Skonsammare avfärgning


Nu har det lila håret försvunnit. Jag älskade det lila håret men tyvärr är det ett heltidsjobb bara att uppehålla färgen, & jag kände att jag inte vill eller orkar lägga tiden på det just nu. Har testat en avfärgning som heter color B4 innan då det ska vara snällare för håret än blekning, men tyvärr sliter det jätte mycket ändå, plus att färgen sakta kom tillbaka. Så efter den erfarenheten så sökte jag nu nätet efter en skonsammare lösning & föll över en kur som gjorde underverk.
 
Jag tog vanliga c-vitamintabletter som jag krossade tills dom blev pulver, en del bikarbonat, en skvätt diskmedel & såpass mycket head & shoulders schampo så att blandingen skulle räcka till hela håret. Jag lät detta stå några minuter & tog sedan och täckte håret med det, när det var färdigt så knöt en plastpåse runt huvudet & så fick det sitta i 2 timmar. Tvättade ur det som vanligt schampo & tog sedan en djupverkande inpackning då håret blir lite torrt efteråt.
 
Nu är mitt hår mörk koppar/mahogny likt, rätt snyggt faktiskt :) En färg som verkligen passar min hudton, huden fick sån lyster helt plötsligt. Det blir inga mer kalla toner i håret ett tag nu utan varma som passar mig, som tex koppar, kola eller guld. Kommer att köra avfärgningen någa gånger till med någon veckas mellanrum så får vi se vart detta hamnar ;)
 
 
 
 
 
Min nuvarande hårfärg.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback