GI dag 4

Frukost: Gårdagens ceasarsallad med Caj P´s aioli & en stor kopp grönt te med vaniljsmak sötat med lite stevia
 
Mellanmål: Herbalife proteinbar Choklad & Jordnöt
 
Lunch: Kelda Thaisoppa
 
Mellanmål: Herbalife proteinbar citron (perfekt litet mellanmål till en kopp kaffe)

Middag/Kväll: Gratinerad kassler med spenat och sallad
 
 
 
 
 
Gratinerad kassler med spenat och sallad

4 port

           
Ingredienser

500 g benfri kassler
450 g frusen bladspenat
4 tomater
1 pkt Keldas Ostsås/Ädelostsås
basilika


Tillagning

Sätt på ugnen på ca 200°.
Tina upp spenaten & stek upp den lätt för att få bort så mycket vatten som möjligt.
Täck botten av en ugnfast glasform med spenaten.
Skär upp kasslern i skivor, stek dom lätt på varje sida.
Lägg kasslern ovanpå spenaten.
Skär tomaterna i tjocka skivor och stek upp dem & fördela tomaterna över alla kasslerbitarna.
Häll över ostsåsen så att det täcker över allt. Strö över basilikan över ostsåsen efter smak.
Ställ in formen i mitten av ugnen. Gratinera i cirka 15-20 min.
Servera som det är med en god enkel sallad.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback