Insta pix

 
 
 
 
 
Det är lite som har hänt sedan senaste inlägget här i bloggen. Vi har nu bara 2 valpar kvar här hemma, lilla Thea som vi ska behålla, & lille Iris som åker ikväll. Lilleman är sjuk & har hög feber vilket inte är kul, stakars lille gubben!:( Sen är en LCHF bok beställd, lite striktare recept & som dessutom innehåller en 4 veckorsmeny, & det ska bli spännande att starta om... känner att jag behöver den pushen nu!;) Vår Billy boy fyllde 4 år den 29 maj & imorgon lördag åker mannen till England för att hälsa på honom, behöver jag säga att jag är avundsjuk!?:/
 
 

Nytt kanske?

Har fortfarande inte hittat nya möbler till köket. Funderar på att kolla efter bord & stolar på loppis & sedan fixa & måla... eller så kan vi ju alltid köra på alternativet ovan, snabbt, lätt & snyggt!?;) Melltorp bord från ikea & metallpallar från bauhaus.
 

Vad hände???

 
Idag när jag skulle kolla bloggen blev jag riktigt överraskad. Möttes utav 163 nya kommentarer, 795 sidvisningar & 478 unika besökare, riktigt kul & jag ska försöka svara på alla...men vad har jag missat, vad kom alla besökare ifrån?:)

Snart åker dom

 
 
 
 
 
 
Nu är dom små grisarna över 7 veckor gamla & det är inte långt kvar tills dom ska åka till sina nya familjer, spännande, skönt, tråkigt, roligt, härligt... ja allt på samma gång faktiskt!:)
 

6 veckor idag


 
 
 
 
 
 
 
Tiden går så himla fort, dom små busarna är redan 6 veckor gamla & det är bara 2 veckor kvar till dom åker
... jösses!:)

Mys & soffhäng

 
 
 
 
 

Ny matta till lillkillen

 
 
 
Ja nu har jag klickat hem en ny matta till lillkillens rum, den mattan han hade innan är lite stor då han har hemnes dagbädd som går att dra ut till bubbelsäng. Problemet är att mattan korvar sig & det blir krångligt att dra ut sängen, så en lite mindre matta får åka in istället!:) Beställde en från ellos & fick en rabatt på 50%, summan hamnade alltså på ca 300:- Inte illa!;) Beställer nästan alla våra mattor från ellos, kvalitén är inte alltid helt hundra, men vad gör det när man kan köpa för halva priset. Sen är mannens farmor duktig på att väva mattor så där har vi fått några fina!:D Tyckte iaf att mattan var lite rolig med sitt mönster & den kommer nog att passa fint i litens rum. Ett litet kuddfodral råkade åka med i beställningen också, matchar fint till Hugos överkast med stjärnor på.
 

Mys flickor

 
 
 

Underbaringar

Här är hela gänget ungefär 5 veckor gamla!:)