Våran pojk är fiskgalen

 
 
 
 
 
Ja Hugo är lika galen i att fiska som sin pappa, morbror & morfar... om inte mer hahaha!:) Han blir så glad när han ska kolla sina fiskegrejer, han har redan 4 st olika fiskespön & mängder av olika drag, & vi har varit på många fisketurer i sommar. Sista bilden på Billy är egentligen inte relaterat till inlägget, men jag var tvungen att lägga ut den bilden ASG, han höll precis på att nysa!:) Älskade lilla barn, vad mamma älskar dig!♥

Nytt gammalt ljust & slitet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder hemnet
 

Back to black

 
Jag färgade håret i förrgår & denna gången provade jag Garnier Nutrisse Ultra Colour 2.60 Röd Svartbrun. Är super nöjd, håret är nästan svart & glänser så fint & röd & lila nyans. Tror jag kör på den ett tag nu!;)

Sofftankar

Just nu har vi en stor härlig ekeskog soffa från IKEA som inte finns kvar i deras sortimentet längre, vilket är synd, men men...den är STOR & kan bli för stor i den nya lägenheten eftersom att vardagsrummet där är lite mindre än vårt nuvarande vardagsrum. Jag älskar vår ekeskog & den kommer alltid följa oss vart vi än flyttar, så känner jag nu iaf!;) Men jag funderar på om det hade passat bättre med en lite mindre soffa i den nya lägenheten istället, & så ställer vi undan vår ekeskog så länge. Jag har fått upp ögonen för IKEAs härnösand bäddsoffa med schäslong i olstorp mörkgrå för 3495 kr. Har inte sett den IRL ännu men ska defenitivt ta mig en titt vid nästa besök på det stora varuhuset. Man kanske till och med skulle kunna slänga in en härlig fåtölj i samma serie, eller varför inte en storsele som har stått på min önskelista sedan den kom ut i IKEA katalogen förra året!;)
 
 
 

Härlig inspo

 
Minns inte vart jag hittade denna bilden, men vet att det var från en blogg iaf så säg till om ni känner igen den!:)

Ny jacka kanske!?

Gillar denna mörkgrå pilefodrade jackan från H&M för 499:-
Den är snygg, har ett bra pris & varm nu i höst kylan!:)
 

Liten har fått öroninflammation

 
Ja nu är vi precis hemkomna från vårdcentralen, & det visade sig att lilla Hugo har fått öroninflammation, på båda sidor. Sjukdomarna pallar upp sig just nu känns det som, i onsdags förra veckan blev liten förkyld & hostig som sedan resulterade i hög feber, febern försvann & kom tillbaka men inte så hög. I lördags natt vaknade han & sa att han hade ont i örat, & jag misstänkte direkt öroninflammation. Han somnade gott efter en liten alvedon & visade inga tecken på söndagen... inte förens vi skulle lägga oss på kvällen igen. Det blir visst extra mycket tryck när man ligger ner & det är därför symptomen märks som mest då. Så det första jag gjorde idag var att ringa vårdcentralen & fick snabbt en tid, så nu är det penicillin som gäller morgon & kväll i 5 dagar framöver. Stackars liten ligger & sover nu, han blev super trött efter sitt första besök hos farbror doktor, & han var så duktig fast det gjorde ont... min lille plutt!:( ♥
 

The new place



Här är baksidan på den nya lägenheten, hit flyttar vi i december. Ser verkligen fram emot det!:) Det är lite småfix här & där som ska göras, tex måla dom bruna listerna, dörrarna & foderna vita, tapetsera/måla några utav rummen, sätta kakeldekor & byta knoppar i köket osv. små justeringar alltså, & mycket utav det får vi från hyresvärden. I badrummet sitter det en orange blommig våtrumstapet runtom badkaret, alla andra väggar i badrummet är vita så nu funderar vi på att klä om våtrumstapeten med en vit dekorationsfilm/vinylfilm/plastfilm/kontaktplast eller vad det nu heter. Någon som har erfarenhet utav detta? Kom gärna med tips & förslag!:)

Mysig industriell blandning

 
 
 
 
 
 
Bilder Alvhem

Juniorstol

 
Vi har länge funderat på att köpa en juniorstol till Hugo. Han använder inte sin första barnstol alls & har dessutom inte gjort det på ett bra tag, han sitter/står i våra stolar istället & det ser inte lätt eller bekvämt ut alla gånger. Men så hittade jag två st snygga stolar på IKEA för ett tag sedan, men nu verkar det som om dom slutat sälja AGAM, & URBAN finns bara i vitt eller grönt!:( Visst går det bra med en vit URBAN men det hade passat bättre med en svart eftersom våra stolar är svarta. Finns det någon, eller någon som känner någon som kan tänka sig att sälja en svart AGAM eller URBAN så säg till!;)
 

Höst


Barnrums inspo

Dom fina bilderna kommer från Tyrifryd
 

Nu är jag tillbaka

Ja nu är jag tillbaka här igen, det har varit tufft & all tid har spenderats med familjen. I onsdags förra veckan åkte vi till Finland för att på fredagen gå på min farfars begravning, det var en fin cermoni & det kändes som en riktigt farväl. Jag har väldigt stor släkt i Finland då min pappa har 7 syskon som var där med sina barn, barnbarn osv. Många utav dom har jag inte träffat sedan jag var liten, så det var faktiskt riktigt härligt att få se dom igen, särskilt mig egna bror som bor där borta.
 
Men efter att jag & Hugo hade varit borta från mannen i 5 dagar blev saknaden stor, & igår fick vi äntligen träffa honom & hundarna igen, & nu känns det som om jag börjar komma på min plats om ni förstår vad jag menar!? Vill tacka alla gulliga människor därute som beklagat sorgen & lämnat söta kommentarer med mera, det värmer.
 
Men jag har faktiskt några glada nyheter att berätta också. Nu när vi var iväg i Finland så reste mannen till Estland för att ställa ut Billy & hans syster, & detta resulterade i att båda två nu är Estlänska champions också!:) Vill även tacka alla söta människor som grattat oss för det.
 
En annan rolig nyhet är att vi äntligen har fått en ny lägenhet, den är precis likadan i planlösningen som den lägenheten vi fick erbjudande på sist... fast den har till och med bättre placering!:D Vi flyttar in den 1 dec, så tyvärr får vi ingen nytta utav uteplatsen då, men när våren väl knackar på dörren så ska det fixas & donas där ute. Den ligger precis vid en stor lekplats där Hugo kan busa när han vill... åååh det ska bli så skönt att slippa den hemska betong trappan utavför dörren, att slippa vara rädd att liten ska ramla ner där & slippa det dånande fläktsystemet som ger mig sådan huvudvärk. Kan bara bli bättre...