Ny vagn

Ja, nu sitter vi & kollar efter en ny vagn till Hugo. Den vagnen vi har känns så stor & klumpig nu & våra små sulkys är tyvärr kassa, eller dom fungerar väl men man kan inte fälla ner ryggen så att Hugo kan sova & hjulen är för små för att köra ute i någon sorts terräng & på en utav våra sulkys så har ett hjul börjar krångla & fastnar i ett läge...tror det är för att Hugo är så stor!:)

Men men, vi vill hitta någon smidig sulky med stora hjul där man kan fälla ner ryggen & där det finns plats för förvaring. Det finns många fina till priser som är helt okej så någon dag ska vi iväg & kolla i baby butiker efter en som skulle passa oss & sen kolla om den finns i Tyskland, det är nämligen betydligt billigare där & mannen är ju halvtysk så det är inga problem med att beställa därifrån!:)

Men, kan ju säga att det är rena djungeln det där med att kolla efter barnvagn....det finns såååå många att välja mellan & sen funderar vi på att hitta någon som man kan göra om till syskonvagn sen, då har man ju liksom allt fixat tills nästa lilla buse ska komma till världen.

Fastande väldigt mycket för 2 olika vagnar, en som heter Baby Jogger City Select & en annan som heter Phil & Teds Sport. Det som är bra med dom är att dom inte är breda utan tar lika mycket plats som en vanlig barnvagn & man kan göra om dom till syskonvagn, pluset med Baby Jogger City Select är att man kan göra om den i 16 olika kombinationer (kolla här), men priset är dessvärre därefter också!:(

Vi får helt enkelt se vad det blir, kanske man kan hitta någon bra beganat!;)





Syskon? hihihi

2010-08-08 | 21:45:09

Vi är också ute efter en smidigare vagn, med 2 svängbara hjul eller 1 3-hjuling.. men den ska vara rejäl ändå så hon kan ligga gott i vagnen i vinter också, kanske får tag i likadana vagnar tillslut :)

2010-08-09 | 10:20:15

Ja det är en djungel det där med barnvagn, jag har börjat titta lite smått, men är inne på att köpa en begagnad om jag har turen att hitta en bra till ett bra pris... Det är onördigt att betala så mycket om man inte behöver, det är ju liksom fler saker man ska ha :-)

2010-08-09 | 13:32:33

Vi har en P&T och är helnöjda. Jag tycker det är en perfekt syskonvagn och såklart är det en riktigt bra singelvagn också :-)

2010-08-09 | 20:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback