Gott folk...


Bildregn

Hugos 2 års kalas






Julafton hos Hugos mormor & morfar...









& lite senare hos gammelfarmor









Annandag jul hos Hugos farmor







Swing it

Lampan swing som jag skrivit om i tidigare inlägg var en besvikelse tyvärr. Den var inte alls lika snygg i verkligenheten som den var på bild plus att den var skev & söndring... så bye bye swing!:/ Det blir att leta vidare efter en annan golvlampa & jag har hittat några fina kandidater.
Edgar 899 kr hos Ellos eller 849 kr hos Jotex
Barometer 499 kr hos IKEA

Jaha ja...

Stormen viner utanför fönstren & här sitter jag med tända ljus, mat i ugnen, lillkillen sover (vovvarna likaså), mannen jobbar över &...ja, vad ska jag göra nu då!? Får väl slänga på en film för det finns inte så mycket mer att göra nu!;)

P.S. Grattis till vår fina Billy & lilla mamma Vixen som har gått & blivit föräldrar igen till en liten kille!

Äppellådor

Jag är på jakt efter gamla äppellådor. Jag har hittat äppellådor på nätet men dom är så dyra, en låda kostar runt 500 kr. Finns det någon vänlig själ som råkar ha ett gäng gamla äppellådor att skänka/sälja mig till en lagom peng så hör av er? ;) Hittade dessa underbara inspirationsbilder & det där soffbordet är ju to die for, två äppellådor och en betongskiva. Lätt som en plätt!:)







;)

"Har man skrattgropar i låren tyder det på ett lyckligt underliv"

Önskar er alla en...


Vilka nötter det finns

Ja, nötter finns det gott om men inga kloka sådana tyvärr!:/ Stressen håller i sig & jag har en stor klump i magen, usch... hatar när det blir såhär! Säger inte mer än så...



Bjuder på en bild som gör mig lite gladare!:)


Marie Antoinette


Denna vill vovvarna ha!:) Sååå fin men...sååå dyr, nästan 4000 kr & då är den inte ens speciellt stor!:/
Du hittar den här!

Yessss!

Det blev en tur till IKEA idag, & utav min bästaste lillasyster fick jag/vi en försenad födelsedagspresent/tidig julklapp kan man säga hehe. Ett nytt skrivbord vid namn EDLAND, kostar vanligtvis 1995 kr men nu när det är rea så kostade den endast 595 kr. Är sååå glad eftersom jag velat ha det så länge men mannen har varit lite tveksam, men nu kan han ju inte säga så mycket!;) Han ska få uppdraget att sätta ihop det nu, själv sitter jag nämligen på gymmet & jobbar lite i receptionen... kan ju säga att det är väldigt lugnt för tillfället, men det kommer igång vid 18-19 tiden.

Jösses

Ja, här har det varit lite kaos!
Det är väl forfarande lite kaos, eller stressigt rättare sagt.
Min lilla mamma fick åka in på akuten igår med njursten som lurade
& nu är det jag & min syster som måste fixa julmaten & allt annat julbestyr
eftersom mamma fortfarande har ont & ska äta medicin som ska lösa upp stenarna som
därefter ska komma ut den normala vägen om ni förstår vad jag menar!?:/
Ja, så nu ska jag ringa lillsyrran & så ska vi fixa allt.
Möjligen blir det en liten tur till IKEA &
Kolla in deras REA!;)

Underbara lilla pojk


Fint i grått

Jag är ju insnöad på grått, har alltid tyckt om grått & det är ju så fint i inredningen.
Dessa fina saker hittar du på H&M & dom får väldigt gärna flytta hem till oss!:)

Klappat & klart

Sitter här framför datorn & klickar mig fram på olika inredningsbloggar & blir så sugen på att fixa iordning här hemma, eller kanske inte fixa direkt utan flytta om lite!;) Men det blir för krångligt, enklast hade vart om man gjort det annorlunda från första början, men men...så kan det va!

Är ändå väldigt nöjd, men en sak som borde vara standard i alla hyreslägenheter är vita väggar, då kan man göra precis som man vill med inredningen för vita väggar kan aldrig gå fel.

Nu är det vitt ute iaf, snön faller ner & det ser ut att kunna bli en vit julafton. Men sen behöver det inte ligga kvar allt för länge, två vecker, kanske lite till sen är jag nöjd. Vackert är det ändå!:)

Det är så skönt att ha alla julklappar färdiga, det är liksom klappat & klart & så behöver man inte tänka på det mer. Ser bara fram emot att få se Hugos reaktioner denna jul, han älskar ju att öppna presenter men sen tycker han att jultomten är lite scary...Spännande!;D


Idag har vi kalasat

Idag hade vi ett litet kalas för Hugo som fyller 2 år på onsdag, & såhär såg det ut i det nyrenoverade rummet där vi firade vår lille pojk. Visst blev det fint!?:) Andra bilder på kalaset kommer!;)











Finaste julpyntet i granen

♥Gjort utav vår egen Hugo!♥

Hugo i magen

Jag kan inte fatta att vår fina Hugo har legat i min mage en gång i tiden, kan inte heller greppa om att han en gång i tiden var en söt liten grisfärgad bebis som var helt beroende utav mig & sin pappa Philip. Nä...det finns inte, känns som om han alltid har varit lika stor om ni förstår vad jag menar!?:) Han växer inte, han är alltid min lilla buse som susar fram som en tornado i lägenheten. Tiden går alldeles för fort & nästa vecka fyller han 2 år...redan!:o

V 18

Vill ha, ska ha, kommer att ha!

Gillar skarpt denna golvlampan som finna att köpa på ellos & jotex för ca 600 kr med det passande namnet swing. Med en rabatt på 50% så är den på väg hem hit!;) Dock skulle jag nog byta ut lamskärmen till något med lite mjukare utseende som den grå skärmen som kommer från ilva för runt 450 kr.

Objektiv

Ett nytt objektiv till kameran är en sak som har en given plats på min önskelista &
den jag suktar efter kostar runt 1000 kr & heter

CANON EF 50/F1.8 II


Kamphundsägare


Nu har Fredrik Steen gått & blivit "kamphundsägare" som han själv säger!:) Riktigt kul tycker jag, vet ju hur underbar & speciell staffen är, vi har ju två såna små godingar här hemma.

Snälla Tomten

Här är en till önskelista, dock lite dyrare saker än innan men ack så vackra!;)




Ljuslyktor TINE K 220 kr 2 st
Skärmvägg ELLOS 1499 kr
Hjorthuvud ÅHLENS 199 kr
Kandelaber CHILI 799 kr
Rottingfåtölj IKEA 995 kr
Sideboard IKEA 2495 kr
Kudde ÅHLENS 199 kr
Överkast H&M 999 kr
Påslakan H&M 499 kr
Fårskinn IKEA 229 kr

Tine K i Finland

Hemmet på bilderna här kommer från Sanna Raatikainen som är Agent för Tine K i Finland. Hittade dom på en sida som ni bara måste kolla in, nämligen Tine K Home bloggen, så inspirerande med mina favorit skalor av vitt, grått & svart. Älskar denna enkla julinredning, skulle vilja ha det så hemma men känner att jag hellre lägger energi på det när man kanske någon gång i framtiden flyttar... möjligen till hus om våra drömmar slår in!:)












Renovera

Idag skulle vi åkt till Liseberg men det blir inget med det, vädret är ju som det är tyvärr så istället så ska mannen & Hugo åka till Gbg & hälsa på Hugos farbror Alex!:) Själv ska jag ner till mina föäldrars gård & hjälpa till med renoveringen av deras matsal. Det är nämligen så att vi har tänkt att fira Hugos 2 års dag där redan nästa lördag så det måste bli klart i tid, så nu har jag en del att stå i & har inte tid att blogga mer idag!;)



Tänk att det snart gått 1 år sedan vi firade lillemans första födelsedag!?



BTW

Nu visar vågen minus 9 kg!:)

Första snön









Julstämning

Nu är julpyntet fixat här hemma & julstämningen satt med lite härlig julmusik, hör bara här!:)








Litet loppisbesök

Härom dagen när jag & mannen var iväg & köpte julklappar till lillemannen så fick jag ett sånt sug att kolla in en sväng på Rumänien insamlingen där dom har loppis. Självklart hittade jag massa saker jag skulle velat ha med mig hem men hade tyvärr inga lösa pengar på mig så jag fick gå hem tomhänt. Men så var vi på besök hos min kära mor & far igår & där jag berättade vad jag hade hittat & det första hon sa var "vi åker dit imorgon" & så blev det. Så idag kom jag hem 150 kr fattigare men en STOR damejeanne & vacker flaska rikare!;) Även mamma blev 150 kr fattigare men fick också med sig några fat, flaska & damejeanne hem. 75 kr st betalade jag för damejeannen & flaskan...är sååå nöjd, vilket fynd!:D Sen får vi se vad jag ska hitta på för kul med damejeannen, flaskan hamnade på en hylla i Hugos rum där den passade perfekt.





P.S. Det är Hugo själv som gjort klädvalet idag, vi tog av han pyjamasen på morgonen & han tyckte han skulle ha en annan på sig hehe lilla sötisen. Till damejeannen hör också en träkorg, men får se om vi ska ha den eller inte. D.S.

Tända ljus & mys

Nu har jag inte bloggat på nästan vecka. Allt är bra & vi har haft att göra, nästan alla julklappsköp är färdiga (har bara 2 kvar) & julpyntet är uppe. Älskar denna årstiden med allt lull, tända ljus & mys omkring. Det enda negativa är väl kylan & detta eviga mörker som gör att man knappt orkar upp ur sängen varje dag. Men men...det går!;)
Men nu blir det inget mer bloggande idag, ska mysa med Hugo & mannen!♥