47 års kalas

Det har varit en fullbokad vecka med alla möjliga sorters aktiviteter & det har både varit trevligt & inte så
trevligt!:) Igår tex så hälsade vi på svärmor & hennes man som gav Hugo några tidiga födelsedags presenter...
super fina var dom!:D En jätte snygg jacka, en overall & en söt mössa. Något inte så trevligt var
att lillkillen varit sjuk, han fick feber i torsdagskväll & på natten rosslade det som bara
den i halsen & det lät inte bra när han andades, var uppe flera gånger den natten
... lilla gubben!:/ Idag är han bra igen & det är full speed som vanligt, härliga unge!;)
Just nu är mannen min på väg till Norge för att ställa ut Billy imorgon, själv ska jag
på 47 års kalas & Hugo ska vara hos mormor & morfar. Kul att komma iväg lite,
men det hade varit ännu roligare om mannen kunnat följa med
också... men men, man kan inte få allt här i världen.
En annan sak jag vill berätta är att idag
parades Lucky & Billy, så nu väntar
vi förmodligen smått!;D


Julklapp i presentförpackning

Hittade denna söta presentförpackning med 4 st koppar från PIP studio för 359 kr på bluebox, en jätte söt julklapp skulle detta bli!:) Jag & mannen funderar lite över vilket porslin vi ska börja samla på & det från PIP studio ligger högt på listan... men det är svårt, det finns ju sååå många fina!;)




Vackra växter


Bilder: http://landinskan.blogg.sehttp://houseofedeninterior.blogspot.com


Dessa vackra växter kallas för Sophora & Corokia och är väldigt omtalade just nu, men det är ju inte så konstigt för de är så fina & lite annorlunda & gör sig bra som en extra vacker inredningsdetalj. Jag hade mer än gärna haft en av varje att pryda vårt hem med. Så snart får jag väl ut & leta reda på några!;)


Hugos Önskelista

Det enda Hugo pratar om dag & natt är bilar, så givetvis så står det högt upp på hans önskelista. Dom bilar han gillar mest just nu är dom ifrån filmen bilar/cars... Han blir helt till sig när han ser dom i tidnigar med mera!:)
Annars är det så som kläder & leksaker som finns med på listan. Här har jag satt ihop några exempel
på saker han hade gillat...



Färgset IKEA 59 kr
Bilgarage ICA MAXI 299 kr
LEGO DUPLO Cars/Bilar
T-shirt LINDEX 79,50 kr
Kostymväst LINDEX 179 kr
Cardigan LINDEX 179 kr
Pyjamas LINDEX 179 kr
Farfarströja H&M 99 kr
Mössa H&M 99 kr


Grymt

Trötta gosekillen!


Kan ju börja med att berätta att Breaking Dawn var den bästa Twilight filmen hittills. Den var snyggt gjord & det hände saker nästan hela tiden... jag satt med en tår i ögat & ett stort leende på munnen redan från början!:) Men... det hände lite för mycket ibland så jag tror att man måste se filmen en gång till för att kunna ta in allt, sen så hade dom ändrat en del i filmen som inte finns med i boken... men men... Grymt bra!:D Men ni som inte läst böckerna gör det för det är mycket man inte förstår i filmerna som förklaras i böckerna.

Annars är allt bra här. Igår åkte vi till Jönköping för att ställa ut Billy i terrierderbyt på Elima. Han är ju redan champ men vi hade anmält honom innan han blev det så vi åkte dit iaf, det ångrar vi inte. Han blev BIR så det kan ju inte bli bättre, vi är så nöjda & stolta över vår Billy boy. Fast inte för att det spelar så stor roll...han är vår lilla hemmahund i vilket fall!;D

Jag har klurat ut en liten önskelista nu också, varken jag eller mannen önskar oss något särskilt så saker till hemmet är alltid välkommet. Självklart har jag hittat saker på IKEA, dom har alltid något man vill ha, så här kommer den...




HENRIKSDAL Vit stolsklädsel 100 kr st
KNODD Vit tunna med lock 179 kr
ALVINE KVIST Påslakan 359 kr
LIDAN Korg set om 2 st 89 kr
ALINA Överkast grå 649 kr
DEKAD Väckarklocka 79 kr
VIRSERUM Ramar 99 kr st
BIRGIT STRÅ filt 299 kr
BEKVÄM Pall 149 kr


Breaking Dawn

Ikväll smäller det!:D Har längtat sååå mycket så det till och med pirrar i magen, ska bli riktigt kul!:) Underbara mannen som bjuder med mig på VIP bio!;)







Bilder: http://www.twilightsweden.se/


Julpynt


Sitter här & planerar lite julklappsköp & en tripp till Ge-kås!;) Det är ju faktiskt inte så långt kvar till JUL, första advent är ju redan nästa helg. Men den där julkänslan är inte riktigt här ännu, men jag är sugen på att börja julpynta här hemma & har tagit fram julgranen ur förådet så snart åker den fram. Tyvärr har vi inte så mycket julpynt kvar eftersom vi hade en vattenläcka i vårt förråd & självklart var det jul sakerna som blev förstörda!:( Men jag har hittat fint julgranspynt på RUSTA & sen känns det ganska viktigt att Hugo får uppleva den härliga julen på ett fint sätt & ska givetvis vara med & hjälpa till att göra det julfint här hemma!:)






True


Jaha... då fyller man år igen!


Jag är kär i Mateus

Ja jag har gått & blivit lite små kär i Mateus...







som är ett otroligt vackert porslin som finns i många olika kulörer, mina favoriter är det i vitt & grått, big puprise va!? Haha nä gillar det lila (även det förvånande va!?;)) & det rosa, men det skulle inte mannen gå med på. Det är inget billigt porslin så det blir att spara & samla på sig lite då & då & så kommer det stå på önskelistan år efter år, för det är ingen fråga om saken...Mateus ska få komme hem till oss!♥

http://www.mateus.se


Mysigt

Ja det blev en mysig farsdag igår. Dagen började med att jag & Hugo gick upp & fixade frukost till mannen, han fick mannagrynsgröt med kannel & socker plus en skvätt mjölk, en hjärtformad smörgås med skinka, gurka & paprika på, till detta drack han en en kopp kaffe & så serverade vi frukosten i sängen!:) Självklart blev det en liten present också, Hugo köpte en nytt xbox spel till sin fina pappa, bioshock 2 heter det.

Senare på dagen fick vi besök utav Hugos farmor & hennes man. Dom kom förbi för att säga hej & hade med sig några små presenter. En present speciellt, blev väldigt populär för Hugos del, det var en liten nalle phu som man kunde få fram smarties ur genom att trycka på hans arm... som sagt mycket populärt!;) När dom sen skulle vidare hem så tyckte Hugo att han också skulle följa med, han hade fått nog utav mamma & pappa haha! Goa unge!♥

Men att vara med mamma & pappa fick han allt gå med på, för efter att farmor åkt så skulle vi till Hugos morfar. Vi tog en promenad dit med hundarna & lillkillen somnade gott på vägen dit. Väl där bjöds det på kaffe & tårta & min kladdkaka med vittchokladfluff & hallon på, mycket gott. Mamma & jag planerade att sätta igång & renovera deras matsal idag så om en stund ska jag, Hugo & hundarna gå dit.

Senare ikväll blir det att jobba på gymmet, efter det blir det nog lite träning som avslutas med en skön stund i bastun. Men jo... innan vi kan gå ner till mina föräldrar så ska vi få hem våra nymålade kökluckor, ska bli spännande att se hur det blir. Valde samma vita färg som innan men kan tänka mig att det ser tusen gånger bättre ut för luckorna var väldigt slitna...hela lägenheten är väl egentligen väldigt sliten & vi har gjort vårt bästa för att det ska se bra ut!:/

Nä, nu måste jag faktiskt fixa lite... kan ju inte sitta här hela dagen!:)

Älskade ni...


11-11-11

Ja idag står datumet på 11-11-11 så betyder det tur eller... inte ett skit!? Vi får väl se, än sålänge så är det inte på topp. Vaknade idag & hade tappat rösten men nu börjar den komma tillbaka iaf!:) Vi får helt enkelt vänta & se...


Accentfärg

Har funderingar på att lägga in en accentfärg i vårt vardagsrum som just nu går i svart, vitt & grått. Hade ju lila innan men det har åkt in i sovrummet & det ända negativa är väl vår lila fondvägg som är bakom soffan... annars skulle jag faktiskt vilja ha lite blek/ljus/gammeldags rosa, tycker det är så sött. Har aldrig gillat rosa innan men färgen har vuxit i mina ögon. Hittade söta kuddar på H&M i fina rosa nyanser & söt liten ljusrosa ljuslykta på IKEA. Hmm...vad tycks!?

Jag köpte ju dom underbara gamla skolplanscherna med rosa rosor på för ett tag sedan & har tänkt rama in dom...visst hade det passat fint ihop, plus att vi har en super söt mårbacka pelargon & så ska jag få en emma från bengtsbo utav mamma med, allt i rosa. Eller så skulle jag kunna ta den lila inrednigen ut ur sovrummet & in i vardagsrummet igen & så får det bli lite rosa i sovrummet istället...tåls att tänka på!;)




Bilder: pelargoniumoasen.blogspot.com, odla.nu, hm.com/se & ikea.se


Jag har fått en tidig födelsedagspresent

Ja igår överraskade mannen mig med en ny klädsel till vår ekeskog soffa. Vår familj (både från min & mannens sida) hade lagt ihop till den gulliga som dom är!:) Blev jätte glad & är fortfarande jätte glad, & så himla nöjd för det blev hur bra som helst! Klicka på bilden för att se fler bilder i mitt album på styleroom.


Little Doggies

Idag kom deras julklappar på posten & givetvis kunde jag inte låta bli ge dom i förväg!;)
Fin fina halsband med namn!♥


That's right


Vackert porslin

Ja denna vackra porslins serie från PIP studio hamnar lätt på min önskelista.






Gillar även Lisbeth Dahls grå mönstrade...Mumsfilibabba!;)





Går vidare

Här går allt vidare som vanligt & löven faller från träden, kylan kryper sig på & snart är väl vintern utanför husknuten & vår älskade Hugo fyller 2 år... jösses vad tiden springer iväg!:) Vår stora fina kille! ♥

Jag kan dock inte riktigt njuta utav vardagen just nu, farfar ligger på sjukhus & kommer nog inte därifrån. Tyvärr kan jag inte bara åka & hälsa på honom heller eftersom han bor i Finland. Men han är iaf inte ensam utan ligger på samma rum som en utav sina bröder... båda lika sjuka!

Nä, gråten sitter i halsen konstant & jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men som jag skrivit innan så har jag ju vår underbara lille kille att koncentrera mig på & min fantastiska man som håller om mig.

Nä inget rosenrött här för tillfället men snart så snart så blir det väl bättre!? Ska iväg & träna om en stund & kan stolt berätta att jag ligger på minus 8 kilo för tillfället, men vågen står still... fast det får man ju räkna med emellanåt!
Hoppas att alla får en fin fin höst dag!


Grattis

Grattis till vår älskade lille kille på hans namnsdag!:)