GI dag 1


 
 
Frukost: 2 kokta ägg med lite kinesisk soja, en stor kopp med grönt te smaksatt med citron & en tsk honung
 
Mellanmål: Fruktsallad (honungsmelon, blåbär, physalis, kiwi & lite banan & druvor) med en klick kesella vanilj
 
Lunch: Laxfilé med spenat (recept nedan)
 
Mellanmål: Fruktsallad (honungsmelon, blåbär, physalis, kiwi & lite banan & druvor) med en klick kesella vanilj

Middag/Kväll: Kelda tomatsoppa med en skiva lufttorkad skinka i & lite basilika
 
 
 
 
 
Laxfilé med spenat

4 port

 
Ingredienser

4 laxfiléer
500 g frusen hackad spenat
1 burk creme fraiche "Franska Örter"
citronpeppar


Tillagning

Tina upp den frysta spenaten i en kastrull. Sätt ungen på 200°.
Lägg i fisken i en ugnsfast form och ringla över olivolja och smaksätt med citronpeppar.
Sätt in i ugnen i cirka 20-25 min beroende på storlek och tjocklek på filéerna.
När spenaten är helt upptinad och börjar puttra lätt, häll i creme fraichen och rör om.
Servera laxen med spenaten och en klick keso till.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback