Underbart ute... mindre inne!

 
 
 
 
 
 
 
 

Purple rain

 
Jag vill ha lila hår :D Japp, jag tycker det är sååå läckert just nu, men fy vad svårt det är att få till en bra lila nyans... mitt hår suger åt sig alla röda pigment & efter några tvättar är mitt hår mer rött än lila tyvärr. Några bra tips på att hålla den lila färgen? Revlons hårbomb ger inte riktigt den lila jag vill ha utan det blir mer åt det vinröda hållet, & är jag ute så skimrar det nästan i ceriserosa :)
 

Klänning kanske!?

Jaha då har vi det där dilemmat med kläder som så ofta kommer upp. Det är så att jag ska bli gudmor åt min lillasysters underbara lille Eliott, dopet är i maj & jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Som tur är så har jag god tid på mig att välja ut något & just nu känns klänning som det bästa alternativet. Jag har blivit väldigt förtjust i en klänning från H&M men har ingen aning om vad man ska ha till klänningen, skor? cardigan? smycken?... Vad säg om detta?
 
 

Glad Påsk

 

Food

 
 
 
 
 

5 av 8

 
 
 
 
Ja 5 av 8 stolar är helt färdiga, i förra veckan klädde jag sitsen på dom sista 3, så nu behövs det egentligen bara slipas, målas & lackas. Kan ju verkligen rekommendera montana cans, super enkelt att bara spraya på, torkar snabbt & rinner inte alls som andra sprayfärger jag testat. Vi valde att spara 8 st gemla stolar hemma & har nu 7 st som jag säljer, ligger ute på blocket. Egentligen hade jag behållit allihop men tyvärr har vi inte plats. Måste ju säga att jag är super nöjd över vårt bord som jag & mannen byggde ihop utav gamla överblivna delar från mannens jobb, han är snickare ;) Och sen griffeltavlan gjord av en hårdboard som jag målade & sen bara skruvade upp på väggen, ramar in Vee Speers bilderna fint :) DIY när det är som bäst hehe...
 
 

Insta pix mix

 
 
 
 
 
Denna veckan har varit upp & ner, först slog endon till men höll i sig i ca 2 dagar vilker var riktigt skönt. Men då fick jag nackspärr istället...så ja, vad ska man säga, det går upp & ner helt enkelt! :)
 

Skön mix av gammalt & nytt

 
 
 
 
 
Bilder: Hemtrender för Hus&Hem

Nu har det färgats igen

 
 
 
Det är så svårt att få en rättvis bild på hårfärgen tyvärr. Men det är vinrött men är lite mer åt det lila hållet. Den förra färgen jag använde satt i ungefär 3 tvättar sen var halva mitt hår brunt & det resterande mörkrött, super dåligt & jag var så besviken. Såg ju hemsk ut i huvudet & det har aldrig hänt mig att färgen försvinner så innan, mer tvättom att det sätter sig lite för bra.
 
Denna gången ville jag vara säker på att det skulle bli mer lila så jag var super noga med att få färgen i hela håret, tog bena för bena, slinga för sling & dränkte med färg. Sedan efteråt så istället för efterbehandlingen som följde med i färgpaketet så tog jag i en färgbomb, & det kan jag verkligen rekommendera. Det kommer jag nog att använda 1-2 gånger i veckan för att behålla den lila färgen. Färgbomben kostar runt 200 kr vanligtvis men jag hittade den här för 139 kr, & den levererades snabbt desstom :)
 
 
 
 
 
 

B-kullen 1 år

Grattis på 1-års dagen älskade lilla terror Thea och resten utav vår B-kull ❤️