The new place



Här är baksidan på den nya lägenheten, hit flyttar vi i december. Ser verkligen fram emot det!:) Det är lite småfix här & där som ska göras, tex måla dom bruna listerna, dörrarna & foderna vita, tapetsera/måla några utav rummen, sätta kakeldekor & byta knoppar i köket osv. små justeringar alltså, & mycket utav det får vi från hyresvärden. I badrummet sitter det en orange blommig våtrumstapet runtom badkaret, alla andra väggar i badrummet är vita så nu funderar vi på att klä om våtrumstapeten med en vit dekorationsfilm/vinylfilm/plastfilm/kontaktplast eller vad det nu heter. Någon som har erfarenhet utav detta? Kom gärna med tips & förslag!:)


så skönt det kommer att bli för er med en liten uteplats. Perfekt! Ni kan släppa ut både Hugo och hundarna:) Kram

Svar: Ja det ska bli så himla skönt, vi har ju en lekplats precis utanför staketet där Hugo kan leka också!:)Kram
Jenny Öst

2012-09-17 | 10:30:12

Vi har också våtrumstapet. Finns färg på Colorama för att måla på detta. Vi har målat golven och väggen i duschen med denna färg.

Svar: Ja, jag har funderat på färg också, men det är hyfsat nytapetserat & tyvärr jag tror inte att hyresvärden skulle gilla om man målade över våtrumstapeten. Annars hade vi definitivt gjort detta. Men tusen tack för tipset!:)
Jenny Öst

2012-09-17 | 14:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback