & glas som matchade salladssetet så jag ska säga till lillasyster & lillebror att dom kan köpa det!:)

Efter besöket på NELLY åkte vi till RUSTA snabbt, köpte lite handkräm & en ny rakmaskin för 179:-. Klipper nämligen mannen själv & våran maskin har pajat, så en ny behövdes. Gick även in på WILLYS & handlade lite mat.

Men men...nu ska vi kolla på horsemen, orkade nämligen inte titta klart på alla 3 filmer igår. Här kommer lite bilder på inköpen idag!







NELLY outlet

Idag ska jag, mannen, Hugo & svärmor åka iväg... Svärmor ringde mig härom dagen & berättade att det har öppnat en NELLY outlet i Borås & självklart måste vi ju kolla in detta. Kanske hittar några fynd!;) Uppdaterar senare idag, kommer säkert några bilder på nått snyggt från NELLY. Ha en toppen dag allihop!:)

Filmkväll

Jag, mannen & Hugo kom nyss hem. Vi gick upp till vår lilla affär här ute i ingenstans & hyrde några filmer. Det blir bara massa mys ikväll, med tacos & lite godis i soffan!:) Härligt, mysigt & gott...sånt man måste göra ibland!;)


Bakdagen






Lägger in detta lite snabbt bara, inget att bry sig om!;)


Han är väl rolig

Idag vid frukosten kom Hugo på att han inte vill äta ur sin tallrik med sin sked utan han ska äta ur min med min sked såklart!:) Han är väl för rolig lille gubben min. Han blev jätte sur när jag skulle ge han mat från sin tallrik, så jag testade att ta ur min tallrik med flingor & havredryck & då blev han jätte glad (han fick alltså smaka lite på havredrycken). Sen satt han & härmade mig när jag tuggade min flingor (som höll på att flyga ut ur munnen när jag fick se detta). Det är så härligt att se att han är med så, det är verkligen en liten människa med sin egna lilla personlighet!:)

Undra hur det går ikväll när han ska äta. En annan tjej som jag pratat med har en liten kille som vägrar att äta ur nappflaska sedan han fick börja smaka på saker på sked, så allt han äter nu är ifrån en sked!:) Dom är så bestämda dom små, dom vet verkligen vad dom vill & blir det inte så så får man reda på det... på beställning!:D

Men nu ska jag fixa till mig lite & så ska vi gå på en promenad. Ska gå förbi min kära lilla mamma & hämta kameran & se om det blev några bra bilder från bull & bröd bakandet igår, batteriet tog ju slut med!:/ Men men...jag kommer tillbaka iaf!;)

Så kan det va

Jag, Hugo & Hugos mormor bakade bullar & bröd idag. Tog lite kort men så glömde jag kameran hos mamma...Så imorgon kommer det lite kort istället!:)

Hugos mat

Jag lagar det mesta utav Hugos mat själv. Det är så himla lätt, godare är färdigköpt & så vet jag vad det är i också. Det jag oftast köper färdigt är fruktpure, gröt & ibland dricka.

Kokar grönsakerna & kör i matberedaren med lite utav kokspadet & fett som tex solrosolja. Sen klickar jag bara ut det färdiga moset/purén på ett bakplåtspapper  i lagom potioner & lägger in i fysen, när klickarna har frusit är det bara att ta av dom från pappret och lägga alla i en matlåda eller liknande & förvara dom i frysen. När det sen är matdax så är det bara att ta ut en färdig portion & tina &/eller köra i micron... super enkelt!:)

Nu har Hugo börjat äta kött med, igår var första gången & han fick prova köttfärs men det var inte speciellt populärt. Så idag fick han kyckling istället & det tyckte han om. Köttet tänker jag däremot inte frysa in utan kommer att tillaga det nytt varje dag, det är ju inte så svårt. Känns bättre också & så är nylagat godast!;)


Hugos matschema (cirka)

06:00-07:00 gröt & fruktpuré

09:00-10:00 ammar

12:00 välling

15:00 ammar

18:00 grönsakspuré, kött & fruktpuré

20:00-21:00 ammar

Vaknar han på natten så ammar jag honom...








Sölpelle x 6

Här har ni våran söliga lilla guldklimp som vet precis hur man ska charma sin mamma!;) Han är ju bara för härlig & när han upptäckte att jag tagit fram kameran så blev han helt till sig!;)

 

 

 

 

 

 


Kalasbolaget

Fick ett mail från kalasbolaget idag, dom ville att jag skulle välja några saker från dom för ca 350:- Vann ju tävlingen hos chicmommy!:) Valde 2 paket med loop sugrör, 2 st pirat formar & en uppblåsbar palm med ishink. Kan bli kul till kalas & fester!;)


Snurrig i bollen

I brist på sömn blir man snurrig i bollen. Detta upptäkte jag när jag tog tvål på tandborsten istället för tandkräm i morses. Så fel det kan bli ibland!:)

Ändå fick jag sova lite längre än vanligt idag & några dagar tillbaka med, Hugo har nämligen börjat sova ungefär 1 timma längre nu. Skönt & behövligt...tack lille guldklimpen, mamma behöver det!;)

Men nu ska vi gå till Hugos mormor & ta en kaffe, sen blir det tvättstugan. Billy kräktes upp en stor pöl i våran säng, han äter massa konstiga saker ute...speciellt gräs & jord nu!:/

Men nu ska vi dra oss, ha det gott!

Coola t-shirts

Hittade några coola t-shirt på cb kids som någon gång längre fram skulle passa fint Hugos garderob. Dom fanns inte i hans storlek, men han växer ju!:) Desutom får du 20% rabatt om du blir ett fan på facebook!












Bli en buzzador du med

Jag är en Buzzador. Som medlem får man helt gratis möjligheten att prova produkter som är nya på marknaden. Det är enkelt och roligt att t.ex. kunna bjuda vänner på smakprover av nya saker, samtidigt som det enda jag behöver göra är att berätta att jag är Buzzador och fråga vad de tycker om produkterna. Jag behöver aldrig låtsas gilla något, eller försöka tvinga någon att köpa något utan bara vara ärlig och det gillar jag. Bli en buzzador du med, vad har du att förlora!?




Klicka här för att bli medlem!

Jag vann


Jag vann tävlingen hos Chicmommy!
Är så himla glad, har aldrig vunnit nått innan!:)

Tusen tack till Chicmommy & kalasbolaget!






Hundarnas hemsida

Har uppdaterat lite på hundarnas hemsida, titta gärna in!:)


Klicka här för att komma till hemsidan!

Eyes Lips Face

Har hört & läst mycket om smink från elf så jag klickade in mig på deras hemsida & blev glatt överraskad utav priserna. Så nu är det upp till bevis på om det håller måttet!:) Detta klickade jag hem för cirka 250:-





Nya saker Hugo gör

Hugo har börjat rulla, inte lite heller... han rullar runt till mage & tillbaka & då & då ett helt varv runt. Ibland har han rullat till mage när han sover, fast det tycker jag är lite läskigt. Tänk om han inte rullar runt så att ansiktet kommer åt sidan så han kan andas, jag kollar honom extra om natten nu.

Annat han gör är att alltid svara när jag pratar med honom. Visst, han vet ju inte vad jag säger än & jag vet inte vad han säger men vi har våra egna små konversationer!:) Han säger saker som mamma, ga, da & nästan pappa...fast han får inte till P så bra, men det kommer det med!;) Skrika högt så det låter som han ska dö kan han med, fast han tycker ju bara det är roligt.

Han skrattar som bara den, högt & med ett stort brett leende!:D Så himla härligt att höra & se vad han reagerar på. Hundarna är en sak som är väldigt kul, speciellt Billy. Sen är det ju såklart jag...lilla mamma;) Men ena dagen kan en sak vara super kul & nästa inte... det är så olika!

Allt åker ju in i munnen med, fast det har det gjort ett bra tag men nu är motoriken bättre & han är snabbare. Man får vara med när händerna flyger iväg efter saker & ting. Han flyttar snabbt över nått till andra handen & håller hårt, ännu hårdare med båda händerna.

Sitta upp gör Hugo också, som en mästare!:) Han blir bara stabilare & stabilare för var dag som går. Man hinner knappt med & snart är han ett halv år, det är ju sjukt vad tiden går...

Till Hugo

Vi åkte & handlade efter att vi vart på Ballstaff, i affären träffade vi Hugos farmor med!:) Köpte lite mat & nya nappflaskor (helt fria från Bisphenol-A) till Hugo, han fick även en bit ring & några fler haklappar...lilla lort grisen!;)






Besök på Ballstaff

Idag var vi & hälsade på Lucky & hennes valpar på kennel Ballstaff, dom växer som ogräs dom små & har redan börjar kravla sig fram. En tik från Lucky första kull var med på besök, Maggie heter hon & hon är så himla lik Lucky att det nästan är läskigt!:) Maggie & Billy fick leka loss på deras stora gräsmatta & Nicke på Ballstaff skickade några kort han tog på dom. Super härliga, ser ut som om dom springer i luften nästan!:D










Här är kort på Luckys valpar 8 dagar gammla!








