Bröllopsdagen

Jag & mannen hade det jätte mysigt på vår bröllopsdag. Dagen började med en båt, fiskespön, fika & en bra bok. Vi fick nämligen låna mannens farbrors båt & passade på att fiskade lite, båda fick var sin liten aborre. Ett tag låg jag & slappade med en bok & det var riktigt mysigt att ligga ute på sjön & höra vågorna slå mot båten. Lite senare på kvällen gick vi ut & åt grekiskt, såååå gott!:) Efter det blev det bio, vi såg på Super 8 & det var faktiskt bra, en film som innehöll lite utav allt. Helt klart en lyckad dag!♥

Vår söta lilla konstnär

Nu på morgonen sysselsatte jag vår lille buse med en canvasduk & lite fingerfärg, våran söta lilla konstnär!;)
Men det verkade som det var roligast att kleta med färgen...på sig själv!:D







Tiden springer iväg

Idag för 5 år sedan sa jag JA till mannen i mitt liv!♥


Nyklippt & snart nyslingad

Japp, jag är hemma hos mina föräldrar & min kära lilla mor (som kan göra typ allt) har precis klippt mitt hår. Samma frisyr som sist, det var mamma som klippte mig då också. Med hjälp utav denna videon hehe!;)




Tro det eller ej...

men jag lyssnar faktiskt på klassisk musik & här har ni några utav mina favoriter!








Emmafåtöljens makeover är nära

Ja för idag kommer min lilla beställning jag gjorde till vår vackra lilla fåtölj, som tyvärr täcks av en pläd för tillfället & får inte visa upp sin rätta sida. Men det är bara en häftpistol, vadd, tråd & lim som fattas & när det är fixat så sätter makeovern igång på riktigt. Än så länge så har jag bara hunnit ta av ett lager tyg som satt över orginalet & plockat bort en rad med massa hemska nubb. Hittade en bra liten guide på att klä om en liten emma & det blir nog inte allt för komplicerat!;)



Underbar liten stol

Idag fyndade jag en underbar liten stol i en second hand butik för endast 75 kr.
Sitsen & klädseln är i toppskick så jag tror att den får vara kvar, annars sätter jag bara ett annat tyg över senare.
Den ska dock få sig ett lager färg, svart blir det!:)


(Nu har jag äntligen fått tummen ur & beställt hem lite saker till emmafåtöljen också , så nu ska det pysslas & fixas här hemma...härligt!)

Söt liten sak...

som hamnar direkt på min önskelista. Du hittar den på Åhlens för 995 kr.

Godsaker

Bild: http://josefineathome.blogspot.com

Jag har ju en gansla blandad inredningsstil. Jag älskar svart & vitt men en klick färg är aldrig fel, är helt såld på rokoko, gillar att mixa lantligt, modernt, asiatiskt, romantiskt & gammalt med nytt, lite shabby chic utan avskavd vitt färg...Favorit stilen är absolut gammalt möter nytt men framför allt älskar jag att blanda...blanda blanda blanda!:) Nu har jag hittar lite godsaker på ellos som gärna hade fått flyttat hem till oss & självklart så är det lite blandat!;)








Regn utanför vårt fönstret

Jaha....det regnar som bara den utanför vårt fönster, jag har rastat hundarna & mina killar är iväg & handlar lite mat. Vi ska laga lite tacos & det ska bli riktigt mumsigt!;) Men annars är allt lugnt här & vi tar allt i sin egna lilla takt, igår var vi & fiskade & sedan gick vi över till grannen & gillade lite. Idag blir en slappdag & filmkväll...skönt!:) I veckan får vi se vad som händer, kanske blir det ullared, ikea, liseberg, second hand eller något annat kul....vi får helt enkelt se!;D

Skulle vilja piffa upp badrummet

Vi bor i en hyreslägenhet & som ni kanske vet så är det ju inte mycket man får ändra på då. Tyvärr är vårt badrum riktigt gräsligt & vi har fått fixat lite men det ser fortfarande hopplöst ut, så ja... jag skulle vilja piffa upp det lite, göra det lite mysigare med nya handdukar, nytt duschdraperi, andra krokar & kanske få in lite gröna växter & ett badkar med mera.


Och självklart så har jag hittat fin fina saker på IKEA...igen!;) Namnen (inte i ordning med sakerna) är HYLLIS, LIDAN, NOSTALGISK, FJÄREN, RAMSKÄR, SALTGRUND, YNGAREN, LILLHOLMEN, LÖNSBODA & SOCKER.


Dekoria.se

Har ju letat efter en ny klädsel till vår EKESKOG soffa, men tyvärr har dom flesta nya klädslarna kostat för mycket & så har jag inte hittat någon bra begagnad heller. Men så fick jag ett tips om att kolla in dekoria.se & glatt överraskad blev jag för där hade dom snygga klädslar till ungefär hälfen utav priset som dom tar på bemz.se vilket är toppen. Så nu har jag beställt hem lite tygprover så får vi se om det blir en beställning inom en snar framtid!:)


Våran lilla kaninunge





Kollade in lite gamla bilder på Hugo & märkte att hans lilla kanin handduk dök upp här & var. Det är en klar favorit efter badet men nu har den börjat se lite sliten ut så jag tittade in på IKEA för att se om den fortfarande fanns kvar i sortimenten & visst gjorde den det!:) FABLER KANIN heter den & kostar 99 kr...IKEA nästa!?;D


När en sak åker ut åker en annan in

Ja, nu ska Hugos spälsäng åka ut från vårt sovrum eftersom han ändå har en ny säng i sitt & sover ofta där nu. Men så är det så att vi får lite fri yta att sätta något fint på & jag funderar starkt på IKEAs klädhängare MULIG för 99 kr, det ger en sån mysig, härlig känsla att hänga upp & visa sina finaste plagg på. Sen har jag fått en släng av inspirations sjuka & vill iväg & kolla i second hand butiker, men det finns ingen tid till det just nu...men nästa vecka så kanske jag kan klämma in det för då är jag ledig!;)


Måste ju också påpeka att jag gillar verkligen IKEA,
dom har många fina saker i sitt sortiment, till och med lantliga sådana. När jag
satt & tittade på deras hemsida så hittade jag många små & stora pärlor som gärna får flytta hem till oss. Här är några utav dom...


Efterlyses

Någon som har en vit, svart eller grå klädsel till IKEAs EKESKOG soffa liggandes? Jag letar & letar men tycker att det är lite för dyrt med en ny så en begagnad i fint skick hade jag inte tackat nej till. Men sen funderar jag på Bemz Basiq Unbleached Cotten klädsel med söta knytband istället för dragkedjor & en lite enklare look för 1899 kr, men jag vet inte. Någon som vet hur den klädseln är?

Bildbomb från djurparken


































Som vanligt så är jag typ aldrig med på några kort eftersom jag oftast står bakom kameran, men men så kan det va!;) Hugo hade jätte kul på djurparken iaf & gav ifrån sig höga glädje tjut när han såg djuren hahaha!:D Tur att man hade ombyte med sig, efter en smarrig glass var lille mannen helt nersölad. Det var en toppen dag & vi var alla helt slut efter den... Det får vi allt ta & göra om!


Nu drar vi...

på vår lilla minisemester som kommer spenderas på Gränna Camping & så blir det ju rasspeciallen såklart!;D


Nu är jag dålig på att blogga igen...

men det är mycket jobb & annat just nu så bloggen har låg prioritering för tillfället. Bilder från djurparken kommer, har inte hunnit fixa bilderna bara. Men här jag bjuder på en väldigt fin låt iaf!:)


Fläskläpp & djurparken

Igår var vi & hälsade på hos Ballstaff & precis när vi kommit innanför grinden kommer våra små staffar i full fart & av en olyckshändelse får Hugo sig en knuff & flyger i backen, det slutade men en ledsen liten kille men skrapsår på haka, mun & kind plus en stor fläskläpp!:/ Inte kul, men han är en riktig tropper killen & det gick snabbt över & allt var som vanligt igen... = full fart alltså!;) Som plåster på såren så ska vi idag iväg till Borås djurpark, tror att Hugo kommer gilla det skarpt & självklart åker kameran med, får försöka fota lille mannen lite från sidan så att inte skrapsår & fläskläpp kommer med i bild, ser ju kanske inte så skoj ut!:(


Ny säng åt lille mannen

Ja idag drog vi iväg på en liten tripp till IKEA för att köpa en säng & alla dess tillbehör till Hugo. När vi kom hem så la sig killarna & vilade lite så då passade jag på att sätta ihop sängen & möblerade om hela lille mannens rum, så när han vaknade fick han en en glad överraskning!:) Bilder på rummet kommer.

På kvälls schemat