Bröllopsdagen




Vår bröllopsdag var alldeles perfekt. Först på morgonen gick jag & Hugo upp & gjorde lite kaffe & några fattiga riddare & det blev jätte gott!:) Sen tog vi en promenad till affären hela gänget & hyrde en film. Jag fick mig ett litet ryck & bakade en likadan (fast mindre) tårta som vi hade på bröllopet. Senare mot kvällen gjorde vi oss i ordning & åkte till mina föräldrar för att lämna lille Hugo, dom var så glada att få ha honom några timmar. Tyvärr blir det bara en bild på mig uppiffad inför kvällen (hade mammatoppen från H&M på mig & kan ju säga att den är en ny favorit, så söt... love it!) för sen glömde jag kameran, riktigt synd för mannen var så stilig & maten så fint upplagd!:(



Men iaf...efter att vi lämnat guldklimpen åkte jag & mannen till en ganska nyöppnad restarang med ala carte meny. Jag tog parmaskinka med jordgubbar och honungsmelon till förrätt & mannen buffelmozzarella med skivade tomater, basilika och olivolja & det var mumsigt som bara den. Men lite visste vi för huvudrätten var 10 gånger bättre, jag åt gratinerad hjortfilè rossini med bechamel och tryffelsky & kokt potatis & mannen grillat fiskspett med sparris och ljummen potatissallad...MUMS!:) Blir absolut att åka dit igen!;) Jag & mannen hade redan bytt present med varandra några veckor för tidigt, vi kunde inte hålla oss!;) Vi hade båda beställt från carolines smyckesskrin som kom nästan samtidigt i brevlådan så det blev lite förvirring över vems packet som var vems!;D Men gissa om jag blev glad när jag fick detta vackra halsband som jag önskat mig så länge...



Efter den underbara middagen åkte vi & hämtade lille Hugo, vi saknade honom båda två & satt under middagen & pratade om dagen han kom till världen. Han är ju det bästa vi gjort!;) ♥ När vi väl kom hem igen så åkte mys kläderna på & godiset kom fram på bordet & vi gottade ner oss allihop i soffan & kollade på filmen vi hyrt, Case 39 blev det & den var faktiskt bra. Det var verkligen en toppen dag, jag är så glad att jag träffat min underbara man & att vi har lille Hugo, älskar dom mest av allt...Jag är helt enkel den lyckligaste människan på jorden!;D

Bilder från veckan på gården



Jag & Hugo passade på att låna badkaret eftersom vi inte har någor hemma...
Sååå underbart härligt & Hugo  tyckte det var jätte kul!:)




Dixi & Billy njöt utav att springa runt på gården hur dom ville!:)
Lille Nellie (päronens hund) är höggravid & njöt inte lika mycket,
men Gucci (lillebrors hund) rusade på som vanligt.




Här är min lillebror & mannen i hög fart med att tvätta & städa bilarna.
Var väl deras höjdpunkt på hela veckan!;)
Hugo sov så gott & jag tog in lite sol.






Här har vi våran glada lilla Hugo ♥
Grimasen han gör på första bilden brukar han göra när han inte vill göra nått eller inte vill ha nått...
busen!:D




Lillebror blev grillmästaren & hemmagjorde hamburgare stod på menyn...
Gott blev det & det tyckte nog som små vovvarna med!;D




Fina presenter fick vi utav päronen när dom kom hem från Finland.
Jag & mannen fick varsin parfym & en tvål som min farbrors fru gjort.
Hugo fick en barbapappa...så gosig & söt!:)

Idag firar jag & mannen vår fjärde bröllopsdag



Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig för evigt min man...

Förbannade huvud

Mitt huvud värker något fruktansvärt, skit jobbigt. Har vart dålig med bloggandet nu med men det är väl kanske inte så konstigt, vi har ju inte vart hemma utan haft lite semester!:) Kommer nog snart igång igen, mannen har semester denna veckan ut sen börjar han jobba igen. Men men...kommer nog en bildbomd snart från veckan som vi spenerade på mina föräldrars gård när dom var bortresta....Nä, nu går det inte mer, blir helt snurrig!:( Tur att jag har min lilla familj som gör allt lite bätter!♥

Lillmamman

Idag hämtar vi hem lillmamman Lucky!:D Äntligen...har saknat henne så!♥

Höst

Ja...då är det snart höst igen!:( Fast jag hoppas på lite mer värme så att jag kan bli lite brun, jag behöver det!:) Men men...kollade iaf in H&M höstnyheter & hittade lite smått & gott som jag "råkade" klicka hem!;) Det blev en beställning till hela familjen (utom hundarna då förstås). Jag hittade faktiskt hem en mammatopp till mig, den var så söt så jag kunde inte låta bli & man kan ju faktiskt använda dom ändå. Det blev även en cardigan till mig, en skjorta & cardigan till mannen & till Hugo 3-pack bodys & en söt cardigan som han kommer så sådär lillgammal ut i om ni förstår vad jag menar!? Ja ja...här är det jag beställde iaf!

Mys mys

Ja här är det mys nästan varje kväll. Det blir film & så gosar vi ner oss i soffan allihop, hur mysigt som helst. Vi har tittat på Alice i underlandet, död snö, shutter island, eden lake mer flera. Sen har det blivit mycket grillat & det är ju sååå gott!:D Hemmagjorda hamburgare, fläskfile med mera.

Kan ju berätta att Hugo drog sig upp till stående ställning alldeles själv idag, han har försökt många gånger innan men bara kommit upp en bit eller kunnat ställa sig på knä. Så idag blev han riktigt glad när han klarade det utan hjälp från mamma eller pappa... starka killen!:)

Nu när vi passar mina pärons hus så förstår jag ju verkligen varför folk strävar efter att skaffa hus, det är ju en dröm vi med har!:) Man har en gräsmatta för hundarna att springa runt på, även Hugo med syskon en vacker dag. Man kan fixa & göra det precis som man vill ha det & man har nått att göra mest hela tiden. Det är ett HEM, ett ställe där nära & kära samlas. Men nu ska jag inte drömma bort mig för mycket, en dag har vi med det!;)

Vi har det väldigt bra här iaf & hittar på små saker att göra, mest som en familj, bus, mys & massa massa kärlek. Det är skönt att bara kunna vara om ni förstår vad jag menar!? Jag är lite seg, det har nämligen blivit några sena kvällar & det är jag inte van vid men nu ska jag ta & lyfta min rumpa & gå & äta lite tonfisk sallad som jag gjorde innan!;P

Mina underbara killar


Tiden går fort

Idag är Hugo hela 7 månader gammal!:)
GRATTIS hjärtegubben min, jag & din pappa älskar dig så!♥

Passning

Ja, då sitter man här med familjen & passar päronens hus & hund (eller hundar, lille Nellie ska nämligen ha valpar om ungefär 2 veckor). Dom är i Finland & hälsar på lite släkt i 1 vecka, min pappa är därifrån!:) Ja...jag är en så kallad halvfinne!;) Men men, det blir nog inte så mycket uppdaterat på bloggen under tiden för detta är lite som en mini semester för oss, hur skönt som helst att bo i hus. Ha det så gott, tror inte att jag kommer kunna hålla mig borta från bloggen allt för länge ändå!;D

Lite bilder från hemmet





Vardagsrummet









Köket










Hugos sovrum


Mammig

Det var jätte mysigt att gå på bio bara jag & älsklingen igår, fast jag saknade & tänkte på Hugo en hel del...men men!:) Filmen var jätte bra & jag är sjukt nyfiken på fortsättningen. Ska läsa alla böckerna med, får låna dom utav svärmors mans dotter...hehe komplicerat. Men bio är nått jag & mannen måste göra igen, eller gå ut & äta...bara vi gör något tillsammans, det behöver man!;) Allt kretsar ju runt Hugo nu & det är lätt att man glömmer att ta sig tiden att bara vara vi 2.

När vi kom till mina föräldrar för att hämta Hugo så hade han precis vart lite ledsen & mamma berättade att han hade blivit väckt av deras små gaphalsar till hundar!:/ Han ville bara vara hos mig & så fort någon annan skulle hålla honom eller jag gick ut ur rummet så började han stor gråta stackarn.

