Frozen chocolate cheesecake
Ingredienser 4 port
1 dl phiadelphia
1 dl grädde
50 g osaltat smör
1 msk sukrin
ca 4-6 bitar 70% mörkchoklad
Tillagning
Smält phiadelphian på mellanvärme och vispa då & då.
Lägg i smör, sukrin & den krossade chokladen, låt detta smälta ned och vispa.
Häll i grädden & öka värmen, vispa så att allt blandar sig väl och blir ordentligt varmt.
Häll upp allt i en liten form som du bottnar med bakplåtspapper, ju mindre form ju högre kaka.
Ställ kallt i frysen ett par timmar.
Skär upp i bitar och servera men vipad grädde smaksatt men riven mörkchoklad.
Perfekt kaka när man blir sugen på något.
Bara att ha i frysen & plocka fram en liten stund innan man ska servera den!:)
Ingredienser
1 dl phiadelphia
1 dl grädde
50 g osaltat smör
1 msk sukrin
ca 4-6 bitar 70% mörkchoklad
Tillagning
Smält phiadelphian på mellanvärme, rör om då & då.
Lägg i smör, sukrin & den krossade chokladen, låt detta smälta ned & rör ihop blandningen.
Häll i grädden & öka värmen något, rör så att allt blandar sig väl och blir ordentligt varmt.
Häll upp allt i en liten form som du bottnar med bakplåtspapper, ju mindre form ju högre kaka.
Ställ kallt i frysen ett par timmar.
Skär upp i bitar och servera men vipad grädde smaksatt men riven mörkchoklad.
Bara att ha i frysen & plocka fram en liten stund innan man ska servera den.
Perfekt när man blir sugen på något!:)
ENDENISE - a mama's story
åh så gott!
sv: tack :)
Detta ska garanterat testas!!
Trackback