Gott gott
Idag bjuds det på Spenatsoppa här hemma!:)


* 500 g hackad fryst spenat
* 1 msk hackad gräslök
* 1 msk smör
* 3 msk vetemjöl
* 8 dl vatten
* 2 grönsaksbuljongtärningar
* 1 dl matlagningsgrädde
* 1 tsk salt
* 1 krm vitpeppar
* 1 krm riven muskot
* 4 ägg
Tillagning
1. Koka äggen. Skala och skär dem i halvor.
2. Tina spenaten i lite vatten i en stor kastrull.
3. Tillsätt smör och hackad gräslök. Pudra på vetemjöl och häll på resten av vattnet.
4. Smula i buljongtärningarna och låt soppan koka ca 10 minuter under lock.
5. Rör i grädden i soppan.
6. Smaka av med salt, peppar och riven muskot.


Sv: Tack för tipset!:)
Hehe oki!:) jag förstår!:)
Åh, så gott! Det receptet ska sparas!
Trackback