Gott Nytt År!


Födelsedag och snart julafton

Ja här har det varit full rulle. Igår fyllde bästa lilla ungen Hugo 3 år, det har vi givetvis firat med kalas, tårta, släkt, vänner och en massa packet... Och ett akvarium med dess tillbehör, och några roliga inneboende vid namn Bu, Adolf, Harald, Nova, Yngve och en liten firre som inte fått något namn än. Innan dess fyllde min kära mamma år och idag handlade vi klart alla julklappar också, klappat och klart så att säga!;) Nä, nu får vi försöka slappna av lite innan självaste julafton.
GOD JUL allihop!

 

 

 

 


Lite ordning

 
Ja lite ordning har vi allt fått hemma!:)

Dec. 19, 2012


Instabilder

Bjuder på detta eftersom att det har varit dålig uppdatering här på bloggen det senaste, jag har helt enkelt inte haft tid. Nu i helgen ska det fixas, donas & hemlighetsmakerias inför kalas, vår bästa lille Hugo fyller ju hela 3 år den 21 december men vi bestämde oss för att ha kalas denna helgen istället då det bli så nära julafton annars. Jag vill sära på födelsedag & julafton så gott det går, det är ju faktiskt två helt olika saker. Jag packar inte presenter i julpapper & bakar inga julsaker, utan nu blir det bara kalasigt med ballonger & annat skoj!:) Ja ja... här kommer ett gäng instagram bilder från dom senaste dagarna iaf.
 
 
  
  
  
 
 
 
 
 

Nya tapeter & nytt hallgolv

FÖRE
 
 
 
 
 
 
EFTER
 
 
 
 
Äntligen är alla gul-organge-blommiga tapeter med bård borta & vips så var det svart & vitt istället!:) Inga bra bilder, jag vet... men mer kommer när allt är färdigt!:)
 
 

Sorry...

 
fullt upp med flytten!
Hinner inte uppdatera så mycket här just nu,
men för er som ändå är nyfikna så kan ni följa mig på instagram.
Sök på LuckyMommy85