Flohult

Igår åkte vi till flohults strand i Sätila. Det är så fint där plus att hundarna kan springa runt lösa, Billy blev överlycklig & slängde sig i det kalla vattnet flera gånger!:) Hugo satt så gott i vagnen & jag fotade lite såklart!;)






Vinn en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr



”Jag tävlar om en Goodiebag för hela familjen värd minst 10.000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Barnkalaset sponrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Buffis Barnkläder sponsrar med ett Presentkort på 200 kr!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*DarlingExpress sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*GladaGrodan sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!
*LasseLasseLiten sponsrar med ett Presentkort på 300 kr!
*Memories for life sponsrar med en värdecheck på 1000 kr!
*Supergrafik sponsrar med ett Presentkort på 250 kr!

*Bambino Mam sponsrar med Picnic-box, bestickset och vattenflaska!
*Barntyger sponsrar med en stor väska Tiny Zoo från Mairo!
*Bioform sponsrar med ett förkylningspaket till hemapoteket!
*Body and Spirit sponsrar med en påse granatäppelkärnor!
*Canvastavlan.se sponsrar med en valfri canvas värd 600 kr!
*Ekokul sponsrar med en Happy Mais mellanbox!
*Ekoleko sponsrar med ett ecokit, en dinosaurie!
*Johanna Form & Design sponsrar med body & mössa från sin Babyface-kollektion, samt kort med kuvert!
*Kalasform sponsrar med bakformar!
*Karin Herzog sponsrar med en Silhouettekräm!
*Kiddoz sponsrar med en barnvagnsmobil (max 8 bokstäver)!
*myHeart.se sponsrar med 52 romantiska veckor!
*MyOwnStyle sponsrar med ett halsband från MarMalaid!
*Nallebudet sponsrar med ett Nallebud värt 150 kr!
*Namnnappen sponsrar med ett paket valfria namnnappar!
*Natusan sponsrar med nya First Touch-serien!
*Onetex sponsrar med ett Nalle Puh påslakanset för spjälsäng!
*Pappaprylar sponsrar med en valfri Walltastic, 3D-tapet!
*Sagolikt sponsrar med en bok!
*Sakfabriken sponsrar med ett säkerhetsbälte för barn i kundvagn!
*Spöket Laban sponsrar med ett Spöket Laban-tält!
*StudioNele sponsrar med ett valfritt ”Love is easy”-tryck (21×30 cm)
*Willvin sponsrar med en valfri skötväska OCH en Willvin MultiDad!
*Önskefoto sponsrar med ett valfritt gosedjur med personligt foto!


Tävlingar hos dianasblogg.blogg.se

Just nu är det temahelg hos Dianas blogg,

temat är såklart BABY!:)



Vinn 300 kr presentkort hos barnvänligt

Var med & tävla här!

 

 


Vinn multifunktionell babyresväska

Var med  & tävla här!

 

 


Vinn 250 kr hos Babylooba

Var med & tävla här!

 

 


Bloggtävlingar


Nu har jag hittat massa roliga bloggtävlingar så det kommer många nya inlägg med just tävlingar idag!;) Brukar aldrig vinna nått men det är ju värt ett försök!


Tävling i samarbete med Willvindesign.se

"Jag är med och tävlar inne hos Geshiia om en skötväska från Willvin!"

TÄVLINGEN AVSLUTAS den 26/6 , klockan 00:00.
LYCKA TILL!

En trevlig kväll

Ät trött idag med, men inte för att Hugo vaknar om natten utan för att min syster & hennes kille var här igår och det blev ganska sent...för vår del!:) Nu för tiden är klockan 00:00 sent!;D

Men det var super trevligt. Vi bjöd på lite kinamat som tex friterad räkor, biff & bambuskott, sesam kyckling & tre smårätter bland annat & vi satt ute på balkongen. MUMSIGT!

Efter det tittade vi på en film, Hitman blev det, hyffsat bra faktiskt. När filmen var slut märkte jag & syrran att gubbarna somnat!:D Stackarna var trötta. Hugo satt med i början av filmen, men han somnade så gott i min famn så jag gick & la honom.

En trevlig kväll var det & det är nog inte sista gången vi slår ihop oss till en mysig, mumsig middag!

Vinn ett presentkort värt 350:- hos Kalasbolaget.se



Chicmommy lottar ut ett presentkort värt 350:- som du kan handla fina prylar till ditt barnkalas hos Kalasbolaget.se för. För att vara med och tävla klicka här!

