Får jag lov att presentera

Våra flickor!♥





Första bilden är på en svart liten flicka med en vit fläck på bröstet, andra flickan är en liten Lucky kopia med vitt bröst, vita tassar & haka plus en liten vit bläs, tror hon kan få lite brindle streck som sin mamma. Tredje flickan är även hon svart & har vitt bröst & lite vitt på tassarna. Super fina flickor!:) Inatt är det min tur att sova i vår säng & mannen i soffan vid valparna, vi har ha lite extra koll på dom små nu så att inget händer. Alltid bra att vara så säkra sidan... längtar efter sängen nu, ska bli sååå skönt!;) Detta börjar se ut som en hundblogg hehe...


Får jag lov att presentera

Våra killar!♥





Ja här är våra tre killar. Den första är svart med vitt bröst & långa vita strumpor plus en liten vit svanstipp, den andra är brindle med vitt bröst & söta små vita tassar, den tredje killen är även han brindle men med lite mindre vita tecken. Dom är sååå fina, men vänta bara tills dom är några veckor gamla för då kan man inte hålla sig borta!;) Vi har inte kommit på några namn ännu, skyller på sömnbrist hehe. Bilder på flickorna kommer inom kort!:)


Trött extramamma


Idag växte vår familj

Klockan 01.10 gick vattnet på Lucky. 03:20 tittade den första valpen ut, en liten tik. 03:40 kom nr 2 som var en hane, 04:40 kom ännu en liten tik, 05:08 ville hane nr 2 komma till världen. Sen hade vi inte räknat att det skulle vara någon mer, men efter lite kläm på magen kände vi att visst var det minst en liten buse kvar, & kl 06:47 tittade tik nr 3 ut. Klämde lite till på Luckys mage & kände något, men var inte säker att det var en valp, men som en liten suprise tittade hane nr 3 ut, valp nr 6 anlände 09:24 på morgonen. Jag är helt slut nu men så glad, Lucky är en riktig pärla & kämpade på som bara den. Grattis mamma Lucky & pappa billy!♥










Ja nu händer det nog något

Tog tempen på Lucky innan & den låg på 35,9 grader & det är ett tecken. Kropptemperaturen brukar sjunka kraftig på tiken innan det sätter igång, så snart kommer det nog att börja, men det är inte det ända tecknet vi sett. Lucky flämtar då & då & darar lite emellanåt & är lite små orolig vilket hör till. Hon har inte velat äta något idag & vill ofta gå ut på snabbrundor. Så vi sitter med henne & myser för att hon ska må så bra som möjligt & det uppskattar lilla räkan!;)



Lucky & Dixis första möte.
Saknar dig gumman!♥


Inga puppisar än

Nej det är ganska lugnt här & inga små puppisar har anlänt ännu. Men Lucky vet när det är dax så det är ingen idé att stressa!:) Vi väntar tålmodigt & under tiden bjuder jag en bild på en utav Billys små, denna söta lilla flicka heter Underbar!:D




Kan det hända idag

Inatt har lilla Lucky gått fram & tillbaka & har inte funnit någon ro, men hon är så stor nu & det är jobbigt. Minns själv i slutet av graviditeten när man knappt fick någon sömn & inte kunde ligga som man ville. Men vi får se, idag kan det hända!;) Såhär ser hon ut idag...


ord


Nu kan inte tiden gå tillräckligt fort


Idag har jag städat & bädat fint i valphagen/lådan för Lucky & hennes små busar som är beräknade att komma tidigast imorgon (om hon tog sig på första parningen). Mannen snickrade ihop en fin plats till lilla räkan Lucky & hon har varit där några gånger & vilat & bäddat in sig!:) Kan inte tiden gå lite snabbare nu, vi vill se vilka som gömmer sig därinne!?;)

Fint hem med grå nyanser






Gillar detta hemmet, bilderna kommer från sköna hem & i nästan varje rum hittar man möbler & annan inredning från IKEA. Jag gillar ju faktiskt IKEA!;D


Tänk positivt

Nu visar vågen minus 11 kg, jag har alltså slagit mig igenom den där förbannade 10 kilos gränsen & det känns riktigt bra!:) Jag hoppade över 10 kilos strecket & hoppade ett extra, hurra för mig!;) Trodde verkligen inte att jag hade gått ner så mycket efter all julmat & lite små fuskande med mat & träning, snarare tvärtom. Jag har faktiskt inte vågat ställa mig på vågen på flera veckor men så tänkte jag att nu får jag bannemej ta tag i det, & så blev det en sån överraskning!:) I genomsnitt har jag gått ner lite mer än ½ kilo i veckan sedan jag började & det är bara att kämpa vidare, det finns inga genvägar utan det är bra mat & träning som gäller.



Tänk vad härligt om det kunde stå såhär på vågen varje gång man ställer sig!;)


Luckys mage, full av kärlek! ♥

Alla kan tyvärr inte se filmklippet eftersom jag lagt ut det på facebook, men ni som kan...
Klicka här!

Mina allt


Måste bara lägga in dessa bilder på mina underbara killar, älskar er så!♥


Rund & go


Cirka 1 vecka kvar nu!♥

Hårt


Detta året har inte börjat bra på så många vis, mycket beroende på att förra året slutade ganska dåligt. Det är så att jag numera är arbetslös, jag har aldrig varit helt utan jobb sedan jag slutade skolan, utan har alltid haft något. Har vara väldigt nere efter vår lilla Dixi gick bort & vårt lilla frö som inte ville gro, & att inte ha något jobb blev nog sista droppen. Jag har nog inte visat så mycket på utsidan men inom mig har jag burit på en börda så till slut bröt jag ihop ganska rejält, fick en ångest attack & kan säga att det är en utav dom läskigaste sakerna jag varit med om i hela mitt liv. Mitt hjärta bultar & mina ögon tåras just i denna stund när jag tänker på det & skriver om det. Det var en helt vanlig kväll & vi skulle laga lite mat & mysa i soffan med film när jag från ingenstans inte kunde andas riktigt, mitt hjärta började bulta på till tusen & jag visste inte vad jag skulle göra eller ta vägen. Jag kunde inte tänka, jag försökte fokusera på att andas men det blev inte bra, det kändes som att jag inte fick någon luft fast mina lungor fylldes gång på gång & jag blev nästan svimfädig, jag fick riktigt panik & ville bara skrika rätt ut så högt jag kunde. Men som tur var hade jag min fantastika man vid min sida som hjälpte mig & sa vad jag skulle göra & det hjälpte. Tack för att du finns min klippa! Nu mår jag bra & försöker se framåt, men sorgen i mitt hjärta sitter kvar & jag gör allt för att försöka arbeta mig igenom den. Fokuserar på min familj & dom bra sakerna som ligger för våra fötter, så nu ska jag försöka på nytt & diggar citatet ovan!:)

yes


Några filmer jag ser fram emot








Den första bilden på dom små

I måndags var vi ju & röntgade Luckys mage & veterinären kunde konstatera att det blir minst 4 st valpar, kanske till och med 5 st. Det var lite svårt att säga exakt hur många det blir eftersom det är mycket annat runt om i magen som kommer med på röntgenbilderna. Baka baka mamma Lucky, vi väntar med spännning!:)


Inte så lätt att se va!?:) Hur många ser ni?


<3


Mamma Lucky

Nu är lilla mamma Lucky STOR, hon är ju dräktig med sin tredje kull & är i cirka dygn 50 nu. Hon har aldrig tidigare varit såhär stor som nu, satt & kollade gamla bilder på henne precis innan hon fick sin andra kull med 5 valpar & kan ju säga att nu är hon till & med större än så... men som jag skrev innan så är det ju tredje kullen & då brukar det ju bli lite större. Imorgon ska vi in på röntgen med lilla flickan för att se hur många valpar det är, jag gissar på 6 st. Bjuder på några härliga sommarbilder med kull nr 2, det är Niclas på ballstaff som fotat.








Universeum












Det var riktigt populärt för lillkillen, hörde bara massa "wow", "oj" & "titta" tillsammans med namn på olika djur med mera!:)


Idag drar vi till universeum...

men först...

Soffbords ideér

Har ju tidigare skrivit om detta snygga soffbord, men det visade sig inte vara så lätt att få tag på ett par åppellådor så nu har jag en annan idé om ett ruffigt, snyggt & enkelt soffbord. Hur låter lastpallar!?:) Mannen min är till och med sugen på det & kan få tag på lastpallar på sitt jobb. Kolla in dessa underbara inspirationsbilder...







Bilderna är lånade här & här!


Love


Så sant som det är sagt

Ja jag har ju som jag skrivit innan, en väldigt blandad inredningsstil. Just nu börjar den industriella stilen falla mig i smaken, fast det får inte bli för mycket utan hellre något mittimellan. Jag älskar svart & vitt men är helt såld på grått i alla dess nyanser. Jag gillar rokoko & att mixa in lite lantligt, modert, rustikt, romantiskt, orientaliskt & så måste det vara mysigt!;) Tror jag har en ganska mycket fransk/dansk inredningstil nu när jag tänker på det hehe, där mixas det ju med både industriella inslag och orientaliska detaljer med rustika möbler och lantlig romantik.



Denna bilen har ju lite utav allt, jag skulle dock inte vilja ha riktigt så rustikt med avskavd färg med mera.
Bilden är lånad utav http://helenaskarp.blogspot.com


Har blivit helt förälskad i en golvlampa från IKEA vid namn ARÖD & den kanske inte ser så mycket ut för världen i sin ensamhet men med dom rätta möblerna med mera så blir den underbar, så det är nog den det får bli till slut!:) En annan möbel jag fastat för är tolix stolar & pallar men dom kostar ju en del, hittade dock en snygg pall på ELLOS som liknar dessa. Sen så skulle jag gärna vilja ha en stor svart/vit randig trasmatta som hos houseofphilia...love! Hade min mamma haft kvar sin stora vävstol så hade jag satt mig & gjort min egna matta. Ni måste kolla in dessa bilderna här vilken inspirations kick jag får utav det, så fint med alla dom element jag gillar blandade helt perekt! Jag är långt ifrån den stilen jag vill ha här hemma, men så sant som det är sagt så tar jag mig dit sakta men säkert.

...

If people are trying to bring you down

Moodboard Vardagsrum


Årets staffe 2 år i rad



Ja vackra Sandstaffs Britannia "Vilma" blev årets staffe för andra året i rad, stort GRATTIS till kennel Sandstaff.
Billy är mycket stolt över sin syster!:) Men vår Sandstaffs Bold & Fearless "Billy" tackar & tar emot fjärde placeringen & vi är sååå stolta över honom!;)


Lite kul

Billy & lite utav mannen kom med på nyheterna idag hehe, cirka 3 minuter in i klippet.
Kolla här: http://svtplay.se/v/2670056/vastnytt/8_1_18_10

Fina tjocka mamma Lucky


Cirka 3 veckor kvar tills småttingarna kommer!:)

Får gärna sitta på våra väggar

De två fotograferna Mads Hagedorn-Olsen och Anders Morell Hagen har en passion för kryp och små bevingade varelser. Deras ljuvliga fotografier av utvalda typer av skalbaggar och fjärilar kan nu avnjutas som artprints av mycket hög kvalitet vad gäller både hantverksskicklighet och konstnärlighet.