Hemma var han likadan, han skulle bara vara hos mig & höll mig hårt. När vi skulle lägga oss i sängen så ammade jag honom en sista gång & han somnade så gott, men så fort jag var påväg någonstans så började han gråta, utan att ens öppna ögonen & så fort jag närmade mig igen blev det knäpptyst & han sov vidare...han vet vart han har sin mamma!:)

Hugo är väldigt mammig just nu, men det är ju inget ovanligt i den åldern han är i just nu (han blir 7 månader på onsdag). Läser på lite då & då om dom olika stadierna & åldrarna & vad man kan förvänta sig med mera. Just nu är det mycket fram & tillbaka & ena stunden är det jätte kul med andra människor medans nästa stund ska det bara vara mamma & då & då pappa. Han vill väldigt gärna ut på upptäcksfärd, vi brukar hålla honom så att han kan gå runt själv & kolla & det gör han med ett STORT leende på läpparna. Gose killen!♥

Jo...igår åkte vi till IKEA, skulle egentligen bara åkt & köpt hundmat men som dom flesta vet så har ju IKEA lite rea nu & vi blev lite sugna. Vi fick med oss nya galgar till hallen, 2 lampor, glödlampor, potatispress (perfekt till Hugos mat), påsklämor & 2 blomkrukor. Efter det blev det att flytta runt lite inredning här hemma & jag blev faktiskt riktigt nöjd. Får väl lägga in lite kort sen...Har städat som en dåre idag!;)

Bio time

Ikväll blir det bio för mig & mannen. Ska bli jätte mysigt, det var ett tag sedan bara han & jag hittade på något tillsammans. Tyckte att den tiden var inne nu & föreslog en bio. Vi brukade ofta gå på bio innan, men sedan vårt mirakel kom till världen har allt sånt blivit isidosatt, han kommer ju först. Hugo ska vara hos sin mormor & morfar under tiden & det tycker dom är riktigt kul... hoppas jag Hugo också tycker!:)



När Hugo kom till världen (känsliga varnas!!!)

Jag har inte lagt upp någon riktig förlossningsberättelse än så jag bestämde mig nu, snart 7 månader senare att det var dags. Har även lagt upp några bilder från den dagen & vissa kanske anser att dom är stötande därför varnar jag er som är känsliga & gjort bilderna i små format.


Natten till den 20 december gick jag upp för att gå på toa & kissa (som vanligt varje natt) & märkte att slemproppen hade släppt. Gick & väckte Philip & berättade om slemproppen & undrade vad sjutton vi skulle göra nu, var förlossningen på G... när & hur börjar & känns värkarna!?:) Skickade ett sms till min mamma & syster om slemproppen. Mamma skulle nämligen med på förlossningen & syrran skulle passa hundarna när vi låg inne.

Efter att vi legat i sängen & pratat en stund så somnade Philip om... men inte jag, var alldeles för nervös, uppspelt & nyfiken på vad som skulle komma så jag tänkte att det var lika bra att ladda lite inför förlossningen & gick upp & tog mig en bit mat. Men inget hände så jag gick & la mig igen & kunde somna om efter några timmar... var helt klarvaken nämligen!;)

Natten gick & dagen kom, allt var som vanligt fast jag kände små värkar krypa sig på & på kvällen blev det mer & mer, tätare & tätare. Ringde mamma & hon & min syster kom förbi. Klockan halv 1 satte det igång på riktigt & jag ville inte vara hemma mer, ringde till förlossningen & pratade lite med dom men det ända dom sa var att "känner du att du inte klarar av det mer så kom in". Jag tänkte "jag klarar allt" så vi väntade tills värkarna blev väldigt täta & kraftiga & åkte till förlossningen.

När vi kom in började mina värkar avta, antar att jag kunde slappna av mer på sjukhuset!:)
Men men...vi gick in i ett litet rum där en sköterska mätte mina värkar & dom såg bra ut men jag hade bara öppnat mig 3 cm.  Sköterskan tyckte att vi kunde lägga in oss på hotellet där istället för att åka hela vägen hem igen, det var nämligen snöstorm. Men efter att jag fått några värktabletter bestämde vi oss för att åka hem iaf, i bilen kunde jag få en lite stund sömn mellan värkarna.

Hemma så var Philip helt slut & somnade direkt, men jag kunde inte lägga mig i sängen för då satte värkarbetet igång som bara den, så jag tog ett täcke & la mig i soffan i sittande ställning. Vi var nog hemma i 2 timmar, sen kände jag att NU måste vi åka in. Ringde mamma som kom förbi & så åkte vi in till förlossningen en andra gång.

Vi var där kl 09:20 & denna gången fick vi stanna, jag hade öppnat mig 4 cm & värkarna var kraftiga.
Vi kom in i ett förlossningsrum med ett badkar som jag la mig i, det var ganska skönt & det blev mycket lättare att slappna av. Men värkarna var jobbiga & jag andades & flåsade & var helt inne i det, bredvid mig stod mamma & Philip & pratade & mitt i en värk slank plötsligt ett "HÅLL KÄFTEN" ur mig...bara sådär!:o  Jag tyckte nämligen att det var svårt att koncentrera mig när dom pratade & jag bad direkt om ursäkt när värken var över...Mamma bara log & sa "jag förstår!"

När jag plaskade där i badkaret kom läkaren in & frågade om jag ville prova lustgasen & det tog ingen lång stund innan jag tackade ja!;) Det började trycka på som bara den & poff sa de så gick vattnet kl 11:42, Philip som satt vid badkaret såg lite chokad ut men jag bara flåsade vidare.

Efter att ha legat i badkaret ett tag så fick jag gå upp & lägga mig på sängen istället, där satte dom en elektod (eller vad det nu hette!?) på Hugos huvud, när dom var klara med det fick jag ställa mig på knä lutad mot den uppfällda delan utav sängen, då blev värkarna riktigt kraftiga. Philip blev lite blek & fick lägga sig på en sacko säck & mamma var vid min sida istället...stackars blivande pappa Philip!:)

Plötsligt kände jag att huvudet var påväg ut & sa till sköterskan som bekräftade det förvånat, hon tyckte det gick så fort & att jag var så himla lugn. Efter att hon pratat med doktorn snabbt kom hon & frågade om jag ville sätta/lägga mig i förlossningsställning isället & så blev det.

Klockan 13:00 satte krystvärkarna igång & jag kände hur hela kroppen tog i, jag behövde knappt göra något (hur häftigt som helst). Philip var på fötter igen & såg sin son komma till världen klockan 13:05.
Det var den bästa känslan någonsin, en obeskrivlig känsla utav kärlek blandat med lycka...ja, helt obeskrivligt! Bara dom som fött ett barn vet vad jag menar. Tårarna rann längst kinden & en liten Hugo kom upp till mig, började skrika & söka efter bröstet.  Philip hade med tårar på sin kind & kysste mig...Rena dröm förlossningen!:)

Jag har säkert glömt några smådetaljer, men det spelar ingen roll utav det som spelar roll är att vi har våran lilla Hugo nu!:D





Gårdagen

Ja, då ska vi se vad vi hittade på igår!:) Först på morgonen var det ganska lugnt här hemma & det blev en promenad med hundarna & fixade lite. Regnet öste ju ner så jag tog mig lite tid till att sminka mig som jag inte gjort riktigt sedan värmen kom. Ångrade mig senare på dagen att jag sminkat mig för självklart kom värmen tillbaka & sminket satt inte super bra efter det...men men, sånt som händer.

Runt 1 tiden åkte jag & Hugo & hälsade på Annsofie & henne söta Annebelle. Annabelle är ingen blyg liten tös utan babblar på som bara den, Hugo satt & studerade henne en stund & bestämde sig för att han med skulle babbla lite, så där satt dom små och hade sin lilla bebis konversation...Sååå söta!:D

Efter ett tag satte vi oss på golvet där Hugo & Annebelle lekte med lite leksaker & kollade in varandra. Hugo gillade Annabelles hår & fick ett bra tag om det, men Annabelle sa inte ett ord utan lekte vidare. Hon är snabb som bara den lilla tösen, Hugo sträckte sig efter en leksak & hann knappt blinka innan den var i handen på Annabelle...Haha, Hugo bara tittade på henne. Dom är för roliga!;)

Jag & Annsofie var rätt duktiga på att babbla vi med, det blev allt mellan himmel & jord & vi kom fram till att vi har en del gemensamt. Båda gifte sig efter att varit tillsammans med våra män i 1,5 år, vi har barn i samma ålder, hade båda lite problem med att bli med barn & båda måste söka jobb efter att mammledigehetn är slut & sen var det en massa annat skoj med!;D Kul när man träffar en sån människa som tycker & tänker så lika.

Men iaf...det får vi göra om snart igen!:) Idag är mannens sista arbetsdag & han har 2 veckor semester, ska bli kul att ha honom här hemma hos oss lite. Det är så kul att se hur glad Hugo blir när hans pappa kommer hem, hans leende sitter upp i öronen...haha!;) Hugo tycker väl att mamma blir för mycket efter en hel dag & pappa är en härlig omväxling... fast han är väldigt mammig förstås.

Men nu ska jag dra mig, kan ju inte sitta här hela dagen!;) Men här kommer några kort som Annsofie tog på våra småttingar igår...


 

 

 

 




Sätila

Idag har jag & Hugo spenderat nästan hela dagen i Sätila. Först åkte vi & hälsade på Annsofie & hennes lilla Annabelle, efter det blev det en tripp med pappa Philip till gammel farmor...berättar mer imorgon för nu är jag väldigt seg & en naken liten Hugo markerade sin mamma!;D

Sneak peek

Ja, här kommer en liten sneak peek från fotograferingen i helgen!:) Är jätte nöjd med korten & fler kommer. Tack så himla mycket Nicole!:)


Ny bloggdesign

Idag blir det lite nytt i bloggen. Alltid kul att variera sig lite plus att bilden på Hugo i den gammal headern började bli lite väl daterad, han är ju ändå över ett ½ år gammal nu lille killen & växer & förändrar sig snabbt!:)

Stekande hett

Fy vad härligt med värme, men ibland blir det lite för hett ute...stekande hett rättare sagt, men ska väl inte klaga efter den vintern vi hade. Iofs fick vi ju den bästa julklappen någonsin i vintras, våran lille gubbe... men det var ju inte så att man kunde vara ute då precis.

Önskar jag hade körkort nu så att jag, Hugo & hundarna kunde åkt iväg & badat lite. Ja, körkort måste jag allt ta nu, är ju snart 25 år gammal!:) Slappt av mig, jag kan ju köra...det har inte blivit något körkort pga av att när jag först var på väg att ta det så gick jag i skolan samtidigt men var fruktansvärt skoltrött & orkade helt enkelt inte gå från skola till körskola sen efter det har det vart massa annat som jag inte ens minns!;)

Men men...kan ju berätta att det var jätte trevligt i Göteborg i lördags & det blev nog en del roliga kort. Det var inte bara Hugo som fastnade på bild utan jag, mannen & Billy med. Ska bli riktigt kul att se resultatet sen... väntar spänt!:D

Vi fick hälsat på lilla Lucky igår med, hennes små växer & frodas & nu är den mindre än 2 veckor kvar tills hon kommer hem igen...& nu är hon våran!♥ Vi har redan 1 som har ställt sig på väntelista på en valp efter vår lille fis Lucky, kul att hon är så omtyckt. Min syster håller på att tjata hål i huvudet på mig om en vovve efter Lucky med så hon kommer nog få ta en foderhund från henne sen, det blir väl att vi startar en liten kennel. Vi funderar på kennelnamn nu & om 1-2 år eller så ,så är vi nog in business så att säga!;)

Vem vet, efter allt är fixat & klart kanske vi kan uppfylla en utav våra drömmar & skaffa ett syskon till Hugo & bli ägare till ett fint litet hus på landet med en stor gräsmatta där alla våra barn & hundar kan springa runt & leka!:D Kan ju även berätta att vi faktiskt har ett litet sparkonto till just "skaffa syskon" delen, det kostar ju en del för oss eftersom vi måste göra en FET (frozen embryo transfer). Har 4 små ägg som ligger i frysen & väntar på oss, helt sjukt när man tänker på det.

Men nu när Hugo sover lite ska jag sätta mig på balkongen & försöka njuta lite utav solen & kanske få lite färg, det har tyvärr inte hunnits med så mycket utav det än...


Hugo & jag efter ett dopp i lygnern igår!


Ghost

Jag har inte riktigt orkat eller hunnit blogga idag, skriver mer om det imorgon!:)
Just nu sover Hugo, mannen spelar x-box & jag tittar på film...Ghost!;)







P.S. Så här fräsch så jag ut innan jag gick ut i värmen....ni vill inte se efter bilden!;)

Idag ska Hugo fotas

Ja, idag ska vi till Göteborg & min svågers vän ska fota Hugo. Hon är ingen professionell fotagraf men gymt duktig ändå, gillar hennes speciella stil. Ska bli jätte kul & spännande!:)




Jag fick tagit några söta kort på Hugo nu på morgonen, här är ett utav dom!;)

Denna dag (BILDBOMB)

Idag har vart en toppen dag, jag har mer energi (antagligen för sovstunden igår), mannen slutade jobbet tidigt & Hugo är ju helt underbar som vanligt!;) Vår lilla "trådgård" blomstrar & vi har grillat & myst & jag har självklart varit framme med kameran i högsta hugg...så här kommer en BILDBOMB från våran lilla dag!:)






Dom här solrosorna & tagetesen planterade jag inne från frön som nu slått ut & blivit vackra blommor som står ute på våra balkonger. Det är så fint & det blir sådan härlig atmosfär, vilket behövs på en tråkig betong balkong. Har några krukor som jag fyllt med diverse, härom dagen fick jag några rosor utav mamma...fin fint, hoppas dom tar sig!:)







Våra fina jorgubbar & citronmelissen som växer & frodas som bara den. Vi har även smultron, gräslök & tomat ute på den ena balkongen. Jag skulle verkligen vilja ha ett hus med trädgård eller iaf en lägenhet med en lite gräsplätt, men en dag kommer det men just nu gör jag det bästa utav det vi har.







Gillar verkligen våran söta lilla klott grill. Vi köpte den på IKEA för några år sen & den är alldeles lagom till oss. Det blev grillad fläskfile, klyftpotatis & sallad med lök, ruccola, feta ost & ört dressing i med kall sås till gjord på färdig bearnaise & gräddfil...mumsigt som bara den!;)





Får väl lägga in en bild på mig i mitt nyfärgade hår med, inget smink så jag ser inte super ut...men skit samma!;) Ser ni alla fräknar jag fått i ansiktet!? Än sålänge har jag inte fått några på överläppen, när jag får det ser det typ ut som om jag har en mustasch...hehe! Peppar, peppar så hoppas vi på att jag inte får några!;D







Sen har vi ju självklart våran underbara lilla Hugo, jätte glad & sprallig. Rullar runt, ålar sig & försöker sätta & ställa sig upp...han är snabb desutom!:) Det gäller att vara med. Tänk, snart får man väl springa efter honom överallt!:D Vi älskar dig Hugo!♥ Tyvärr blev det inga bilder på mannen, men han är inte ledsen för det. Nu ska jag klippa min lillebror sen blir det nog att kolla på en film igen.


Kolla in mina killar

Som jag skrev i ett litet inlägg igår så var jag Hugo ledig några timmar. Det var första gången jag lämnade bort honom & lille gubben fick spenda några timmar hos sin mormor. Det gick jätte bra & han var glad mest hela tiden, jag saknade dock min lille fis men det var ändå väldigt skönt att få lite tid för sig själv. Visst får jag mig en stund då & då när mannen är hemma, men det är inte samma sak.

Under tiden Hugo var hos sin mormor så var jag hemma i lägenheten & plockade undan lite & satte på en maskin med tvätt, men framför allt så sov jag. Fy vad skönt det var, men jag märke att jag vaknade till lite titt som tätt. Blir väl så när man har en liten hemma vanligtvis!;) Hugo var bara borta i 4-5 timmar men jag saknade honom så & när jag kom tillbaka för att hämta honom så fick jag mig en bamse kram & han släppte mig inte på en lång stund & tryckte in sitt ansikte i mig, min gose kille!:)

Senare på kvällen satte vi hos hela familjen & kollade på film, det blev The Bounty Hunter som var en trevlig liten rulle. Jag & mannen åt tortilla chips & popcorn & Hugo åt majskrokar, fick ett sånt roligt kort på dom men tyvärr är det lite suddigt...men what the hell...KOLLA BARA!:D



Vi tävlar om en solfilt

 

Jag & Hugo är med & tävlar om en solfilt från handbymima. En solfilt är en smart lösning att sätta på vagnen istället för filtar & annat som ofta blåser iväg eller trillar av & inte sitter riktigt bra, plus att den skyddar ditt barn mot sol & röriga miljöer när barnet ska sova. Gå in & tävla hos Janni du med!!!

 

Solfilten till höger hade passat fin fint på Hugos vagn!;)


Hugo ledig

Japp, som kommentaren säger så är jag Hugo ledig i några timmar idag. För första gången med, ska bli kul & se hur jag klarar detta!:) För Hugo är det nog inga problem!;)

Hugo fick ett brev idag

Och detta låg i brevet...en portion grötpulver, rabattkupong, infoblad & en sked!:)


Stor byst

Ja, jag har stor byst. Inte för att jag valt det eller vill ha det...helst hade jag velat göra en bröstreducering men men, det är som det är & jag får leva med det. En sak som är riktigt jobbig är att man aldrig hittar en BH i sin storlek på såna butiker som tex H&M, Lidex & Kappahl utan måste ta sig till dyra butiker för att hitta något bra. Gissa som jag blev glatt överraskad när jag fick se att Bonprix har underkläder i min storlek...till toppen priser dessutom!:) Kunde ju inte annat än att klicka hem en BH & en Bikini, sen så får vi se om det är något att ha!;)


e.l.f

Nu är det några saker på väg hem till mig igen, gjorde en liten beställning hos e.l.f härom dagen. Skrev ju aldrig någon resension förra gången men kan säga att jag är fast, e.l.f har otroligt bra produkter & priserna ska vi ju inte ens prata om. Denna gången är det en translucent matte powder, cream eyeliner, mineral concealer, nagellack i färgen Fire Coral, nagelfil set, blending eye brush, 3 i 1 borste - Blushing, Bronzing And Blending som kommer dimpa ner i min brevlåda om någon vecka eller så!:) Hela beställningen kostade mig mindre än 200 kr & jag fick fri frakt plus en liten present också, 3 pack mixed Super Glossy Lipshine pga att jag gillar dom på facebook. Lääängtar!;)....




Luckys små busar










En ny favorit

Ja, Hugo har en ny favorit. Drikki, som är en smoothie med smak utav vete & persika. Den går att dricka varm eller kall, vilket är toppen nu i värmen. Hugo vill inte alltid ha sin välling nu när det är varmt så en kall drikki slinker lätt ner i magen!:) Ett plus är att den är så lätt att ta med sig också... & man slipper krångla med varmt vatten & vällingpulver!;)





Trött men måste fixa

Ja, nu i värmen är det inte så lätt...fast idag är det inte så varmt men iaf, det har vart några tuffa nätter. Hugo får ingen ro i värmen & har det svårt att sova, det blir inte bättre utav att han har blivit förkyld & lite hostig stackarn. Alla små rutiner vi haft är som bortblåsta, helt upp & ner.

I och med att Hugo har det jobbigt om nätterna & drömmer högt, rullar runt, sparkas, hostar, är snuvig & svettig så är jag nästan konstant vaken. Har ett öga på honom hela tiden & det tar på mig, är så himla trött... Känner mig som en zombie.

Men ingen vila för mig, jag har att göra. Förutom att få lite motion genom promenaderna om dagarna så har jag idag planterat rosor i en utekruka, stor städat i köket & då menar jag skrubbat i varje liten vrå, kan ju berätta att det har gått åt en del svinto...svinto rocks!;) Det slutar inte där, ska även laga mat snart plus att Hugo ska badas, matas, bytas, mysas & sovas!:)

Det finns att göra & det händer saker hela tiden. Min mamma ebjöd sig att ta Hugo några timmar imorgon & jag funderar på det. Har ju fortfarande inte lämnat bort honom, men men...det kanske är dags nu. Jag & mannen firar vår fjärde bröllopsdag snart & vill vara barnfria några timmar iaf, kommer väl sluta med att vi hämtar hem våran lille kille tidigare än planerat...men det återstår att se!:D

Skulle behöva några timmar en dag då jag kan unna mig lite, skämma bort mig själv men kan inte komma på vad jag skulle vilja hitta på. Kom gärna med förslag!?!?!?

Utställningen

Någon liten bild från utställningen får jag ju allt slänga in!;)






Glömde nästan

På morgonen idag satte Hugo sig nästan helt upp alldeles själv!:)
Har jag sagt att det händer mycket & att det går väldigt fort!?;)
Min lilla Hugo börjar bli större Hugo & snart är han stora Hugo!

Mina killar

♥ Älskar ♥










Och så har vi Hugo i gunga för första gången (hoppgungan räknas inte!;))




Rasspecialen

Billy var grym igår... Första utställningen för hans del & så var det ju rasspecial på det, alltså bara massa staffar vilket gör att det blir väldgt hård konkurrens.

I hans första klass som var junior fick han en 1:a så att han gick vidare, där han blev tvåa & gissa vem som blev etta!? Hans bror...hahaha!;) Dom är lika som bär!:D Men iaf, detta gjorde att han gick vidare till bästa hane där han blev bästa hane reserv, en femte plats. Vilket är toppen, han är ju fortfarande bara junior!:) Ni förstår att jag är stolt va!?;D

Men utställningen tog inte slut där utan det blev även avelsklassen där han & syskonen blev fyra & sen uppfödarklassen där det var Billy med sin mamma & syskon där dom blev tvåa... En toppen dag för Billy, det blir helt klart fler utställningar på honom. Blir att få honom till en champion, men det får vi vänta med tills han är 2 år.

Den hund som tog hem alltihop & vann hela utställingen var Devil som Lucky blev parad med sist, jätte kul...verkligen, kommer att bli toppen valpar med fin fina linjer & allt!:) Best in show.





Billys fina priser, inte dåligt för första utställningen!:)





Hans nummerlapp & bedömning



Denna bedömningen fick Billy -Sandstaffs Bold & Fearless

41,5 cm
Black brindle dog with white.
well balanced dog with correct of density bone, clean fronted, good length of upper arm,
short coopled, with corr. bend of stifle and tailset, good underjaw with corr. denture, moved out extremly well!







Ute i solen

Denna dag har spenderats ute i solen, det har ju verkligen vart toppen väder. Jag, Hugo, mormor & min systers döttrar bestämde oss för att åka till stranden & det gjorde vi rätt i!;) Full proppat med folk men jätte härligt & vattnet var verkligen ljummet.

Hugo började med att stoppa fötterna i vattnet men det slutade med att nästan hela han var i & plaskade, han var så nöjd så!:) Men det var väl inte så konstig för det har vart HOT ute, tur att vinden har fläktat lite, inte kallt dock.

Mannen är iväg i Gränna & är inte hemma än...men men, det har vart fullt upp på rasspecialen & det har gått jätte bra för Billy på utställningen, han har fått pokal & massa band & rosetter med mera!:D Är så stolt så, så nu kommer vi satsa på att få han till champion. Kommer bli massa utställningar, men det är det värt....& kul med!;)

Men nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på en film, hoppas alla har haft det så gott som vi idag!;D

 

 


Här händer det grejer

Ja, idag satte jag Hugo i sin lilla pool (utan vatten i) & helt plötsligt stod han på knä & tog stöd mot poolkanten. Tror ni att vi blev förvånade eller!?:) Så himla kul när det händer nya saker hela tiden, bara sådär helt plötsligt med!:) Men det gäller att vara med, hann tyvärr inte ta fram någon kamera!:(



Min goa lilla sölis pojk!;) Börjar få riktigt långt hår ju, har inte lagt märke till det fören nu!:O

Stackars lilla hjärtat

Hugo har blivit sjuk, han är jätte förkyld så det rinner ur näsan på honom. Han är väldigt ledsen & grinig, stackars mammas lilla hjärta!:( Det tar väl på den lilla kroppen att vara sjuk & han är lite trött hela tiden...hoppas detta går över snabbt!

Det är krutt i dom