Smått och gott

Idag ska Lucky paras, sen en gång till på lördag för att vara på den säkra sidan och om allt går som det ska så blir detta hennes andra kull. Efter det är hon helt och hållet våran, vi är ju fodervärdar nu, så hon är ju som vår fast Ballstaff kennel får ta 2 kullar på henne. Tror vi med vi tar en kull på henne sen, efter det blir hon pensionerad och får bara njuta av litet!:)

Billy är otroligt lugn även fast Lucky löper. Jätte skönt, inte en massa gnäll och stoj. Det som är lite tråkigt är att vi måste hålla isär han och Lucky för tillfället, vi vill ju inte att en olycka ska hända!;) Inte än iaf, men om typ 2 år eller något sånt.

Igår rullade Hugo runt från rygg till mage för första gången, blev jätte förvånad. Han gillar inte alls att ligga på mage annars. Men som sagt, det händer nya saker hela tiden. Han har börjar skratta mer och mer nu, innan log han bara men nu kommer det härliga skratt ljud ifrån lille guldklimpen.

Får ju passa på att skriva ett litet grattis till min svåger som fyller 22 år på lördag och ett grattis till min bror som fyller 23 på måndag...GRATTIS!:D

Vi fick en suprise visit utav min syster och hennes kille igår, jätte trevligt och som tur var hade jag precis bakat rulltårta... He he. Ibland är allt uträknat fast man inte vet det själv!;)

Fick planterat om lite växter här hemma med, det behövdes. Har en spindellilja som gjort små bebisar, så nu har dom bebisarna fått alldeles egna små krukor!;) En ute kruka fick mini påskliljor satta, blev jätte fint. Känner för att fixa till våra balkonger nu. Börjar ju bli bättre väder och solen tittar fram och då är det ju skönt att sitta ute. Blir ett bra projekt!

2010-03-25 16:18



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback