3 finalister

Nu har jag hittat 3 soffbord som skulle passa fin fint här hemma, alla finns i vitt & är runda. 2 utan dom finns även som ovala, vilket jag också är lite sugen på!:)
Här är dom 3 finalisterna!;)



Hugo x 4








Natten

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag ju trappat ner med amningen, en gång om dagen blir det nu. Den första natten var ju rena helvetet & jag kände mig som en dålig mamma. Väntade mig att denna natten också skulle vara lika jobbig men blev överraskad när Hugo inte alls var lika ledsen, visst tyckte han att det var jobbigt men han har nog redan förstått för han snyftade en liten stund men somnade snabbt om igen. Så himla skönt & det ska bli härligt att få sova bättre igen!:)



Bild från i sommras när Hugo somnade gott i min famn.

Fullspäckad helg

Har ju inte lagt så värst mycket tid på bloggen det senaste, dels pga bloggtorka, Hugo & hund relaterade ting men nu i helgen vart det dags för födelsedagar & besök från Tyskland. Vi börjar med fredagen då mannens farmor hade kalas då hon fyllde år dagen innan & det var mysigt, men det är det alltid hemma hos henne.

Sedan på lördagen var det kalas för hans kära lilla mamma & hemma hos henne var även hennes föräldrar på besök från Tyskland, det var första gång dom fick träffa sitt barnbarns barn...Hugo alltså!;) Det var längesedan vi träffade dom & Hugo lyckades nog charma sig in hos sin gammelmormor. Han la sitt söta lilla huvud mot henne & gosade lite...sötnosen!:) Men men...det var ju många andra där med & det var jätte trevligt.

Tyvärr blev vi inte iväg så länge för Hugo har vart sjuk. Han har blivit förkyld & haft feber, tror att det är pga den andra lilla tanden som är på väg upp... stackars liten, han har inte haft det lätt & vart väldigt ledsen. Det blir inte bättre utan att jag dragit ner väldigt mycket på ammningen & det uppskattas inte alls!:/ Men nu räcker det för min del.

Jag älskar att amma & tycker det är jätte mysgt & det kunde inte gått bättre än det gjort men nu vill jag få sova om nätterna. Lilla gubben har tagit tutten som snutte & kan inte sova utan att amma & det är inte bra. Så nu försöker vi få honom att sluta att amma om natten & han bara skriker, i natt skrek han tills han somnade & jag kände mig så fruktansvärt hemsk men vad ska man annars göra!? Inget annat hjälper... Min syster hade samma problem & dom gjorde samma sak & det tog två veckor innan deras lille kille nöjde sig & sov genom nätterna.

Men men...det är bara att kämpa vidare, jag får inte ge mig bara, fast det är sjukt svårt!:(

Ingen man här hemma inte

Nepp, vi är utan mannen här hemma just nu. Det är stressigt på hans jobb så det blir en hel del övertid denna veckan tyvärr!:( Men men...vi klarar oss, fast vi saknar honom väldigt mycket!:) Jo...ny design på bloggen...vad tycks? Blev väldigt nöjd med resultatet faktiskt!;D

På jakt efter det perfekta soffbordet

Letar & letar efter ett soffbord till ett bra pris som skulle passa bra här hemma men det är inte det lättaste!:/ Vill att det ska vara vitt & gärna utan avlastningsskiva under...eller samlaskräpskiva rättare sagt!;) Har hittat några som jag kan tänka mig att ha men är inte helt hundra, någon som vill tipsa?


Bilder: IKEA

Ett tips mot röda rumpor

Jag har ett litet tips till er mammor som kämpar med små bebisar med röda rumpor. Hugo blir lite röd någon gång ibland & det kan ta tid innan det försvinner, men så kom Hugos mormor & smörjade med lite kokosolja & det röda försvann på rekord tid!:) Kokosolja är bra till det mesta, det luktar gott, kan användas i maten, som deodorant, innehåller många vitaminer, mineraler & antioxidanter med mera. Man kan faktiskt gå ner i vikt med hjälp av kokosolja eftersom den inte lagras som fett utan tas upp utav levern & omvandlas till energi istället, den är mjukgörande & bra för håret & mycket mycket mer...ja, alltså mycket bra men super bra till en röd liten rumpa!;)
Jag beställer kokosolja utav märket cocovi, tyvärr finns inte det märket i Sverige utan jag beställer från Finland. Det finns säkert massa bra märken i Sverige med men efter att mina föräldrar hade med sig cocovi kokosolja hem från Finland i somras så är det den jag fastnat för. Här beställer jag www.cocovi.fi & sidan är på finska så för den som inta kan det så blir det lite krångligt!:)


Utställningen i Tånga Hed

Förra helgen blev det ju utställning igen för Billys del, det gick bra & han fick en etta med andra placering & som vanligt kom hans bror etta!:) Nästa utställning blir nog i Växjö. Det blev några bilder tagna i Tånga Hed & såhär såg det ut!;)














Måste passa på att skriva ett litet grattis till Hugos gammelfarmor Birgitt som fyllde 72 år igår...Grattis!:)

Breaking Dawn

Jag har ju läst Twilight böckerna & dom var så himla bra, ska önska mig dom i julklapp!:) Men nu vill jag se sista filmen som kommer i 2 delar, den första filmen kommer inte förän nästa år den 18 november & andra delen 16 november 2012....Lååååång väntan (jag vet vad jag ska göra när jag fyller 26 & 27 ;))!:( Men här är en liten trailer iaf, inte den officiella dock för det finns inte än!:/


9 månader har gått

Ja, idag är det 9 månader sedan våran underbara lilla son Hugo kom till världen!♥
Grattis lilleman!;D



Inte lätt att fota en buse som jagar en överallt!;)

Bloggtorka & noll lust

Har absolut ingen blogglust för tillfället, har bara suttit vid datorn för att kolla facebook eller sätta på musik. Har hittat på saker med hundarna & vart på utställning igen. Vädret är ju piss tråkigt & det roligaste jag gjort är att spenera tid med mina underbara killar... det är ju det bästa som finns, älskar dom!:D Men snart är nog bloggen igång igen, måste ju uppdaterna vad som händer med våran goa Hugo!;)

Play date

Ja, i tisdags var jag & Hugo & hälsade på Annsofie & hennes lilla söta Annabelle som bara är 2 dagar äldre än Hugo, det kom även en liten gullig Caspian på 6 & ½ månad & hans mamma Felicia & hälsade på. Jätte trevligt, dom små busarna lekte väl inte nått med varandra direkt men dom turades om om leksakerna & babblade en del!:) Vi mammor babblade också, blir mest om våra små...men vad annars!?;) Dom betyder ju allt dom små skruttisarna!:D


Turkost kanske

Just nu känner jag för att flytta vår lila inredning från vardagsrummet till sovrummet & lägga till tuskosa inredningsdetaljer i vardagsrummet istället. Det känns som en pigg & fräsch färg & det kan ju behövas när mörkret kommer. Hittade fina turkosa vaser på IKEA, fastande även för någon lampa med mera...men eftersom vi har en lila fondvägg i vardagsrumet så får det turkosa vänta till nästa hem istället, vill flytta nu!:)



Fullt upp i helgen

Japp, som rubriken avslöjar så har våran helg vart fullbokad....av sånt som är hund relaterat, rättare sagt Billy relaterat!;) Han har gått MH beskriving & har nu känd mentalstatus *JIPPI* Sen var det utställning & han fick en andra placering, hans bror kom etta!:) Sen har Billy boy vart bokad för sin första parning & det kunde inte gått bättre!:D Vi är jätte stolta över våran kille. Det blev Hugos första gång på utställning med & han klagade inte!;) En utav ägarna till en utav Luckys halvsyskon, Oden tittade förbi på utställningen med, super kul!:) Vi träffas bara på ballstaffträffen annars men så kunde dom inte komma i år så det var en glad överraskning när Emelie & 5 månader gammla dottern Ebba kom...hon var bara så söt!:) Här kommer lite bilder från helgen, inte jag som fotat en enda...




Billy på MH, det spökade i skogen!;)




Billy & mannen på utställningen, himla snygga...båda två!;D




Billys bror Zorro, visst är dom lika!?:)




Hugo & Ebba bekantade sig...fast Hugo var mest ute efter hennes fina leksaker!:D


Träna

Ja...nu MÅSTE jag börja träna!:)
Har köpt en topp & ett par byxor att träna i så nu har jag inget annat val,
behövs bara ett par skor med!;D


Skriver med en hand

Japp, sitter här vid datorn med en kopp kaffe & en underbar liten Hugo i famnen & skriver med en hand...det ni!;) Lille gubben var så trött men ville inte sova så jag gick runt & vaggade honom en stund & det brukar fungera bäst, sen sover han en lite längre stund om han får ligga kvar i famnen. Jag kan ju inte göra så mycket men det är så himla mysigt att ha lilla pyret nära!:)

Härom dagen satt jag & tittade på bilder från när han var alldeles nykläckt, han var så liten & hjälplös, helt beroende av sin mamma & pappa. Det är han väl fortfarande men nu kryper han iväg på små äventyr i lägenheten & bryr sig inte mycket om mamma som är hack i häl på honom hela tiden!:) Tänk så det förändras snabbt & hur mycket dom små utvecklas bara under det första året. Ja jösses....han är snart 1 år!:o

Dom där tänderna som jag trodde hade kommit visade sig bara vara två små tänder som försökte trycka sig ut, men i söndags märkte jag något väldigt vasst inne i Hugos mun & såg att en tand brutit sig ut iaf, skönt för honom. Han blev direkt på bättre humör fast nu har nog den andra tanden börjat spöka så jag tror inte det är långt kvar tills den kommer den med!:D

Men men...Idag är det bara jag, Hugo, Lucky & Dixi hemma. Mannen & Billy är nämligen i Göteborg & ska gå MH beskrivning (mentalbeskrivning för hund). Himla kul faktiskt, jag gick med Lucky för typ 2 år sedan & hon gjorde bra ifrån sig, tror Billy kommer göra ett bra jobb han med!:) Men iaf...vet inte vad vi ska hitta på & vet inte när dom kommer hem igen. Hade ju vart kul att vara med men vi hade nog stört lille Billy boy isf så det var bäst att stanna hemma helt enkelt.

Men nu är min kopp kaffe slut & jag tänkte fått lite Twilight läst, är inne på tredje boken men den går lite segare att läsa än dom två första, hmm... vill börja med den fjärde & sista nu!;D

Klassiskt

Idag av någon anledning känner jag för att lyssna på klassiskt...

Hugo badboll x 3







Har jag sagt att Hugo älskar att bada!?;D

Rabatt är toppen

Nu har en liten beställning gjorts till Hugo från H&M. Kan ju inte undgå att dom har mycket fina kläder till väldigt bra priser, den beställningen jag gjorde nu gick på ca 260 kr inklusive frakt, jag fick nämligen 20% rabatt på barnkläder plus en rabatt på 50 kr...Toppen!:)



Detta är på väg hem till Hugo!:)

Mumsigt som bara den

Just nu lägger jag inte så mycket tid på bloggen. Är trött som bara den så jag försöker att iaf 1 gång om dagen sova samtidigt som Hugo, sen har jag ju börjat läsa tredje Twilight boken med!;) Men men...så kan det va, tror det är höstvädret som påverkar mig mycket, blir väldigt seg med mera när det blir mörkare & mörkare varje dag som går. Men men...en liten sak vill jag tipsa om iaf, en liten njutning & det är Delicatos gammaldags cocosbollar...så himmelskt goda & dom är dessutom kalorisnåla & glutenfria!;D


Ny TV-bänk

Som så många gånger innan har jag klagat på våra vardagsrums möbler, vi behöver nytt soffbord, soffa & tv-bänk. Jag har kollat runt en del & hittade 2 st jag tycket skulle passa fint här hemma, sen frågade jag mannen vad han tyckte & den tv-bänk vi kom överrens om är denna...



Janus tv-bänk i högglans vit från jysk som kostar 1999 kr (just nu på rea för 1350 kr) Tänkte jag skulle önska mig den i födelsedagspresent!;) Fyller inte år nu, men i november är det dags... 25 here i come!;D Lånade lite bilder från styleroom & google på just denna tv-bänk.










Tillägg!!!


Denna tv-bänk från IKEA var den andra vi funderade på, den heter BESTÅ BURS & kostar 2495 kr. Har även här lånat bilder från styleroom & google!:)








Hugo har sitt egna lilla sätt

 

Ja, som jag snabbt försökte förklara i ett annat inlägg så har ju Hugo sitt egna lilla sätt att ta sig fram på, & pga det så var jag ju tvungen att filma en snutt på just hans stil!;D

Skön lördag

Vädret verkligen vart på en utav sina bästa sidor idag, det har vart friskt, varmt & härligt!:) Tur det för idag ha vi vart iväg på Ballstaffträff & träffat massa underbara staffar & staffemänniskor. Så himla kul att Nicke & Lollo på kennel Ballstaff drar ihop en sån stor träff, det är en utav sakerna man ser fram emot varje år. När vi kom hem igen gick vi & grattade en utav grannarna på hennes 21 års dag & gav henne en liten blomma, hon blev jätte glad & hon & hennes sambo bjöd på kaffe & tårta. Vädret strålade vidare så jag, mannen, Hugo & Billy tog en härlig lång promenad upp till skogen...& jo grannen, hon är minst lika galen i Twiligt som jag har blivit & hade självklart alla böckerna så jag fick låna trean & fyran *JIPPI* Så ikväll blir det nog en del läsade för min del...men först & främst blir det tid med mina älskade killar, vi ska kolla film & mysa ihop i soffan!♥

Börja komma igång

Nu är hösten här & jag tycker det är ganska skönt med dom friska vindarna & att slippa bli helt genomsvett hela tiden. Sen älskar jag höstkläderna med, men det behövs fortfarande lite nytt i garderoben känns det som, har mycket som inte passar längre tyvärr eftersom jag gått ner lite i vikt...men det kommer när det kommer!;) Längtar efter att allt blir så där härligt höst rött med...vackert!

Vill komma igång & börja träna nu, funderar på att börja på friskis & svettis faktiskt & min mamma var sugen så då slipper jag träna ensam iaf...kanske kan få med syrran också!;) Nä, fläsket ska bort...min kropp är inte som den brukade, speciellt inte efter att lille miraklet låg i magen. Har fortfarande en bulle på magen som ska bort & sen ska det tightas till lite här & var!;) Bristingarna bryr jag mig inte så mycket om, är ganska stolt över dom ändå...det visar ju bara att jag har haft en barn i magen & han är ju det bästa som finns!:D

Men det är mycket jag vill nu...Måste ju leta jobb så fort mammaledigheten är över eftersom hon jag jobbade hos gick bort & det jobbet jag har nu är ju bara på 13 timmar i månaden & det ger ju inte så mycket, men jag har några projekt på G så jag får se hur det går med det först. Sen vill jag flytta...NU helst, få en lägenhet på första våning & ha en liten uteplats och så vidare. Är ju så sjukt sugen på att fixa & pyssla lite med & det är alltid något som behövs köpas nytt. Vardagrums möblerna är skit så det blir väl det första som ska köpas in när pengarna räcker till.

Annars har jag faktiskt läst ut dom 2 första Twilight böckerna & dom är ju sååå bra. Läste ut den andra i tisdags & har haft abstinens besvär sedan dess...måste läsa vidare!;) Men så har jag ju inte dom andra böckerna utan få vänta snällt ett tag till... JOBBIGT!:/

Hugo ligger & sover nu & kommer säkert vakna när som helst så jag borde egentligen passa på att fixa till mig lite för att bege mig ut på promenad med gänget. Tror jag tar lika mycket plats som en bil på vägen men 3 hundar & barnvagnen!;) Får många kommentarer från folk som är chokade över att jag klarar av detta, men för mig är det inga problem... man gör vad man kan & hundarna sköter sig så bra så. Hugo vill gärna hålla i kopplet & hjälpa mamma, han brukar få ta Billy som går som ett ljus så fort Hugo håller honom precis som han känner av att det är lillkillen som styr!:D

Hugo tar sig fram överallt i lägenheten nu med, han kryper inte men har kommit på ett annat sett. Han drar sig fram med händerna & benen under sig, nästan i krypställning. Svårt att förklara men man får ha stenkoll hela tiden, alla saker är ju intressanta & allt ska in i munnen med...Så fort det går, hua mig!:) Men men...imorgon blir det Ballstaff träff, det ser vi fram emot!:) Men nu måste jag dra mig...

Mjukis IKEA

Ingen har väl missat att den nya IKEA katalogen har kommit ut!?:) Jag hittade massa fint som jag skulle kunna ta med mig hem. Några fina saker kommer absolut finna sig i Hugos rum, men också annat smått & gott. Fastnade verkligen för mjukis grönsaker, frukt & bondgård med mera...kolla bara in dom här!:D




Visst är dom söta!? & priserna ligger mellan 79-249 kr vilket verkligen gör dom prisvärda... Hugo vill ha NU (eller rättare sagt mamma vill att Hugo ska ha ;))!!!