Min älskade man

Han är helt underbar, den snällaste & mest omtänksamma & han är bara min (& Hugos;)). Idag kom han hem med en överraskning. Jag har pratat en del om nya hallmöbler & det har han snappat upp, fast män vanligtvis inte gör det!;D Han hade köpt en ny spegel, kroklist & hatthylla (bara en nya skohylla som fattas) & lite nya kläder till Hugo också. Han är en sällsynt man & jag älskar honom så mycket. Här är några bilder på dom nya sakerna till hallen...









Äckligt trött

Idag ville jag bara ligga kvar i sängen. Ögonen ville knappt öppna sig, skit jobbigt. Men Hugo skulle bestämt upp kl halv 6...Lille gubben fick ny blöja & så låg vi och snackade lite & efter ett tag så somnade han igen!:) Men ungefär 1 timma senare ville han upp igen, så då var det bara att lyfta häcken ur sängen. Det blev lite gröt till Hugo & flingor till mig & precis när vi ätit klart ringde Hugos mormor & undrade om vi inte skulle ta en promenix.

Eftersom att Hugo helst vill sitta upp i vagnen hela tiden så provade vi sittdelen idag, har en såndär bra grej att man bara klickar av liggdelen & sätter dit en sittdel istället!;) Toppen & det verkade Hugo med tycka, han kan ju titta på allt man går förbi.

Jag är så äckligt tött, har sovit dåligt plus att Hugos har börjat vakna om nätterna igen, antagligen pga att tänder är på G. Om man kollar i munnen på honom så ser man att små bulor börjar komma så det är nog nära nu. Hugos mormor erbjöd sig att ta Hugo några timmar någon dag så att jag kan sova ikapp mig lite & det tackar jag ju inte nej till...men frågan är om jag kommer kunna sova!? Kommer bara att tänka på vår lille kille!:)

Men men, vi får väl se....får väl prova det någon gång iaf. Har inte lämnat bort honom än. Visst har farmor eller så tagit honom på promenad någon timma ibland, men inte mer än så. Kanske är tid att lämna han några timmar då & då så att JAG (inte han) lär sig att vara utan varandra.

Men han är ju bara liten en gång så det är ju bara att njuta & ta in allt som händer hela tiden, tänk om jag skulle missa nått!?:O

Vinn valfritt tryck från Studionele



Jag är med och tävlar hos
Trasslet – a loveable little mess om ett valfritt tryck från Studionele.
Gå in här du också, senast den 7 juni!

Sol hela dagen

Idag har vi utnyttjat solen till fullo, vi har vart ute hela dagen.
Både positivt & negativt... det var ju hur skönt som helst & det är ju bara att passa på, vet ju hur den svenska sommaren är. Tyvärr lyckades jag bränna mig på axlarna, är helt röd!:O Skulle ha gjort som Hugo och smörjt in mig med solskyddsfaktor 50+ Men nej, mamma Jenny tänkte inte så långt!;P Byggde på lite fräknar på näsan med!;) Glömde kameran hemma men mobilen åkte fram så jag knäppte lite kort men den. Det var jag, Hugo, moster & mormor som satt ute & gottade oss. Hugos moster passade på att putsa häst sakerna & mormor lekte massa med Hugo som satte fötterna i gräset för första gången i hans liv & han tyckte det va lite konstigt först, men sen så...jätte mysigt var det iaf!:D















Avtryck

Har ju tidigare gjort avtryck av Hugos fötter & händer & då använde jag mig utav fingerfärg, men nu har jag hittar ett annat sätt att göra avtryck på. Utan kladd, färg eller fläckar! Man bara stryker en liten servett som innehåller ett osynligt giftfritt bläck mot barnets hand eller fot. Toppen ju!:)

 


 

Jag beställde ett avtryckskit från lifestone, men du kan även hitta det på busfia!

 




Sprid ordet vidare

Wabbie Foundation!
Nu kan vi alla hjälpas åt att sprida denna länk och informa tion så att fler kan få hjälp att förverkliga sina drömmar om att bli föräldrar!
http://www.wabbiefoundation.org

Tävling Bonde of Sweden

En sån pall vill jag verkligen ha!
Jätte fin & kul sak som jag tror att Hugo skulle gilla när han blir lite äldre!:)




”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett Prinsessa eller Prinspall från Bonde of Sweden, tävla HÄR du också!”



Hugos bumbo

Igår fick Hugo sin bumbo.
Vann den på en tradera aktion i förra veckan & har väntat på att den ska komma hem, & nu har den det!:) Hugo gillar den men vill gärna smaka & känna på sin nya bumbo,
kan ju bli lite svårt & då blir lillgubben arg.
Han vet vad han vill!;)






& så lite mys!;)...