Jordgubbar med grädde

 
Idag bjöd vi på jordgubbar & grädde, & vi hade en liten man här hemma som inte kunde hålla fingrarna borta!;)

Fina fina Atlas

 
 
Idag var Atlas här & hälsade på med sin husse & matte. Jätte kul att träffa alla igen & Atlas är så fin, han har växt så mycket sedan vi såg han sist & så är han i det härliga rådjursstadiet!;D Nä, det blir nog iaf 1 eller kanske 2 träffar till i sommar med detta goa gäng!:)
 

Intresseanmälan gjord

 
Hoppas hoppas hoppas... lägenheten är typ bara 1,5 kvm mindre än den vi bor i nu, den är på förstaplan med uteplats & allt...ååå snälla säg att vi får den!
 

Idag ska vi ut med båten

 
Om bara vädret skulle ta och bli lite bättre!?:/

Jag blir så glad

Den senaste tiden har jag fått så söta, snälla, peppande, gulliga, härliga & inspirerande kommentarer både här, på facebook & på mail. Det gör mig så glad & jag vill bara säga tack till er härliga människor!:)
 
 

Tänk på det


Mitt mål

För första gången tänkte jag skriva om min vikt i kilon, vad jag vägde när jag började min viktnedgång & vad jag väger idag. Jag tycker att det är väldigt jobbigt & jag kan inte förstå hur jag kunde tillåta mig själv att gå upp så mycket i vikt, jag kan helt enkelt inte förklara det. Jag var blind & la ingen större tanke på att min klädstorlek trappade uppåt hela tiden. Jag skäms över mig själv, men är glad över att jag tog tag i det. Mitt mål är ännu inte nått men många delmål är avklarade. Mitt slutgillitga mål ska vara nått innan detta året är slut.
 
 
 
När jag började min viktnedgång vägde jag alltså 100 kg, idag ca 10 månader senare väger jag 84 kg, en viktnedgång på 16 kg. Mitt mål är att i slutet utav detta året väga 70 kg, det tycker jag är lagom till min längd på 170 cm. Vissa kanske tycker att 65 kg är bättre till min längd, men det tycker inte jag. Jag har vägt 65 kilo & då tyckte jag att jag var för smal, plus att jag tycker att kurviga kvinnor ändå är snyggast. Nu behöver jag peppas till max & tar mer än gärna emot lite tips & hjälp på vägen.
 
 

Strandhus i svart & vitt

 

 

 
 
 
Ja som jag sagt innan, svart & vitt kan inte gå fel. Det är ju bara sååå snyggt!:)
Bilder: Femina

Tonfisksallad

 
Idag avnjuter jag en underbart god ceasersallad igen, men häromdagen bjöds det på härlig tonfisksallad gjord på olika blandade salladssorter, tonfisk, paprika, rödlök, majs & feta ost.

LoyalStaff

Fixar lite med en ny hemsida
 

Ombyggd skola

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder: SkandiaMäklarna
 
 
 
 
 

Grattis

 
Till underbara, fantastiska pappan & min hunk till man!
Älskar dig!♥

Grattis på födelsedagen pappa


Moodboard sovrum Black or White?

 
 
Sidenlampa: Åhlens
Arbetslampa: IKEA
Ljuslyktor: RUSTA
Kinaskåp: RUSTA
Skärmvägg: Ellos
Sängram : IKEA
 
 

Midsommar bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag önskar er en...


Behöver jag säga att jag längtar...

 

2,5 år

 
Ja idag är Hugo 2,5 år gammal. Vår fina lille kille, vi älskar dig obeskrivligt mycket!♥

Äntligen...

Nu har vi fått ett kennelnamn godkänt!:D
 

Kalas fix

 
På söndag fyller min pappa år & på måndag fyller mannen min år, så här fixas det lite med presenter, tårtor & annat födelsedags relaterade ting!;) Plus midsommar relaterade saker också såklart!
 

Birds



Jag tycker att dom tatuerade små fågel siluetterna är så vackra. Blir lite smått sugen på att tatuera in en fågel för varje familjemedlem, har till och med redan fått ihop en snygg skiss!;)
 

 
 En liten update. Bjuder på skissen jag fixat ihop!:)
 
 

Ceasarsallad



Idag slängde jag snabbt ihop en ceasarsallad. Ungsgrillad kycklingfilé, knaperstekt bacon, italiensk salladsmix, parmesan ost, tomat, gurka, rödlök med Caj P´s aioli...Mumsfillibabba!;D

Fixilurat


Ja idag har jag fixilurat lite här hemma, har ca tre st projekt i huvudet som vill komma ut men som tyvärr får vänta ett tag. Annars har jag flyttat runt lite saker & städat, skulle behöva torka av alla fönster också men min kropp sa stopp. Har inte mycket ork i kroppen, speciellt inte efter att jag var sjuk, & jag är fortfarande riktigt öm & svullen i halsen. Blää... Skulle gärna lägga mig en stund men ikväll kommer ett par möjliga valpköpare & hälsar på, ska bli kul faktiskt. Vi har ju inte valpar nu men har planerat till nästa år igen. Nä nu måste jag dra min trötta kropp till köket & hälla i mig lite kaffe & förbereda en ceasarsallad till kvällsmat!:)

Så det så


Svart & vitt kan inte gå fel






























Bilder: bo-laget.se

Ännu ett mål är nått



Idag är jag lite extra glad. Ännu ett delmål är nått, nu säger vågen minus 15 kilo!:D

Det behövs ibland


SJUK

Ja fy sjutton... Nu har jag varit dålig sedan i måndags. Det började med att jag fick kraftiga endosmärtor som gjorde mig sängliggandes, sen kom feber & ont i halsen också. Idag är febern nästan borta men jag känner mig helt kraftlös & halsen är fortfarande öm. Nu önskar jag bara att jag kan bli så frisk jag kan bli så att jag kan komma ut & andas frisk luft, har varit instängd nästan hela tiden. Har bara kunnat gå ut på kissepaus med hundarna någon gång, & bara det har varit en stor ansträngning. Min mamma varit & hjälpt till lite & bussat med Hugo & det uppskattar jag verkligen. Hugo har varit så snäll & tagit hand om sin mamma hehe, han är för söt den lille busen. Mamma älskar dig!♥

Tonfisk i tomatsås



Ingredienser
1 gul lök
1-2 st vitlöksklyftor
1 burk tonfisk i vatten
1 burk krossade eller passerade tomater
Salt & peppar
Oregano
Kalvfond


Tillagning

Skala & skär lök & vitlök i små bitar.
Stek i smör tills den mjuknat & fått lite färg.
Häll av vattnet från tonfisken & stek snabbt med löken.
Häll i tomaterna, kryddorna & smaka av.
Jag kokade lite grönsaker & hade till, även lite blandade bönor passar bra.

Everything happens for a reason


När det tryter

Ja när man snabbt måste få i sig något så är en shake ett himla bra alternativ. Jag brukar köpa dom färdigblandade från naturdiet, men det blir dyrt i längden så ett packet med 12 port som man bara blandar med vatten går också bra. Billigast på ICA MAXI.

En etta på bagaregården














En mycket charmig etta med en härlig blandning av gammalt & nytt,
min personliga favorit är köksbänken i betong!:)
Bilderna kommer från
Stadshem

Det här är jag


Idag, som typ varje dag gick jag in för att läsa Atlas blogg. När jag satt där & läste första inlägget så kände jag bara att "det här är jag". Ganska skönt att veta att man inte är ensam om att känna vissa saker, kanske vara lite känsligare, att lätt ta åt sig & bli generad för ingenting & må psykiskt & fysikt dåligt pga detta. Det är riktigt jobbigt & jag jobbar ständigt med mig själv. Jag har alltid varit kreativ & kommer städigt med nya ideér & lösningar som andra kanske inte alltid tänker på, jag gillar att sätta ihop saker & kan se bilder i mitt huvud hur allt ska vara när det är klart. Ibland känner jag mig som en enda stor röra!:) Klicka här för att läsa inlägget.

Fina du



Inspiration uterum




Hur charmig, fin & söt är inte den gamla rostiga barnsängen som står i trädgården, & att inte glömma dom snygga lastpallarna som soffbord, alla fina kuddar & den mysiga belysningen som gör det mer som ett rum än en uteplats....ååå jag blir lite salig när jag ser sånt här. Längar tills man har eget & kan forma & fixa som man själv vill & önskar!:) Bilderna kommer från skönahem.

Räksmörgås


Både idag & igår blev det räksmörgås gjort på solrosbröd till middag,
det är ju så gott & lätt att slänga ihop!:)
Ingredienserna är solrosbröd, smör,
sallad, tomat, gurka, ägg, räkor,
majonäs, citron & lite dill.

Utemöbler

Just nu har IKEA några bra erbjudanden för IKEA FAMILY medlemmar, ett utav dessa erbjudanden är för denna fina, enkla & bekväma utemöbelgrupp med bord & två stolar. Gruppen heter ROXÖ & jag har haft mina ögon på den sedan vi var på det stora varuset på morsdag, ordinarie pris är 799 kr men som IKEA FAMILY medlem får man köpa gruppen för 499 kr till och med den 10 juni. Passa på!?

Your body is not ruined

You are a goddamn tiger who has earned her stripes.


Klicka in hos Kikan & läs hennes inlägg om att faktiskt kunna vara stolt över mammakroppen!


Hello


Billy spanar


Sötnöt!


God frukost


Knaperstekt bacon & äggröra.


Läsa läsa läsa

Dom här har jag läst...



Dom här ska jag läsa...



Jag har redan läst halva hungerspelen, det är liksom svårt att sluta läsa när man väl börjat!;) Från den översta högen med böcker väntar jag bara på fortsättningarna, för jag gillade ALLA böckerna i den högen. Himla tur att jag har min lillebrors bokmal till flickvän, dessutom är dom våra grannar hehe!:D
I´m hooked!!! Tack igen Lisa!:)

Think about it


Keep Calm


Jag är med och tävlar hos Livsglitter, där man kan vinna denna söta tavlan.
Var med och tävla du med, klicka här!

Vacker Inredning







Jag följer en hel del inredningsbloggar & en utav dom är Inger Johanna, som drivs av en tjej som jobbar som inredningsstylist. Jag gillar hennes enkla stil & sinne för detaljer. När man kollar runt på alla bilder från hennes hem kan man inte låta bli att bli lite smått förälskad!:)


Billy boy

I helgen var ju Billy i Norge igen, det gick över för väntan & nu är han inte bara svensk champion utan även norsk champion!:D Syrran Vilma var också med & det gick super bra för henne med, man kan inte få bättre kritik än hon fick!:) Sen måste jag ju berätta att en utav Billys valpar i Sthlm blev BIM-valp på sin utställningsdebut i Norrköping, inte illa!;) P.S. Det är Billy på bilderna!


Norska Terrier Speciallen 2012, domare Norman Berry.

BOB and BIS4 Sandstaffs Britannia
R-BOB and BIS2 (all R-BOB) Sandstaffs Bold and Fearless

Britannias critique: "Excellent top class bitch. Nothing more to add. Could win anywhere in the world"
Norska Terrier Speciallen 2012 Domare Norman Berry.

BIR & BIS4 Sandstaffs Britannia
BIM & BIS2 (av alla BIM) Sandstaffs Bold and Fearless

Britannias kritik: "Excellent top class bitch. Nothing more to add. Could win anywhere in the world"

Soffbordet




Här har vi äntligen soffbordet... And i like it!;D
För mer bilder av vårt vardagsrum klicka här!


Blomsterbomb











Både igår & idag har vi hälsat på Hugos gammelfarmor, & som jag skrivit innan så har hon en fantastisk trädgård. Kameran var med & självklart gick jag runt som besatt & klickade foto efter foto på alla dessa vackra blommor!:)



Dom vackraste "blommorna" i hela världen hittade jag undangömda bland bladen i ett träd!;)



Sen måste jag ju lägga in ett kort på lilla Olle som bor hos Birgit!♥



Sen fanns där även en söt flygande gris vid namn Lucky hehe!;D


Gott som bara den


Prosciutto crudo, spianata roman, salame milano & fikon.
Ibland måste man få unna sig någon gott & njuta en stund!;)

Familjen Staff

Idag har vi bara lilla Lucky hemma, Billy är nämligen iväg på en utställningstur till Norge igen & det är så himla lugnt här hemma. Lilla mamman Lucky njuter dock utav den extra uppmärksamheten!;) Tänk när vi hade 8 hundar här hemma, jösses hahaha!:D Det blir sån märkvärd skillnad när en utav hundarna är borta, tänker då & då tillbaka på när vi hade 3 hundar & lilla Dixi levde, saknar henne så!♥ För inte så länge sedan hade vi ju 2 & ½ hund här hemma hahaha, lilla busen Atlas, han är så himla go & det ska bli kul att träffa honom i sommar.



Här har vi alla 2 & ½ staffar, Mamma Lucky, Pappa Billy & lilla sötlas!♥

Nu har vi dator igen

Min lillebrors flickvän var så gullig & lånade ut sin dator till oss, TACK!!!:)