A-kullen 6 månader

 
Jag kan inte fatta det, idag blir vår A-kull hela 6 månader gamla. Stort GRATTIS till dom!:)

6 år har gått

 
Ja i 6 år har jag varit gift med denna underbara man!♥ Detta firar vi med att ta underbara miraklet Hugo på sin första bio, Ice Age 4 blir det. Kan ju inte vara utan den lille mannen som vi skapa tillsammans... det bästa vi gjort!:D

Vackra systra mi

 
 
 
 
 
 
Igår lekte jag lite med kameran, & det var min lillasyster & hennes fina Boneur som fick stå modeller. Alltid kul att se resultatet & visst blev dom bra!?:) Bilderna är inte redigerade eller något sånt, gillar det "verkliga" i bilderna.
 

Hemligheten bakom Mona Lisas leende

 
 
Vem kan låta bli att le när man har en staffe!?;D

it´s true


Hemma

Ja nu är vi hemma igen, vi kom hem igår & allt har gått bra. Vi har haft det super trevligt & mysigt i Tyskland, men fy vad trötta vi är hela gänget. Himla skönt att vara hemma, vi har allt saknat våra små vovvar!
 
 

Deutschland here we come

I söndags förra veckan kom vi hem efter en hel helg i Gränna. Vi hade det hur mysigt som helst, bara jag mannen & Billy. Hugo sov över hos mormor en natt & nästa hos farmor, det gick hur bra som helst men vi saknade vår lille buse. Speciellt när han ringde & sa saker som "mamma/pappa kom hämta mig, älskar dig mamma/pappa & saknar dig". Riktigt jobbigt, det kändes verkligen i mamma & pappahjärtat då.
 
På måndagen åkte vi till mina föräldrars gård. Där fixade vi, passa & pysslade om päronens gård. Allt ifrån att renovera rum till att klippa gräsmattan blev gjort & mina föräldrar blev jätte glada & bjöd på en härlig middag igår kväll. Dom testade ett nytt recept med kyckling & avocadosås, det blev lyckat & kommer att lagas många gånger om igen... recept kommer att komma upp här på bloggen!;)
 
I lördags kom vi hem till lägenheten igen (kan ju säga att jag inte direkt saknat den), & igår bestämde vi oss för att fara till Tyskland & hälsa på mannens släkt. Vi åker ikväll, det passar bäst så eftersom det är en lång färd & med en liten busig 2,5 åring kan det bli tufft, så nu kan han sova i bilen på resan dit.

Lillsyrran ska passa hundarna & bosätta sig hemma hos oss när vi är borta & allt annat runt omkring är kirrat.... Jösses, vi har knappt varit hemma & jag känner mig faktiskt lite stressad... eller är det kanske lite resfeber!:P 
 
 
Vi har iaf haft det väldigt kul & så ska det fortsätta!:D

Lite fler pics

Från rasspeciallen...eller rättare sagt från kvällen, då bjöds det på grillat, god dricka,
hajkbanan & härligt sällskap.
  
 

Happy


Fotat lite

Härom dagen fotade jag lite testbilder på min lillasyster mfl, dom riktiga bilderna ska sedan användas till en liten tavelvägg som vi satt upp i hennes rum. Här är några utav godingarna från testfotningen!:)
 

Bedroom makeover

I måndags började projekt bedroom makeover. Det var jag, syrran, mannen, Fredrik & lilla Hugo såklart!;) Det är såhär att syrran bor hos mina föräldrar igen, & har en litet rum som hon trodde att man inte kunde göra så mycket åt... men ack så fel hon hade!;D Jag hade en bild i mitt huvud om hur rummet skulle se ut & ca 1 dygn efter att vi började så var rummet klart!:) Så nu kommer en liten sneek peak.
 

Vardagsrum hos Tine K

 
 
 
Bilderna kommer från blackballon.se
 
 
 

Några bilder från rasspecialen

Här har vi mannen min, Billy & Johan från British Steel. Johan var så snäll & ställde Billy när mannen fick fullt upp & jag inte pallade med det, & vilket snyggt jobb han gjorde. Kramkalas blev det!:D 


 
Här har vi söta Ballstaff Primadonna "Maggie" & hennes matte Carin. En utav Luckys valpar, visst är Lucky & Maggie lika varandra!?:)

Här har vi en annan utav Luckys valpar, stora snygga Ballstaff Rebellen "Rebellen".

 

 
& sist men inte minst Ballstaff Rosa "Selma", så tjusig så. Också en valp efter våran lilla Lucky.
 
 
             Bilderna är lånade från 4fota.se

Hemma igen


 
Ja nu är vi hemma igen efter en hel helg i Gränna. Det var årets rasspecialen & det gick bra, Billy blev nämligen tredje bästa hane. Varje år flyttar han sig en placering uppåt, han tar ett steg i taget fine killen!;) Det var en riktigt trevlig helg med härligt sällskap, men nu känner man hur trött man egentligen är. Mer uppdatering & bilder från helgen kommer.

På vår balkong

 
 
 

 
 
Ja här händer det grejer!:) Vi köpte nya ute möbler för några veckor sedan, 1 bord & 2 stolar,  ROXÖ från ikea. Sen fick mannen 2 stolar till när han fyllde år!:) Igår fick jag äntligen fixat en utav mina idéer, mina föräldrar hade armeringsgaller liggandes så jag klippte till en bit & gjorde en "vägg" i ena hörnet på balkongen... blev riktigt nöjd faktiskt!;) Sen växer det fin fint bland örter, tomater & clematis m.m. Härligt!!!

Loyalstaff Adele

I helgen var Adele på inofficiell utställning, sin första utställning dessutom. Bedömningen löd "välbyggd tik, vackert huvud och uttryck, kunde ha lite mörkare ögon, kraftig underkäke, bra hals och rygg. Bra bakställ, rör sig bra."
 
Resultat BIR valp
Domare var AnnMarie Maeland.
 
 
 
Grattis till fina Adele & hennes stolta husse & matte!:)
 

In need


Mjuka toner

 


 
Minns tyvärr inte vart jag hittade dessa bilder, misstänker att det är från någon mäklarsida. Jag gillar verkligen ljuset & dom mjuka tonerna som går han i hand med varandra i vardagrummet, & allt är så välplacerat, något jag tyvärr har svårt för när det gäller inredning... Men sen så känns det inte så viktigt just nu, men får vi ny lägenhet så ska jag bannemej försöka sätta allt rätt från dag 1!:)
 
 

 
 
P.S. Jag skulle verkligen vilja ha en vit soffa, men det går ju inte... eller!? Hur gör ni andra som äger en vit soffa & har barn & hundar m.m??? D.S.
 
 
 

Hemsidan färdig 
 
 
Nu är jag helt färdig med vår hemsida, fick flytta den så nu har vi en annan andress.
Klicka på bilden för att komma till den nya hemsidan!