En unge i minuten

Äntligen en svensk dokumentär serier om livet på BB. Det finns norska, danska, engelska, amerikanska med mera men nu finns det också en svensk & det ska bli sååå spännande att se!:) Älskar att titta på sådana dokumentärer, kanske för att jag speciellt nu efter man fått barn själv kan leva sig in i situationen & känna med dom som ska få barn...Underbar obeskrivlig känsla!:)


Säsongsstart idag i TV4 21:00



En unge i minuten handlar om par som ska föda barn på Västerås sjukhus. Förlossningen kan bli en både omvälvande och dramatisk resa, och i denna unika situation påverkas de medverkande paren på helt olika sätt, både fysiskt och psykiskt. Paren berättar öppenhjärtigt om sin bakgrund och familjehistoria. De delar med sig av tankar och känslor och om sina förväntningar inför att bli föräldrar.


Vissa par har varit ihop länge, varit barnlösa i flera år och kämpat för att bli gravida. Andra är unga par som bara råkat bli gravida. I En unge i minuten lär tittarna känna många olika livsöden.


Personalen på förlossningsavdelningen hjälper paren igenom den här fantastiska, men också krävande, stunden. En unge i minuten visar personalens viktiga insats inför och under förlossningsarbetet men också hur deras vardag på jobbet ser ut.


En unge i minuten är filmad på ett för genren ovanligt sätt: med hjälp av 35 fast monterade kameror som övervakar förlossningsavdelningen dygnet runt kan vi komma de medverkande in på livet och dela deras upplevelser.




Har längtat hur länge som helst efter det programmet hihihi



jaså.. Sugen på syskon till Hugo?

2011-03-07 | 15:43:06

Har med längtat efter programmet :)

2011-03-07 | 20:15:20

sitter precis och klurar på vad det är jag har sett, hmm.. Vet inte om jag kan hantera andras förlossningar, konstigt.



kram

2011-03-07 | 22:05:56

Så härligt program!!

2011-03-08 | 10:24:05

åååh vad jag bölade när jag tittade....

2011-03-12 | 12:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback