Våran lilla vardag

Här går vardagen vidare som vanligt. Ammar Hugo 5-6 gånger per dygn, myser med honom, badar lill killen 1-2 gånger i veckan, fixar lite här hemma, små promenader när vädret tillåter, byter blöjor och tar hand om vovvarna. Mycket mer än så blir det inte, hinner inte annat.

Mannen kom hem med en super fin body från Miami Ink till Hugo förra veckan, han hade även köpt med finger färg som jag ville ha för att göra ett litet avtryck av Hugos fot. Så det gjorde jag här om dagen, ska ta kort på det så ni får se hur fint det blev.

Har skrivit upp alla små roliga och intressanta händelser som uppkommer med Hugo som tex när han tappade sin navel stump, badade första gången, började följa oss med blicken, när han började balansera huvudet, log mot oss och skratta lite smått med mera. Nu det senaste har han börjat rulla över till sidan, men han har inte lyckats rulla runt på mage än. Han gör nya saker hela tiden, det går så himla fort. Snart går han väl också!:)

Imorgon firar jag och älsklingen 5 år tillsammans, det blir god mat och softa i soffan och kolla film med hela familjen... Mys mys!;)

 

2010-02-16




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback