Lite seg

Idag är jag lite seg, Igår var det nämligen tjejkväll och det bjöds på undertbart god mat & vin med mera!:) Jag har inte varit iväg på tjejkväll eller liknande på åratal & det behövdes verkligen. Mannen fick allt vara hemma med lille Hugo busen!;)

Trots att jag är seg så har jag tillsammans med mannen städat lägenheten, lagat mat, diskat & allt annat som måste göras från gång till gång. Det är så skönt när det väl är gjort & jag har sån tur som har en så underbar man som hjälper till med allt & lite till.

Vi har fått sålt vårat gammla bord & stolar, satte ut annonesen på blocket i tisdags & idag kom en & köpte det. Vi skulle satt ut det tidigare eftersom vi köpte nytt i november men så har det vart mycket kalas det senaste & då var det utmärkt med dom extra platserna.

Kan ju även berätta att vi fått erbjudande på en annan lägenhet som ligger några hundra meter bort. Det är en radhuslägenhet & har uteplats med mera, det hade vart toppen om vi fick den så man slipper dom jobbiga trapporna, det skulle verkligen underlätta saker & ting.

Jag har vart lite dålig på att uppdatera på bloggen i några dagar, men man har ju sina upp nedgångar....det hör ju liksom till!:) Men nu ska jag dra mig, har en liten som snart ska äta.


Vad härligt med tjejkväll! Det behöver alla med jämna mellanrum :-)



Trevlig kväll!

2011-01-09 | 20:19:32

Det är aldrig fel att komma från vardagen lite och roa sig lite på egen hand! Det behöver vi alla emellanåt.



Vad roligt med ett nytt boende erbjudande, är det MBAB också?

Kram!

2011-01-09 | 22:29:28

hade du en Lucky blogg där det var en bild när hon tuggat sönder telefonen? i så fall har Rebell gått i mammas fotspår kika in i bloggen och kolla vad han lyckades göra idag ;)

2011-01-11 | 15:33:14

Ja hoppas det blir bra för er... när får ni veta om ni får lägenheten?



Det är roligt att höra om hur olika vi pratar när det gäller barn, graviditet m.m. Det är nyttigt att få ventilera med andra i samma situation... :-)

2011-01-12 | 13:56:13

Men tack! :D

2011-01-12 | 19:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback