Hugos önskelista IKEA



Haha aa de var lite lustigt. Kan man få lite tips av varandra vad man kan önska sig.. eller ja de ju inte vi som ska ha de;)



Okej, har nog bara upp till 7 mm på min rakapparat så får se om jag kan låna en som har längre för de känns lite kort annars.

Klippte lite av hockyfrillan bak med sax men han var gärna där och pilla med fingrarna och vill ju inte klippa av ett finger ^^ _Men fick bort så de värsta försvan.



Jodå de de e full rulle. Fast de var de när han kröp också, tycker inte de är jobbiare bara för han går. Innan gick han ju iväg med gåvagnen istället så de är väl samma som innan. Han klättrar väldigt mycket bara de kan vara lite jobbigt.

2010-11-13 | 09:17:42

Jaa de är kul att förnya hemmet. Då är blocket bra:)

Vi bor i radhushyresrätt med tomt osv vilket är jätte skönt men det är så fruktansvärt dåligt skick på lägenheterna. Och vill man att hyresbolaget ska renovera så höjer dom hyran per grej man gör så då blir ju hyran jätte dyr. Samtidigt vill man ju inte lägga ut för mycket pengar på att renovera en hyresrätt heller.

Just nu håller vi på att göra om Kians rum. Blir vita väggar. Tänkte sätta någon nalle puh wallies på väggen osv.



Jag tror har man en aktivt barn som klättrar reda när dom kryper så blir de nog inte så stor skillnad.. förens dom blir så stabila och större och kan ta sig upp på högre höjder:P

2010-11-13 | 18:59:56

vilka fina saker lilleman önskar sig!! ^^ billigt och bra på ikea oxå... hoppas tomten läser din blogg! ;o)



kram kram

2010-11-13 | 21:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback