Balkong

Här är all snö borta från marken & våren knackar på dörren. Jag längtar tills jag kan sätta mig ut på balkongen utan att frysa & ännu mer till att börja grilla & titta på alla vackra blommor. Det är ju faktiskt inte för tidigt att drömma sig bort och börja planera lite ändringar på våra balkonger. Jag har tänkt mig att skaffa en plastmatta till golvet & byta ut det stora klumpiga bordet till ett litet caféset istället. Har hittat några bilder på google som inspirerat mig en del...
















....


Inspiration kök






Minns tyvärr inte vart jag hittat alla bilder men några kommer från sköna hem, lantliv & någon blogg här & där. Säg gärna till om i vet!;)


Distortion Candlestick

Så coola ljusstakar med ett mycket passande namn, två st hamnar direkt på min önskelista i svart...
eller kanske grått!:)


En bra helg

Helgen som var har varit en bra helg. Vi har fått besök utav valpköpare från både Stockholm & Skåne, minns inte riktigt vad det hette men iaf lite längre ner i vårt avlånga land!:) Det var mycket trevligt & på lördagskvällen så var jag & mannen iväg på en fest medans min mamma var hemma hos oss & passade Hugo & hundarna.

Vi hade kul med mycket dans & trevligt sällskap, det får vi absolut göra om igen. Men som man får räkna med så kommer bakfyllan dagen efter...usch!:/ Tur att man inte dricker ofta, det är inte värt det egentligen. Mannen min var klok & höll sig nykter!:D

Måste snart lägga ut nya bilder på våra små busar, dom är alldeles underbara små skuttisar & nu har halva tiden gått så om ca 4 veckor åker dom till sina nya hem!:( Himla skönt att vi har hittat så goa människor som ska få sig nya familjemedlemmar.

Det går framåt med kennelnamn också, i slutet utav förra veckan fick vi hem stamtavlorna till puppisarna plus ett papper där det stod att dom namn vi satt upp som kennelnamn har blivit godkända i SKK & nu är dom skickade till FCI som också ska kontrollera namnen med mera, vi får vänta ca 1-2 månader sen har vi vårt kennelnamn...JIPPI!;D

Kanske kanske kan den dåliga starten på detta året vända & bli lite bättre nu, börjar våga hoppas...
Knock on wood!!!

Ikväll smäller det

Jag & mannen ska ut på lite party, känns som om det var år & dagar sedan.
Det blir Electro/House-Dubstep Black or White Party!;)

♥ Busarna ♥











Sååå fina!


......


LÄS

Klicka på bilden!

Vinn 4 st stolar


Jag är med & tävlar om 4 st shell stolar ifrån furniturebox hos mylovelythings.
Klicka här för att komma till tävlingen!

Just det

Detta var vad mannen min fick på vår dag!♥

Ett litet fjärils tips

Jag planerar ju att göra en tavelvägg med fjärilar i olika färger & storlek i vårt sovrum, det finns många fina bilder att hitta på tradera, plus att hagedornhagens artprints är mycket populära. Men jag har hittat en sida där man kan printa ut bilder utav fjärilar helt gratis & dom är faktiskt riktigt fina. Klicka här!


Ett annat ställe du kan hitta fina bilder att printa ut är här!
Om du vill att bilderna ska se lite åldrade & mörkare ut i färgen så är det bara att badda med en fuktig tepåse på kanterna, blir mycket snyggt!:)


Låt mig presentera A-kullen

3 veckor gamla!♥








Fjärilar på väggen

I vårt sovrum kommer det snart komma upp vackra bilder på fjärilar, hittade dom på tradera. Bilderna kommer från en gammal bok om just fjärilar, med latinska namn & i naturlig storlek. Kommer att bli fin fint!;) Här är ett smakprov...




Sötnosar


Randig matta

Har ju tidigare skrivit om att jag gärna skulle vilja ha en svart/vit randig matta men inte hittat någon som passar i både stil & min plånbok. Har fortfarande inte hittat någon svart/vit randig matta utan hittade istället en svart/vit/grå randig matta som just nu ligger i vårt sovrum. Klickade hem den från ellos för cirka 400 kr, den var på rea plus att jag fick 30% rabatt på reapriset. Kan ju säga att jag är super nöjd!




P.S. Passa på att få 50% rabatt (REA-priser) plus 40% rabatt på dyraste varan med koden 255507!:)




7 underbara år har gått

För 7 år sedan presenterade jag & mannen oss som ett par för första gången, tiden har bara sprungit iväg, men det är väl så när man har hittat rätt!:) Det känns som om det alltid har varit vi två & det kanske låter tråkigt för vissa men jag är så glad som har min älskade man, bästa vän, pappa till vårt barn, mitt lyckopiller, han som får mitt hjärta att slå ett extra slag, som får mig att vilja göra allt för honom & vår familj!;D Kärleken är bara ett ord ända till någon kommer & ger det en mening, han ger det en mening & tillsammans har vi ett litet mirakel... KÄRLEK!♥




Bilder på dom nygjorda tatueringarna som jag & mannen gjorde på vår bröllopsdag förra året, kom på att jag aldrig la upp någon bild på det då!:/ Kan ju även berätta att jag har ett litet rött hjärta på mitt lår som mannen har tatuerat in tihi!;) Ååå jag vill göra min half sleeve nu, har man en gång tatuerat sig så blir man beroende...


Jasmina

Sist jag var på RUSTA så såg jag denna platsmattan med lite orientaliskt stuk, den är fin & vi skulle behöva en ny matta i köket men i sista sekund bestämde jag mig för att låta den vara. Nu i efterhand ångrar jag mig så en liten tur till RUSTA blir nog snart av, för mattan Jasmina vill vara i vårt kök!;)



199 kr kostar mattan... kanske en turkos vill flytta ut på vår balkong till sommarn!?;)



Älskade Finland

I tisdags flög mina föräldrar till Finland för att hälsa på min storebror, farbröder & kusiner, men framför allt min farfar. Han ligger sjuk i cancer & kommer inte att komma hem från sjukhuset igen, jag har inte träffat honom på 3-4 år & det är jobbigt att vara så långt ifrån. Det är tufft att se min pappa vara så ledsen, att se hans krossade hjärta... varför ska det vara så svårt just nu!? Det har varit svårt det senaste halvåret & det känns som om jag går i sand & inte kommer någonstans, men jag vill inte ha det så... Jag vill känna mig stark, frisk & slippa känslan av att gå runt med en tung sten i mitt hjärta. Allt är inte ris, jag har ju mina rosor som håller mig i ett fast grepp, vad skulle jag göra utan er!? Livet är riktigt tufft just nu, men jag försöker alltid vara positiv för mina nära & kära, för det är ju inte bara jag som känner sorg just nu... Kämpa är vad jag ska göra!

Nu är det bestämt

Nu har alla våra små fått sina namn, det är bestämt & uppskrivet på registrering pappren som vi ska skicka in. Här har vi namnen...
Vem som är vem kommer jag att presentera i ett senare inlägg, måste bara ta lite nya kort på busarna!;) För dom är verkligen busar nu som staplar fram på alla fyra & försöker bitas & busa med sina syskon, sååå härligt att se hahaha!:) Ballstaff var här på besök igår & självklart knäppte dom några kort som ni kan se om ni klickar här! Allt går iaf fin fint & det mesta är fixat, finslipar fortfarande på lite tips & trix som vi ska ge till våra valpköpare & så. Men nu är det over and out för mig!...

Vintage

Vintage är namnet på boråstapeters senaste kollektion. Den går från ljusa pasteller till mörka grå nyanser, romantik möter industri & jag gillar den skarpt, kanske mest dom inspirerande bilderna!:)










Ha en mysig, härlig, trevlig alla hjärtans dag!


Cute


Dom små krabaterna







Barnlängtan

Detta är något som ligger mig nära till hjärtat. Dom flesta vet ju att jag & min man har näst intill noll chans att blir gravida på egen hand, & att vi genom IVF fick vår älskade Hugo. Det gör mig så ledsen att inte alla får samma chans till att försöka få ett barn, så läs...



De fyra Norrlands-landstingen har länge varit sämst i Sverige för ofrivilligt barnlösa, med mycket begränsad vård, avgifter för lesbiska och förbud mot många typer av behandlingar. Där får ofrivilligt barnlösa par max ett IVF försök, medan de i de allra flesta landsting är tre. De har även nu föreslagit ytterligare försämringar som till exempel att män över 30 som får cancer inte ska få frysa spermier.



Föreningen Barnlängtan har startat ett upprop för att förbättra förutsättningarna för de ofrivilligt barnlösa par som finns i Norrland. Jag skrev under, och uppmanar er alla att göra detsamma.

Bluebox är så himla bra

Gjorde precis en liten beställning från bluebox som min älskade man ska få, den skickas redan ikväll kommer färdig med sött inslagspapper & ett kort till. Himla snabbt & smidigt måste jag säga!:) Det är ju snart alla ♥ dag, plus att den 17 februari har vi vår 7-års dag... Tänk vad tiden går fort när man har roligt!;)


9 dagar gammal


"Hej" sa lilla mini Lucky när jag tittade in på morgonen!♥ Försten ut med att öppna ögonen. Ska bli så spännande att se vad det blir av dessa fina valpar, är helt nerkärad i hela gänget!:)

Min stora last


British Steel Single Malt

Är bara tvungen att visa en utav Billys fina valpar. Han bor i Stockholm & det blev bara lille Matle, men visst är han sååå söt & fin...blir ju helt sjuk!♥ Älskar hans passande namn med!:)


Namn

Ja nu är pappren angående kennelnamn inskickade. Vilka namn vi valt som favoriter håller för oss själva tills den dagen vi är helt säkra på vilket utav dom det blir!;) Men sen så är det ju det här med namn på valparn också, eftersom det är vår första kull så gör vi som så många andra & börjar på bokstaven A. Här nedan har vi några namn som vi kommit fram till hittills, vilka vi ska välja är en annan femma eftersom vi tycker att det ska passa till valpen också, plus att jag gärna hade velat döpa en utav dom till minne utav Dixi men jag kan inte komma på någon bra kombo som börjar med A så alla förslag är välkomna...
Liten uppdatering: Idag är valparna 1 vecka gammla & har mer är dubblat sin vikt, mamma Lucky matar dom med grädde!;) Grattis!

Ett vackert hem






Bilder: Hemnet


Ha begär från Bruka Design


Så är det


"Kontoret"



Här ser men lite hur det ser ut nu med det nya skrivbordet EDLAND från IKEA, är ganska nöjd måste jag säga!:) Klicka på bilden för att se fler bilder!


Chilli favoriter


Du är perfekt för mig