GI dag 1

Frukost: 2 kokta ägg med lite kinesisk soja, en stor kopp med grönt te smaksatt med citron & en tsk honung
Mellanmål: Fruktsallad (honungsmelon, blåbär, physalis, kiwi & lite banan & druvor) med en klick kesella vanilj
Lunch: Laxfilé med spenat (recept nedan)
Mellanmål: Fruktsallad (honungsmelon, blåbär, physalis, kiwi & lite banan & druvor) med en klick kesella vanilj
Middag/Kväll: Kelda tomatsoppa med en skiva lufttorkad skinka i & lite basilika

Laxfilé med spenat
4 port
4 port
Ingredienser
4 laxfiléer
500 g frusen hackad spenat
1 burk creme fraiche "Franska Örter"
citronpeppar
Tillagning
Tina upp den frysta spenaten i en kastrull. Sätt ungen på 200°.
4 laxfiléer
500 g frusen hackad spenat
1 burk creme fraiche "Franska Örter"
citronpeppar
Tillagning
Tina upp den frysta spenaten i en kastrull. Sätt ungen på 200°.
Lägg i fisken i en ugnsfast form och ringla över olivolja och smaksätt med citronpeppar.
Sätt in i ugnen i cirka 20-25 min beroende på storlek och tjocklek på filéerna.
När spenaten är helt upptinad och börjar puttra lätt, häll i creme fraichen och rör om.
Servera laxen med spenaten och en klick keso till.
Servera laxen med spenaten och en klick keso till.

Trackback