En toppen helg

Det har verkligen vart en toppen helg. I fredags var det ju både midsommarafton & mannens födelsedag & det var verkligen jätte trevligt, träffade lite släkt, åt gott & det var så där mysigt liksom. En utav dom bästa midsommrarna hittills.

På lördagen blev det att städa & plocka undan efter firandet, men när det var klart passade vi på att njuta utav det underbara vädret. Vi åkte till en sjö & satt i solen & gottade oss, på kvällen grillade vi lite fläskfile & hade klyftpotatis, sallad & tzatziki till....MUMS!;)

Idag åkte vi till Göteborg, mannen ville nämligen spendera lite utav pengarna han fick & hade kollat in ett spel till sitt xbox. Det blev även en ny haklapp till Hugo & ett parasoll till barnvagnen. Märkte att det är väldigt mycket rea nu med så vi stack in på stadium xxl & då var det min tur att hitta nått, en super nice lila tröja & ett par mjukisar.

Ja, det ända som inte har vart bra är väl att mannen känner sig lite kass i halsen & att vi inte hunnit hälsa på Lucky, så det blir kanske i veckan istället, saknar lilla räkan!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback