Hmm...

Stod och titta mig i spegeln och tänkte på uttrycket
"Min kropp är mitt tempel"... Yea right!!!
Vilket århundrade byggdes det!?
Och vart FAN tog fastighetsskötaren vägen!?

Dom små lakritstrollen snart 8 veckor gamla










Udda, Ulla, Uma, Umbra, Underbar, Underverk, Undra, Unik & så lille killen Urban!:)


Barbecue Bag Of Taste med honungs glaserade grönsaker & sidesallad

Buzzar just nu om Knorrs Bag Of Taste. Idag testar jag Lemon & Herb men för någon vecka sedan gjorde jag ett lyckat recept med just Barbecue smaken, så här kommer det...


2 tsk olivolja
1 tsk honung
1 tsk grovkornig senap
1 medelstor pumpa eller en del av en större pumpa
3 stora morötter (skalade och skurna i tjocka slantar)
3 rödlökar (skalade och skurna i klyftor).
Sätt ugnen på 200 °C. Blanda olivolja, honung och senap. Skär bort pumpaskalet och skär pumpaköttet i munsbitar. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form, ringla över olje-, honungs- och senapsblandningen och blanda noga. Krydda med lite salt och nymalen svartpeppar. Baka i 30 minuter eller tills grönsakerna är mjuka och börjar mörkna. Servera med grillad kyckling, gröna grönsaker och bakad potatis.
4 tsk olivolja med citron eller lime smak
2 tsk flytande honung
2 tsk fransk dijon senap
Valfri mängd grönsaker, rotfrukter & potatis.

Sätt ugnen på 200 °C. Blanda olivolja, honung och senap. Skär grönsaker, rotfrukter & potatis i bitar & lägg i en ugnsfast form, ringla över olje-, honungs- och senapsblandningen och blanda noga. Krydda med lite salt och nymalen svartpeppar. Baka i 30 minuter eller tills grönsakerna är mjuka och börjar mörkna. Servera med en Bag Of Taste Barbacue (hur det tillagas står på förpackningen) & en valfri sidesallad.

Ute på båttur

Ja igår tog vi en liten tur med båten ute på lygnern, mötte upp min lillebror och hans flickvän som hoppade över till oss!:) Hugo skrattade i början utav turen men den ändrades sedan till ett mer bekymrat uttryck... tror han tyckte det guppade lite för mycket! för så fort vi kom upp på land så var det full fart & glatt humör igen;)















Grattis grattis grattis

Ja först vill jag gratta min lilla pappa som fyllde 62 år igår, vi firade både midsommar & födelsedag hemma hos mina föräldrar!:) Sen vill jag gratta våran lille Billy som hade ännu en lyckad parning på midsommarafton & nu hoppas vi att det blir på puppisar!;) Sist men inte minst så blir det ett stort grattis till min underbara man som fyller 26 år idag!:D Jag & Hugo väckte honom med frukost på sängen & roliga presenter. Utav mig fick han en cardigan & ett par shorts & utav Hugo fick han den vinnande presenten...en zipperall haha!;D Mannen gick runt med den hela morgonen, så himla sött!;D Jag har bakat 2 goda frozen cheesecake med vit choklad & blåbär som ska bjudas på senare idag när det blir lite kalas.

Frozen cheesecake
med vit choklad & blåbär

Grattis lille killen


Inspiration inredning






Svart, vitt, pasteller, färg & naturligt...som sagt, jag har väldligt blandad inredningsstil!:)

Jobb, film & mys

Helgen har varit ganska lugn, jobbade sent i fredags så när jag kom hem blev det bara att slappa med min lilla familj. I lördags hälsade vi på hos mina föräldrar & jag hjälpte dom renovera i deras nya sovrum, på kvällen beställade vi hem lite Kina & Thai mat & det var riktigt gott men man orkar typ bara hälften hehe!:) På söndagen följde jag med mina föräldrar för att välja ut en snygg tapet till sovrummet, efter det åkte jag med mina killar för att hälsa på Hugos farfar & där det blev mumsig grillad mat. På kvällen kollade jag & Hugo på film, fick låna The Last Song utav svärfar, den var helt okej & lipsill som jag är så satt jag där & fällde några tårar!;) Hugo fick några fina saker utav farfar med, en sackosäck & en snygg vit skjorta. I veckan blir det mycket jobb, sena kvällar & så jobbar jag på midsommar med, men men...gött med lite extra i fickan!:D Men det blir nog ganska lugnt på bloggen pga det.

Lite extra i beställningen

Ja...det blev några extra saker i beställningen från H&M!;D Kunde inte låta bli, det var riktigt vrak priser & det blev över hälften rabatt på varuvärdet!:)


Hugo bildbomb

Måste bara bjuda på några bilder på Hugo från förra helgen när (Hugos) farmor passade honom, dom verkar ha haft det riktigt kul!;D








18 månader BVC

Idag har vi varit på BVC för Hugos 18 månaders kontroll. Han fick stapla klossar & rita för att den nya barnmorskan skulle få charma honom lite!;) Han var trött & då blir han lite blyg & tyst vilket han inte är i vanliga fall!:) Men allt såg fin fint ut & hon tyckte han verkade äldre än sin ålder. Tyvärr så var det dags för vaccin mot mässling påssjuka och röda hund vilket inte var så kul, men gick över snabbt som tur var!:D Han väger nu 12,6 kg & är 85,5 cm lång, han har alltså växt 3 cm på 3 månader...stora killen!♥


Going blond

Ja nu är jag på väg att bli blond som "in the old days", men just nu är det mest orange färgat & jag ser inte riktigt klok ut haha!:/ Men men får leva med det ett par veckor sen blir det nog bra efter nästa slingning!;) Blir till att köpa silverschampo & sitta med det någon timme i håret så kanske det blir bättre. Stakars mitt hår, ska klippa mig snart med för det växer som ogräs.


Bjuder på en gammal bild från när jag gick andra ring på gymnasiet (jag längst till höger), för något oranget hår visar jag inte!;)

Jag måste bara tipsa

Det sägs ju att det inte finns något som hjälper mot bristningar, men jag måste faktiskt tipsa om en kräm jag testat mot just detta. Jag fick ju en hel del brisningar på mage, bröst & lår när jag var gravid & när jag ammade, & visst har dom bleknat en del sedan dess men kommer aldrig att försvinna helt. Kollade runt lite på nätet härom dagen & snubblade över några forum där dom diskuterade bristningar & vad som kan hjälpa/motverka detta & överallt ploppade tips om denna kräm upp så jag kände att jag bara måste testa. Hittade krämen på tradera för cirka 200 kr inklusive frakt, den heter Avon Solutions Body Stretch Mark, den säljs inte någon annanstans i Sverige & kommer från USA. Jag tog lite kräm & smörjde in mig nu på morgonen & när jag skulle smörja mig nu på kvällen så såg jag genast skillnad i färg på bristningarna, dom har liksom blekat & syns inte alls lika mycket, jag är helt paff. Får se vart det leder & hur resultatet blir men jag kan ju säga att just nu är jag hel nöjd!:)



Nu är det dax att buzza

Ja för idag kom det hem ett paket med Knorr Bag Of Taste & just i denna stund tillagas en rätt med barbecue smaken, till detta gör jag honungsglaserad sötpotatis men en sidesallad bestående utav morot, sockerärtor & rädisa...får se hur det smakar, blir det bra så åker receptet ut här på bloggen!:)


Barbecue

Knorr Bag of Taste Barbecue är alternativet för dig som vill ha en lite rökig och saftig smak på din kyckling – som om den kom direkt från grillen.

 

Paprika

Om du älskar en saftig och kryddig kyckling så ger Knorr Bag of Taste Paprika rätten en extra dimension. Kryddmixen är lämplig för barnfamiljer eftersom den har en mild paprikasmak.

 

Lemon & Herb

Om du vill ha en frisk smak och lite sting på din kyckling så är Knorr Bag of Taste Lemon & Herb rätt val för dig. Med den här kryddmixen går det bra att blanda och tillaga grönsaker tillsammans med kyckligen i stekpåsen.

 

 



Utställning i Eskilstuna

Ja i söndags så var mannen iväg i Eskilstuna på utställning med Billy, jag kunde tyvärr inte följa med utan fick jobba hela dagen & Hugo var med sin farmor. Det gick jätte bra & Billy tog hem det, han fick cert & blev BIR. Kunde inte gått bättre & vi är så stolta så!:D





Godis till mamma


Bemz




Jag vill verkligen ha en ny klädsel till vår älskade ekeskog soffa, men det kostar så det blir att spara.
Men just nu har bemz en tävling där man kan vinna en ny klädsel & jag skulle vilja ha deras zink grey panama cotton, den är jätte snygg & hade passat utmärkt i vårt vardagsrum, en riktig favorit för min del!:)

Sushi time

Ja snart är det sushi time här hemma, jag älskar sushi!:D Kan ju även berätta att tid för tatuering är bokad, sommar schemat för jobbet är klart & igår så var vi & firade Lisa (lillebrors flickvän) som tog studenten. Mycket trevligt & kul!:) Men nu ska jag fixa lite inför sushi time iaf hehe...längtar!


Varmt...

...klibbigt, fuktigt, soligt, svettigt...ja & lite till!:)
Men jag klaggar inte, nu är ju värmen äntligen här efter en lång & kall vinter!;)

Längtar....

Breaking Dawn trailer


Hugos stövlar

Hugo älskar sina små stövlar, just nu kommer han gåendes med dom på fötterna & han har tagit på sig dom alldeles själv. Han höll på här ett tag & var riktigt förbannad när dom inte åkte på direkt!;) Men men...jag tror att han vill gå ut, han är en riktigt outdoors man!:D Så nu ska jag dra mig! Ha en trevlig national dag allesammans!


Billy & Tindras små under

Nu på Sveriges nationaldag så får jag ju ta & visa några bilder på dom små valparna!;D




















Rosor, kort & mys på standen

Ja här kommer bilderna jag lovade...













Rea

Ingen har väl missat att H&M har rea, det har iaf inte jag!;) Igår klickade jag hem lite saker till mig & familjen, men tyvärr blir det att vänta till slutet utav juni innan packetet kommer hem. Det är nog det tråkigaste med H&M, alla olika leverans datum & väntan på sina saker & sen kanske man inte får det alls...men men, det är ju bra priser iaf!:)



Dåligt...

Ja, dåligt utav mig att inte blogga. Men jag har haft så mycket annat för mig så bloggen har hamnat långt ner på listan. Någon dag måste jag ju visa vad jag fick på morsdag bland annat, fick ju en ny blixt & väska till kameran, rosor, tårta & ett jätte sött kort som Hugo skrivit under så fint!;) Igår var vi på 30-års festen & klänningen satt fin fint & så vann jag bloggtävlingen hos Alisa!:) Men... jag berättar nog mer en annan dag för nu ska jag njuta lite mer utav det underbara vädret!:D