Färskfoder


 
 
Vi ger våra hundar färskfoder & träffat fler & fler som börjat med detta. Vi tipsar även våra valpköpare att ge färskfoder & givetvis får våra valpar det också. Det finns många olika märken därute men nu funderar vi på att testa MUSCH BARF. Det finns inga syntetiska konserveringsmedel, spannmål och mjöl samt färg och tillsatsämnen i, & BARF-produkter är tillverkade av äkta råvaror. Dessutom finns det olika sorter som nöt, gris, kalkon, kyckling & lax. MUSCH tror på naturlig BARF-utfodring (Biologically Appropriate Raw Food eller Bones And Raw Food) och färskfoder utan spannmål som baserar sig på färska kött- och benråvaror. Kika in på deras hemsida musch.se & läs mer om deras produkter med mera.
 
 


Hej! Ger ni bara färskfoder till era hundar eller även torrt ??? Vi kör med Nordic Bas som Lollo och Nicklas körde med när vi hämtade Elvis men även Carrier Lamm och Kyckling. Vad är fördelen med bara färsk ????

Svar: Vi kör 50/50 färskt & torrt, färskfoder är ju helt klart bättre för hundens mage, inget som sväller upp, lättare att passera & smältas, ta in näringen & osv. Torrfodret har vi för att dom ska få lite hårt att arbeta tänder & tandkött med, ger även ben m.m. för detta ändåmål!:) Tycker du inte Nordic har blivit väldigt dyrt? Vi körde också med detta, men priset har ju nästan dubblats. Vi bytte till vom, bättre kvalité & luktar inte lika mycket, laxen är toppen. Ska testa några musch då vi fick kuponger så att man kan hämta ut några korvar gratis, så får vi se!;)
Jenny Öst

2013-04-10 | 09:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback