GI dag 4
Frukost: Gårdagens ceasarsallad med Caj P´s aioli & en stor kopp grönt te med vaniljsmak sötat med lite stevia
Mellanmål: Herbalife proteinbar Choklad & Jordnöt
Lunch: Kelda Thaisoppa
Mellanmål: Herbalife proteinbar citron (perfekt litet mellanmål till en kopp kaffe)
Middag/Kväll: Gratinerad kassler med spenat och sallad

Gratinerad kassler med spenat och sallad
4 port
4 port
Ingredienser
500 g benfri kassler
450 g frusen bladspenat
4 tomater
1 pkt Keldas Ostsås/Ädelostsås
basilika
Tillagning
Sätt på ugnen på ca 200°.
Tina upp spenaten & stek upp den lätt för att få bort så mycket vatten som möjligt.
Täck botten av en ugnfast glasform med spenaten.
Skär upp kasslern i skivor, stek dom lätt på varje sida.
Lägg kasslern ovanpå spenaten.
Skär tomaterna i tjocka skivor och stek upp dem & fördela tomaterna över alla kasslerbitarna.
Häll över ostsåsen så att det täcker över allt. Strö över basilikan över ostsåsen efter smak.
Skär tomaterna i tjocka skivor och stek upp dem & fördela tomaterna över alla kasslerbitarna.
Häll över ostsåsen så att det täcker över allt. Strö över basilikan över ostsåsen efter smak.
Ställ in formen i mitten av ugnen. Gratinera i cirka 15-20 min.
Servera som det är med en god enkel sallad.

Trackback