Sleeping beauty





Ååå så mysigt det ser ut, det är nästan så man vill krypa ner jämte :-) Liten goding!

2010-10-24 | 14:41:15

Åh vilka söta sängkläder :)



Ja verkligen och sen tjatar media ut allt med att influensan kommer utrota mänskligheten och jag vet inte allt det skrev. Man blir ju såklart nojig men samtidigt så vet man ju inte vad de e för skit som ligger i sprutan. Läste även om att det som fick biverkningar efter sprutan e de som skulle drabbas hårt om de åkt på svininlfuensan och bla bla bla men man kan ju inte lita på allt media skriver för då blir man ju helt knäpp i bollen :)

Läste en artikel eller vad man ska säga om just svininfluensan och allt det var i den, att de va "värre" att ta den än att inte ta den pga evenuella biverkningar som kan komma senare i livet osv. den blev vi lite avskräckta av och ville inta ta sprutan pga av de men jaja nu e den tagen och jag hoppas vi slipper nåt i framtiden :)



Nä dags att ge sig ut i regnet med vovven. får se om jag får släpa henne ut eller om hon går ut frivilligt. Hur e era hundar när det e skitväder ute? Går de ut självmant elle måste man tvinga ut dom? =)

2010-10-24 | 15:22:31

Gosit =)

2010-10-24 | 19:37:54

Sötis! Och fresten.. Hårprodukten från Bed Head.. Det är en frisörprodukt, så den finns nog att köpa på diverse hårsalonger. Annars är det nog bara att googla och se vad man kan hitta =)

2010-10-25 | 02:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback